Telefonumu Kardeşim Bozmuş :((

Telefonu nereye vermeliyim

• Samsung Garantisine

OY: 10 90,9%
  • Telefon tamircisine

OY: 1 9,1%

• Ankete Katılan
    11

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Kızlar telefonumu şarja takmıştım. Aptal kafam ortalıkta bırakmışım.Zihinsel engelli kardeşim de hızla sarjdan çekmiş ve şarj girişi eğilmiş.. Telefonum samsung
Sarj giriş yeri degistirilcek babam ısrarla samsung servisine verelim (bizim hatamiz bi 100lira gözden cikar). Serviste herseyiyle sifirlarlar. Benim hafiza kartim yok, resimlerim telefona tuttugum günlüklerim çok önemli ve 1 aydan önce gelmez :(
Bana kalsa normal telefoncuya vermek. Hem cok ucuz hem de 1 saatte geri veriyolar. Telefonu da sifirlamiyolar. Ama duydum ki içinden malzeme calanlar oluyomus. Eger yapan da telden anlamiyosa iyice göçüyomuş.. Babam toplu igneyle duzeltti simdi sarja taktim ama korkuma cikaramiyorum sarjdan :(

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, ama 1 2 saatligine taşınmasın. Param da yok :( sizce hangisini yapiyim kizlar dertsiz basima dert oldu :( :(

Ben de servis diyorum.
İpad'imi camı kırıldı diye normal bir tamirciye verdim. 2 hafta sonra tamamen çalışmaz hale geldi. Bu sefer servise götürdüm, servis kaydı yok ama tamir görmüş olduğu belli olduğu için yapamayız dediler. Çalışmayan bir ipadle başbaşayım şu anda.

Ben de servis diyorum.
İpad'imi camı kırıldı diye normal bir tamirciye verdim. 2 hafta sonra tamamen çalışmaz hale geldi. Bu sefer servise götürdüm, servis kaydı yok ama tamir görmüş olduğu belli olduğu için yapamayız dediler. Çalışmayan bir ipadle başbaşayım şu anda.
O zamana kadar idareten telefonum da yok :( çok üzüldüm ya. Kardesime de kizamiyorum hasta cocuk. Serviste cok gec getiriyo ama telefoncu 1 saatte hallediyo

Servis..
En azından tamir ettirdiğin yerle ilgili sorun yaşarsan servisle halledebilirsib

kesinlikle servis diyorum. senin gibi düşünüp geçen sene telefoncuya gitmiştim. sonuç; açarken wireless antenini kırmışlar. sonra bağlanmıyo diye aynı yere götürdüm bu seferde telefon çekmemeye başladı. başka telefoncuya götürdüm bu seferde şebekeye bağlanan antene zarar vermişler ve bende gördüm telefonun içine bildiğin lehim yapmışlar o da antene zarar vermiş. bende yensisini aldım artık ekran vesaire lazım olur bi parçası diye saklıyorum.. lazım işe güce diye vermemiştim servise ama telefon gitti. ha şimdi yeni telefonumun home tuşu bozuldu telefoncuya götüremiyorum servisede telefondan ayrılamıyorm.. zor yani ama ben iş sebeplerinden ayrılamıyorum başka telefona geçsem çok fazla not var telefonda takvimde randevular var diye. bence sen bilgilerini yedekle ve servise ver.

O zamana kadar idareten telefonum da yok :KK43: çok üzüldüm ya. Kardesime de kizamiyorum hasta cocuk. Serviste cok gec getiriyo ama telefoncu 1 saatte hallediyo
Telefoncu 1 saatte halledemez ki parça değişimi olacak. Direk garantiye verin. O zamana kadar da arkadaşlarınızdan akrabalarinizdan eski bi telefon bulabilirsiniz. Yada 30 40 tl ye 2. El telefon satan yerler var oradan uygun bir telefon alırsınız.

Benim iphone 5imn ust tusu bozulmustu. Babam cok israr etti garantiye gonderelm diye istemedim zorla kendme yeni telefon aldirdim. Velhasil babam o telefonu gonderdi ve 6 gunde yenisi geldi. Samsungla aynimi bilmiyorum ama idare et pisman olmazsin sakin telefoncuya verme.

Back
X