- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Telefonumu cumartesi öğlen klozete dşürdüm . pantlonumun ön cebi yoktu arka cebindeydi . o da düştü düşer düşmez aldm bi de mal gibi çeşmeye tuttum . sonra havluyla kurutmaya çalştm . Eşim tamamen arkasını çıkartıp kurutma makinasıyla kuruttu pirinçte 1 gün beklettik ama olmuyor eşim bataryayı takıp açmayada çalşmştı o yüzden birşeylleri yanmş sanrm . telefoncu yarın ekranına su kaçıp kaçmadığna yarın bakacakmş telefoncu kaçtıysa telefon çöp .. yani telefonun parası kadar tamir parası çıkacağı için malesef yaptıramayaycağız ama kaçmamşsa 150 200 tl ye yaparm demiş.. 2 gündür telefonsuzum . Üstelik bir çizik bile yoktu üstünde çok iiyi kulllanmştm . daha 2015 martta almştm 1 yıl bile dolmamıştı
çok üzgün ve mutsuzum .çok eski bir telefona takılı hattım şuan sadece arama için kullanıyorum . Telefonumu çok özledim . Gerçekten zor olulyor telefonsuzluk . En korktuğum şey telefonu klozete düşürmekti o da başıma geldi . Markası note 2 idi .
Eşim yenisini alırız olmazsa napalım diyor . Ama ben yinede üzgünüm daha yeni allmştk . Bir sürü masraf şimdi .. O kadar paraya yazık yani . Telefonsuzda kaldm ..

Eşim yenisini alırız olmazsa napalım diyor . Ama ben yinede üzgünüm daha yeni allmştk . Bir sürü masraf şimdi .. O kadar paraya yazık yani . Telefonsuzda kaldm ..