• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonum dinleniyor sanırım, var mı yaşayan

Aa eski konunuzu hatırladım. Ben sizde gerçekten şizofreni, paranoya tipi bir durum olduğunu düşünüyorum, en kısa zamanda bence psikiyatristle görüşün.
Önceki konunuzda şizofreniyle ilgili konuşurken "dinlenildiğini, takip edildiğini düşünme" hakkında bunu yazmışsınız mesela.

Daha bir ay önce böyle derken şimdi dinlenildiğinizi düşünmeye başlamışsınız.
Keşke şöyle sorsaydım. Acaba şizofreni tanısı alıp telefonlarının dinlenilen var mı ?

İyi bayramlar. Telefonumun dinlenildiğini düşünüyorum ama neden bilmiyorum. Birisi aradığında konuşuyorum ve sesim yankısı da var tabi. Bir süre sonra "telefonum yankılanıyor ve biri beni dinliyor" dediğimde yankılama kesiliyor. Bazen de sesler geldiği de oldu. Bazen de Google da aradığım dert yandığım herhangi bir konu ise konu ile ilgisi olan şahıslarla birden o sorun ya çözülüyor ya da başka bir tarzda gösteriliyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Dinlenmiyor rahat olun. Şayet dinlenseydi, bayramı Silivri'de geçirirdim. 😉

Hayır kesinlikle yok . Psikoloğa gittiğimde farkındalığını yüksek olduğunu ima etmişti ve üstün zeka da demişti ima da ama ben pek sanmam.
Bu psikolog sizin bütün iş arkadaşlarınıza, akraba, arkadaş ve tanıdıklarınıza ulaştığını, sizin hakkınızda onlarla konuştuğunu, bilgilerinizi onlarla paylaşıp insanlarla ilişkilerinizi bozduğunu söylediğiniz psikolog mu?

Hatta o zaman size paranoyak olabilirsiniz dendiğinde şöyle bir savunma yapmışsınız:

"Benim düşüncem paranoid ortam oluşturuluyor ve benim bunu dile getirmem isteniyor. Eğer böyle bir düşünce insanlara söylersem paranoid veya şizofreni tanısı almam sağlanmış olacak"

Bence kesinlikle sağlıklı düşünmüyorsunuz. Lütfen psikolog falan değil direkt psikiyatriste gidip bunların hepsini anlatın.

Hayır kesinlikle yok . Psikoloğa gittiğimde farkındalığını yüksek olduğunu ima etmişti ve üstün zeka da demişti ima da ama ben pek sanmam.
Psikolog niye ima etsin ki? Daha önce de psikoloğun yaptıkları temalı bir şeyler anlatmıştın ve onlar da kesinlikle bir psikologun yapacağı şeyler değildi.
Senin acilen yardım istemen gerektiğine eminim artık

İyi bayramlar. Telefonumun dinlenildiğini düşünüyorum ama neden bilmiyorum. Birisi aradığında konuşuyorum ve sesim yankısı da var tabi. Bir süre sonra "telefonum yankılanıyor ve biri beni dinliyor" dediğimde yankılama kesiliyor. Bazen de sesler geldiği de oldu. Bazen de Google da aradığım dert yandığım herhangi bir konu ise konu ile ilgisi olan şahıslarla birden o sorun ya çözülüyor ya da başka bir tarzda gösteriliyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Arkadaşlar eğer hanımefendi bu konuları gerçekten inanarak açıyorsa, yani amacı trollemek değilse,

Bir psikiyatrist olarak duruma farklı gözle bakmak durumundayım.

Üyede muhakeme ve düşünce bozukluğu olabilir, hezeyan boyutuna varabilecek düşünceleri mevcut. Psikozu olan hastalarımda çok sık gördüğüm tipik temalar çünkü.

Konu sahibi, hiç psikiyatri başvurunuz oldu mu? İlaç kullandınız mı?

Hangi şehirdesiniz? Dilerseniz bana özelden yazabilirsiniz, size yardımcı olabilirim eğer gerçekten ciddiyseniz.

Hey kadınlar kulübü bu sene dubai ye tatile gitmek istiyorum çok dertliyim çok
Çözülür ise bu derdim başını sonunu hiç kurcalamayacağım söz
Evrene ya platforma derdimi gönderdim belki Çözülür
benimde bu derdimi çözecek bir hayır sahibi vardır belki :KK64:
Konu sahibi Vala güzel olurdu ha😉

Arkadaşlar eğer hanımefendi bu konuları gerçekten inanarak açıyorsa, yani amacı trollemek değilse,

Üyede muhakeme ve düşünce bozukluğu olabilir, hezeyan boyutuna varabilecek düşünceleri mevcut. Psikozu olan hastalarımda çok sık gördüğüm tipik temalar çünkü.

Hangi şehirdesiniz? Dilerseniz bana özelden yazabilirsiniz, size yardımcı olabilirim eğer gerçekten ciddiyseniz.
Ne trollenmesi 🙀

Gerçekten psikiyatrist misiniz? Peki bilginin gizliliği ne tür durumda ihlal edilir? Mesela böyle bir durumda kişi diyelim paranoyaları ya da şizofreni başlangıcı var, çözümü davranışsal olarak nasıl uyguluyorsunuz? Bu durumda kişinin paylaştıkları veri gizliğinden çıkıyor mu?

Gerçekten psikiyatrist misiniz? Peki bilginin gizliliği ne tür durumda ihlal edilir? Mesela böyle bir durumda kişi diyelim paranoyaları ya da şizofreni başlangıcı var, çözümü davranışsal olarak nasıl uyguluyorsunuz? Bu durumda kişinin paylaştıkları veri gizliğinden çıkıyor mu?
Canim psikiyatriye randevu al yalniz mi yasiyorsun birine soyle seni gotursun dusuncelerini toparlarsin. Doktor kimseyle paylasmaz merak etme

Back
X