• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonum dinleniyor sanırım, var mı yaşayan

suhleylaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
62
19
3
36
İyi bayramlar. Telefonumun dinlenildiğini düşünüyorum ama neden bilmiyorum. Birisi aradığında konuşuyorum ve sesim yankısı da var tabi. Bir süre sonra "telefonum yankılanıyor ve biri beni dinliyor" dediğimde yankılama kesiliyor. Bazen de sesler geldiği de oldu. Bazen de Google da aradığım dert yandığım herhangi bir konu ise konu ile ilgisi olan şahıslarla birden o sorun ya çözülüyor ya da başka bir tarzda gösteriliyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

İyi bayramlar. Telefonumun dinlenildiğini düşünüyorum ama neden bilmiyorum. Birisi aradığında konuşuyorum ve sesim yankısı da var tabi. Bir süre sonra "telefonum yankılanıyor ve biri beni dinliyor" dediğimde yankılama kesiliyor. Bazen de sesler geldiği de oldu. Bazen de Google da aradığım dert yandığım herhangi bir konu ise konu ile ilgisi olan şahıslarla birden o sorun ya çözülüyor ya da başka bir tarzda gösteriliyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Karşıdaki kişi hoparlörden konuşunca yankı yapıyor muhtemelen bunu söyleyince de hoparlörden çıkarıyordur. Fazla kuruntu yapıyor gibisiniz

Karsınızda ki kişi hoparlör acık konuşuyordur hoparlör acık olunca cızırtı ses yankılanması olur.

Konuştuğunuz birsey Google da karşınıza çıkıyorsa buda bizden kaynalı yine telefonlara indirdiğimiz uygulamalar yüzünden misal Instagram vs indirirken bizden kişilere erişim mikrofon izni istiyor izin vermezsek inmiyor izin verdiğimiz için gün içerisinde konuştugumuz olaylar karşımıza çıkıyor.

Dinleniyor olabilir bence hepimizin arada bir dinleniyor ama sürekli size özel dinlenecegini sanmıyorum aranan bir şahıs değilseniz. Googleda ise tamamen yapay zeka kaynaklı algoritma söz konusu. Mikrofon izni verdigimiz her uygulamaya reklam izni de vermiş oluyoruz.

Aklıma şey geldi bi ara çok kullanılan bir fal uygulaması vardı, WhatsApp mesajlarımızı okuyor kesin her şeyi biliyor diye dedikodu cıkarmıslardi. Uygulamanın sahibi çıkıp açıklama yapmıştı yok öyle bir şey diye 😄

Üç harfli konusundan sonra bu konu..acil tedavi olmalısın durum kötüye gidiyor.

Dinleniyor olabilir bence hepimizin arada bir dinleniyor ama sürekli size özel dinlenecegini sanmıyorum aranan bir şahıs değilseniz. Googleda ise tamamen yapay zeka kaynaklı algoritma söz konusu. Mikrofon izni verdigimiz her uygulamaya reklam izni de vermiş oluyoruz.
Evet buna katılıyorum, yapay zeka işte arabadan bahsederken birden araba reklamları çıkması gibi, ama benim dediğim böyle değil.

Sizi neden dinlesinler?
Mafya patronu musunuz, insan kaçakçısı mısınız?

Aa eski konunuzu hatırladım. Ben sizde gerçekten şizofreni, paranoya tipi bir durum olduğunu düşünüyorum, en kısa zamanda bence psikiyatristle görüşün.
Önceki konunuzda şizofreniyle ilgili konuşurken "dinlenildiğini, takip edildiğini düşünme" hakkında bunu yazmışsınız mesela.

Evet çip, telefonların dinlenildiğini düşünme felan duymuştum. O kadar suçlu insan varki neden seni dinlesinler..

Daha bir ay önce böyle derken şimdi dinlenildiğinizi düşünmeye başlamışsınız.

Back
X