telefonum çalındı kimin aldığını biliyorum ne yapıcam ben :(

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Merhaba
Dün sabah 6 sularında telim çalındı.Gece 3 gibi e.arkadaşım eniştesiyle geldi.Beni arabayala aldılar sabaha kadar araba otrduk. ben arka koltukta oturuyordum.
telim ve çantam raka camın üstündeydi.arabayı eniştesi kullndı bir ara sonra ben öne geçtime.arkadaşım kullnmaya başladı.çantam ve telim arkada kaldı. başka bir yere gitmedik.
eniştesi en son arkadaydı ve onu bıraktıktan sonra ben çantama baktım ve telim,kredikartım ve deodarantı yoktu. arkadaşıma söyledim o olma öyle şey dedi. eniştesine dedim.
bağırdılar sarhoştular zaten bendeğildim. hiç içmedim.sinirlenip indim arabadan sonra e.arkadışı peşimden geldi. söyledim ben polise gidicem dedim. o yapmaz dedi. ama ben eminim çünkü en son o oturdu ve bir ara dedodarantımın kokusunu duydum.yanlışlıkla kurcalarken sıktı sanırım.neyse ben polise gittcem dediğimde bana gitme ben sana aynısını evkurdan alırım dedi. bir süre gitmedim. ikidie sarhoş olduğu için akşama kadar uyudular bende polise gittim. polis uyanınca bi daha konuş baktın almasa gel ifade ver dedi. savcılık dava açarmış.
konuştum alcam diyor yarın mesaj geliyormuş evkurdan gelin diye o zamn gidip alcam telini dedi.Gidip almasa ben napıcam baya pahalıydı? çok üzgünüm şikayetçi olmadım hala yarında gelmezse telim gideyim mi? kafam çok karışık yardıma ihtyiacım var ?:2: telim kartım herşeyim gitti napıcam ben yaa:((((

canım bence sıkayetcı ol derım bosver sen evkuru falan sende bıraz haketmıssın ama o saatlerde sarhos ınsanların yanında ne ısın var qene telın calınmıs ona dua et ya baska bısey yapsalardı canına zarar verselerdı bence bu sana ders olsun bıdahada oyle ınsanlarla takılma derım 1 nüsubet 1000 nasıhattan ıyidir...

Çalındıgına daır bıldırımde bulundugunda ımeı numarasından tesbıt edılıyor zaten ver savcılıga ama aynısınıda aldır buda onlara ders olsun senden caldıklarınıda onlar kullanırlar.kredı kartını falanda ıptal ettır ne terbıyesız ınsanlar var bırde arkadasız dıye gecınırler.

şikayet et ki ders olsun ona.ne utanmaz insanlar var :53:

erkek arkadaşımın böyle bişey yapacağına inamıyorum. 4 yıldır tanıyorum onu ama..eniştesinin aldığına eminim polisde olayı uzatma insaf et gibi şeyler söyledi.
bugün görüştük uzatma alıcam yarın diyor ama bimiyorum. eniştesinin sabıkası varmış.tanığım yok:( sadece imei nosunu polis bir numara verdi ona bildirdim.
onlarda bulan kişinin şeyine kalmış dediler savcılıkta bulurmu bilmiyorum? polis takipsizlik kararı veriri dedi bana dün napıcam ben yaa:31::5:

ne yapçam beni mi var, git ifade ver hemen, bu ne terbiyesizlik:20: yarın öbürgün aynı ortama gelseniz belki yine aynısı yapacak, "evkurdan telefon alırım" erkek arkadasının buldugu çözüm bu mu yani, sabıkası varsa var, korkuyo mu eniştesinden yoksa ortalık bulanmasın diye mi böyle davranıyor? ne olursa olsun bu yasadıgın seyde erkek arkadasının tepkisi de çok garip geldi bana:19:

Lisedeyken bir arkadaşın telefonu çalındı . En yakın arkadaşı üzülme ben sana alırım aynısından dedi ve telefon o kızdan çıktı !! Bence sevgilinde biliyor aldığını eniştesini ikna edip geri alacak tabi satmadıysa. Bence telefondan çok kredi kartların önemli . Başka karakola git onlar ilgilenmediyse.

ne yapçam beni mi var, git ifade ver hemen, bu ne terbiyesizlik:20: yarın öbürgün aynı ortama gelseniz belki yine aynısı yapacak, "evkurdan telefon alırım" erkek arkadasının buldugu çözüm bu mu yani, sabıkası varsa var, korkuyo mu eniştesinden yoksa ortalık bulanmasın diye mi böyle davranıyor? ne olursa olsun bu yasadıgın seyde erkek arkadasının tepkisi de çok garip geldi bana:19:

evet eniştesinden korkuyor birde ablasını düşünüyor:( bende şikayet etsem polis gitcek zaten adamın bir davası varmış dvam eden yarına kadar beklemiyim mi?
aynı teli alır diye? bana bugün hep trip yaptı.bütün gece sıkıntıdan uyumadım dedim. bir senin sıkıntın var sanki dedi.. birde evkura borcu var onaylanıp onaylanmıyacağı belli değil :(
yarın belli olucak..polisde ben senin telini bulamam dedi sadece gider adamları getiririm savcılık ne yapar bilmiyorum dedi.telim geri gelmeyecek:/

erkek arkadasım dedıgın kısı normal arkadasınmıydı sevgılın mı yoksa anlamadım bunu ama umarım kredı kartını ıptal ettırmıssındır

Lisedeyken bir arkadaşın telefonu çalındı . En yakın arkadaşı üzülme ben sana alırım aynısından dedi ve telefon o kızdan çıktı !! Bence sevgilinde biliyor aldığını eniştesini ikna edip geri alacak tabi satmadıysa. Bence telefondan çok kredi kartların önemli . Başka karakola git onlar ilgilenmediyse.

sevgilim biliyor bilmesinide olay büyümesin ablasını düşünüyor.kartımı iptal ettirdim zaten onda bişey yok zaten borç vardı.dün gittik evkura kadın partesi gelin dedi almaya
ama benimki mesaj gelicek diyor evkurdan öyle bişey varmı? telim gelsin istiyorum:((((
önce başka karakola gittim zaten ama bizim bölgemiz değil dediler.bölgeye göre bakıyorlar.bugün suratıma bakmadı sanki hırsız benmişim gibi davranıyor.alanyaya gitcem ben herkese zarar veriyorum gibi şeyler söyledi.. napıcam ben yaa???

Son düzenleme:
sevgılının enıstesıyle o saatde ne ısın vardı nasıl ınsanlara bukadar guvenıyorsunuz

sımdıde sevgılın yok alanyaya gıdıcem dıyor sana blöf yapıyor tabı ısıne gelmedı gıt dava et ablasını dusunuyormus sende aılenı dusun bedava almadılar sanırım sana o telefonu sende soyle ya yarın telefon gelır yada dava acarım de senı dusunse zaten senı zordurumda bırakmaz herseyden once enıstesı ıle sabaha kadar senı aynı arabada tutmaz bırde ıckı ıcıyorlar bende alkol kullanıyorum arada ıckının ne oldugunu bılırım senı sabaha kadar enıstesıyle arabada tutan bırısı once bunun hesabını versın bence

polisin tavrıda enteresan, adam resmen ugrasmak istememiş.. basımıza bela olmasın diyosan bekle canım madem, ama bosuna masraf erkek arkadasına da yazık cebinden o kadar para cıkacak , o enişte denen herifin yaptıgıysa yanına kalacak:47: polise gitmen pek birşey değiştirmedigine göre yarını bekle, ama bişekilde kendine telefon aldır, sevgilin yeni mi alcak yoksa eniştesinden mi istiycek bilmiyorum ama, burda mağdur sensin.. o enişte de Allahından bulsun rezil adam:47:

sevgılının enıstesıyle o saatde ne ısın vardı nasıl ınsanlara bukadar guvenıyorsunuz

sımdıde sevgılın yok alanyaya gıdıcem dıyor sana blöf yapıyor tabı ısıne gelmedı gıt dava et ablasını dusunuyormus sende aılenı dusun bedava almadılar sanırım sana o telefonu sende soyle ya yarın telefon gelır yada dava acarım de senı dusunse zaten senı zordurumda bırakmaz herseyden once enıstesı ıle sabaha kadar senı aynı arabada tutmaz bırde ıckı ıcıyorlar bende alkol kullanıyorum arada ıckının ne oldugunu bılırım senı sabaha kadar enıstesıyle arabada tutan bırısı once bunun hesabını versın bence

çok uzun süredir tanıyorum ona benim hatam çantamı arkada bırakmak oldu bide üstüne atlamamak:52: şimdi aradı eniştesiyle konuşmu ben almadım ne yapayım öyle şeye
tennezül etmem demiş. sevgilim beddua ediyor kim aldıysa diye bellasını versin dedi. adak yapıcaktı eniştesi denilen herif ona gitmişler :( yarın gelcek mi telim dedim ben bugün gidip sordum yarın belli olur demişler. o almadıysa nereye gitti dedim bilmiyorum ben kimde olduğunu bilmiyorum dedi.yarında gelmezse gidip şikayet etçm dedim. getir telimi dedim.
o şerefsizi öldürmek istiyroum:52::2:

Hatan çantanı arkada bırakmak değil sevgilin ve eniştesi ile sabah kadar arabada oturmak?? ve adamlar da alkollü?? güzelim dua et başına birşey gelmemiş... 3 kişinin olduğu ortamda birşeyler çalınmışsa senin malların olduğuna göre ya sevgilin ya eniştesi yada ikisi birlikte bir plan kurmuşlarr... telefon derdinden önce o sevgilinle gidişatını değerlendir derim... bir de beddua ediyormuş alana tabi edecek ne diyecekti ki eniştem aldı iç üstüne bir bardak buzlu su mu diyecek?

erkek arkadaşımın böyle bişey yapacağına inamıyorum. 4 yıldır tanıyorum onu ama..eniştesinin aldığına eminim polisde olayı uzatma insaf et gibi şeyler söyledi.
bugün görüştük uzatma alıcam yarın diyor ama bimiyorum. eniştesinin sabıkası varmış.tanığım yok:( sadece imei nosunu polis bir numara verdi ona bildirdim.
onlarda bulan kişinin şeyine kalmış dediler savcılıkta bulurmu bilmiyorum? polis takipsizlik kararı veriri dedi bana dün napıcam ben yaa:31::5:

benim de bu sene sınıfta telefonum çalındı polise bildirdim imei numarasını verdim hiç ses çıkmadı polisler bu konuda çok da bişey yapmıyorlar zaten başlarından savmaya çalıştılar ilk başta. sonra savcılığa gittim savcı da bu bayağı uğraştırır haberiniz olsun bence uğraşmayın çok pahalı değilse dedi ben de peşini bıraktım çok da pahalı deildi diye.

Merhaba
Dün sabah 6 sularında telim çalındı.Gece 3 gibi e.arkadaşım eniştesiyle geldi.Beni arabayala aldılar sabaha kadar araba otrduk. ben arka koltukta oturuyordum.
telim ve çantam raka camın üstündeydi.arabayı eniştesi kullndı bir ara sonra ben öne geçtime.arkadaşım kullnmaya başladı.çantam ve telim arkada kaldı. başka bir yere gitmedik.
eniştesi en son arkadaydı ve onu bıraktıktan sonra ben çantama baktım ve telim,kredikartım ve deodarantı yoktu. arkadaşıma söyledim o olma öyle şey dedi. eniştesine dedim.
bağırdılar sarhoştular zaten bendeğildim. hiç içmedim.sinirlenip indim arabadan sonra e.arkadışı peşimden geldi. söyledim ben polise gidicem dedim. o yapmaz dedi. ama ben eminim çünkü en son o oturdu ve bir ara dedodarantımın kokusunu duydum.yanlışlıkla kurcalarken sıktı sanırım.neyse ben polise gittcem dediğimde bana gitme ben sana aynısını evkurdan alırım dedi. bir süre gitmedim. ikidie sarhoş olduğu için akşama kadar uyudular bende polise gittim. polis uyanınca bi daha konuş baktın almasa gel ifade ver dedi. savcılık dava açarmış.
konuştum alcam diyor yarın mesaj geliyormuş evkurdan gelin diye o zamn gidip alcam telini dedi.Gidip almasa ben napıcam baya pahalıydı? çok üzgünüm şikayetçi olmadım hala yarında gelmezse telim gideyim mi? kafam çok karışık yardıma ihtyiacım var ?:2: telim kartım herşeyim gitti napıcam ben yaa:((((

Sen telefonunu bulmayı bir kenara bırak başka bir adam bul canım bu nasıl birşey belli ki ortaklaşa yapmışlar yoksa neden eniştesine gidip hesap sormasın ki hem sevgilinin bundan haberi olmasa enişten anlaşılacağını bile bile böyle birşeyi neden yapsın. Gerçekten okuyunca çok şaşırdım ne insanlar var.

Son düzenleme:
çok uzun süredir tanıyorum ona benim hatam çantamı arkada bırakmak oldu bide üstüne atlamamak:52: şimdi aradı eniştesiyle konuşmu ben almadım ne yapayım öyle şeye
tennezül etmem demiş. sevgilim beddua ediyor kim aldıysa diye bellasını versin dedi. adak yapıcaktı eniştesi denilen herif ona gitmişler :( yarın gelcek mi telim dedim ben bugün gidip sordum yarın belli olur demişler. o almadıysa nereye gitti dedim bilmiyorum ben kimde olduğunu bilmiyorum dedi.yarında gelmezse gidip şikayet etçm dedim. getir telimi dedim.
o şerefsizi öldürmek istiyroum:52::2:

Beddua ediyorda kime ediyor 3 kişi varmış ya eniştesine ediyor ya kendisne ya da sana canım. Aç gözünü sevgilin seni kandırıyor :53:

Kızlar sevgilim bugün telefonu aldı. Keriz yerine konuluyorum dedi.Bir de polisler şikayetçi olmama rağmen sevgilimin işyerine gitmişler siviller :)))
benim peşime niye taktın polisleri dedi. ben almadım dedi. bende ben takmadım dedim. telefonu gidip aldık çok mutluyum:))
hemde bir üst modelini :)sonra bugün işyerinden maaş aldım kartım olmadığı için bankadan çektim sevgilim dedi ki bir yerlere gidelim bende olmaz dedim.
otele gitmek istiyor... eniştesi olacak şerefsizde aradı ben yanındayken beni işe götür arabayla diye ben şehir dışındayım dedi o da gitmedi.

Back
X