Üç harfli konusundan sonra bu konu..acil tedavi olmalısın durum kötüye
Ben acaba mı diye sordum fakat kendim bile inanmadım.Üç harfli konusundan sonra bu konu..acil tedavi olmalısın durum kötüye gidiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç harfli konusundan sonra bu konu..acil tedavi olmalısın durum kötüye
Ben acaba mı diye sordum fakat kendim bile inanmadım.Üç harfli konusundan sonra bu konu..acil tedavi olmalısın durum kötüye gidiyor.
Keşke şöyle sorsaydım. Acaba şizofreni tanısı alıp telefonlarının dinlenilen var mı ?Aa eski konunuzu hatırladım. Ben sizde gerçekten şizofreni, paranoya tipi bir durum olduğunu düşünüyorum, en kısa zamanda bence psikiyatristle görüşün.
Önceki konunuzda şizofreniyle ilgili konuşurken "dinlenildiğini, takip edildiğini düşünme" hakkında bunu yazmışsınız mesela.
Daha bir ay önce böyle derken şimdi dinlenildiğinizi düşünmeye başlamışsınız.
değilim kim niye dinlesin beniSizi neden dinlesinler?
Mafya patronu musunuz, insan kaçakçısı mısınız?
Biz de onu soruyoruz, kim niye dinlesin seni?değilim kim niye dinlesin beni
Dinlenmiyor rahat olun. Şayet dinlenseydi, bayramı Silivri'de geçirirdim.İyi bayramlar. Telefonumun dinlenildiğini düşünüyorum ama neden bilmiyorum. Birisi aradığında konuşuyorum ve sesim yankısı da var tabi. Bir süre sonra "telefonum yankılanıyor ve biri beni dinliyor" dediğimde yankılama kesiliyor. Bazen de sesler geldiği de oldu. Bazen de Google da aradığım dert yandığım herhangi bir konu ise konu ile ilgisi olan şahıslarla birden o sorun ya çözülüyor ya da başka bir tarzda gösteriliyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Allah allah çok enteresan. Ben de öyle dedim ya.değilim kim niye dinlesin beni
Doktora gidin acil.Keşke şöyle sorsaydım. Acaba şizofreni tanısı alıp telefonlarının dinlenilen var mı ?
Şizofreni tanın olduğu için dinlendiğini düşünüyor olabilir misin?Keşke şöyle sorsaydım. Acaba şizofreni tanısı alıp telefonlarının dinlenilen var mı ?
Hayır kesinlikle yok . Psikoloğa gittiğimde farkındalığını yüksek olduğunu ima etmişti ve üstün zeka da demişti ima da ama ben pek sanmam.Şizofreni tanın olduğu için dinlendiğini düşünüyor olabilir misin?
Bu psikolog sizin bütün iş arkadaşlarınıza, akraba, arkadaş ve tanıdıklarınıza ulaştığını, sizin hakkınızda onlarla konuştuğunu, bilgilerinizi onlarla paylaşıp insanlarla ilişkilerinizi bozduğunu söylediğiniz psikolog mu?Hayır kesinlikle yok . Psikoloğa gittiğimde farkındalığını yüksek olduğunu ima etmişti ve üstün zeka da demişti ima da ama ben pek sanmam.
Psikolog neden bunları ima etsin ki?Hayır kesinlikle yok . Psikoloğa gittiğimde farkındalığını yüksek olduğunu ima etmişti ve üstün zeka da demişti ima da ama ben pek sanmam.
Psikolog niye ima etsin ki? Daha önce de psikoloğun yaptıkları temalı bir şeyler anlatmıştın ve onlar da kesinlikle bir psikologun yapacağı şeyler değildi.Hayır kesinlikle yok . Psikoloğa gittiğimde farkındalığını yüksek olduğunu ima etmişti ve üstün zeka da demişti ima da ama ben pek sanmam.
Arkadaşlar eğer hanımefendi bu konuları gerçekten inanarak açıyorsa, yani amacı trollemek değilse,İyi bayramlar. Telefonumun dinlenildiğini düşünüyorum ama neden bilmiyorum. Birisi aradığında konuşuyorum ve sesim yankısı da var tabi. Bir süre sonra "telefonum yankılanıyor ve biri beni dinliyor" dediğimde yankılama kesiliyor. Bazen de sesler geldiği de oldu. Bazen de Google da aradığım dert yandığım herhangi bir konu ise konu ile ilgisi olan şahıslarla birden o sorun ya çözülüyor ya da başka bir tarzda gösteriliyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Ne trollenmesiArkadaşlar eğer hanımefendi bu konuları gerçekten inanarak açıyorsa, yani amacı trollemek değilse,
Bir psikiyatrist olarak duruma farklı gözle bakmak durumundayım.
Üyede muhakeme ve düşünce bozukluğu olabilir, hezeyan boyutuna varabilecek düşünceleri mevcut. Psikozu olan hastalarımda çok sık gördüğüm tipik temalar çünkü.
Konu sahibi, hiç psikiyatri başvurunuz oldu mu? İlaç kullandınız mı?
Hangi şehirdesiniz? Dilerseniz bana özelden yazabilirsiniz, size yardımcı olabilirim eğer gerçekten ciddiyseniz.
Gerçekten psikiyatrist misiniz? Peki bilginin gizliliği ne tür durumda ihlal edilir? Mesela böyle bir durumda kişi diyelim paranoyaları ya da şizofreni başlangıcı var, çözümü davranışsal olarak nasıl uyguluyorsunuz? Bu durumda kişinin paylaştıkları veri gizliğinden çıkıyor mu?Arkadaşlar eğer hanımefendi bu konuları gerçekten inanarak açıyorsa, yani amacı trollemek değilse,
Bir psikiyatrist olarak duruma farklı gözle bakmak durumundayım.
Üyede muhakeme ve düşünce bozukluğu olabilir, hezeyan boyutuna varabilecek düşünceleri mevcut. Psikozu olan hastalarımda çok sık gördüğüm tipik temalar çünkü.
Konu sahibi, hiç psikiyatri başvurunuz oldu mu? İlaç kullandınız mı?
Hangi şehirdesiniz? Dilerseniz bana özelden yazabilirsiniz, size yardımcı olabilirim eğer gerçekten ciddiyseniz.
Canim psikiyatriye randevu al yalniz mi yasiyorsun birine soyle seni gotursun dusuncelerini toparlarsin. Doktor kimseyle paylasmaz merak etmeGerçekten psikiyatrist misiniz? Peki bilginin gizliliği ne tür durumda ihlal edilir? Mesela böyle bir durumda kişi diyelim paranoyaları ya da şizofreni başlangıcı var, çözümü davranışsal olarak nasıl uyguluyorsunuz? Bu durumda kişinin paylaştıkları veri gizliğinden çıkıyor mu?