Telefonumu klozete düşürdüm :(

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Telefonumu cumartesi öğlen klozete dşürdüm . pantlonumun ön cebi yoktu arka cebindeydi . o da düştü düşer düşmez aldm bi de mal gibi çeşmeye tuttum . sonra havluyla kurutmaya çalştm . Eşim tamamen arkasını çıkartıp kurutma makinasıyla kuruttu pirinçte 1 gün beklettik ama olmuyor eşim bataryayı takıp açmayada çalşmştı o yüzden birşeylleri yanmş sanrm . telefoncu yarın ekranına su kaçıp kaçmadığna yarın bakacakmş telefoncu kaçtıysa telefon çöp .. yani telefonun parası kadar tamir parası çıkacağı için malesef yaptıramayaycağız ama kaçmamşsa 150 200 tl ye yaparm demiş.. 2 gündür telefonsuzum . Üstelik bir çizik bile yoktu üstünde çok iiyi kulllanmştm . daha 2015 martta almştm 1 yıl bile dolmamıştı :( çok üzgün ve mutsuzum .çok eski bir telefona takılı hattım şuan sadece arama için kullanıyorum . Telefonumu çok özledim . Gerçekten zor olulyor telefonsuzluk . En korktuğum şey telefonu klozete düşürmekti o da başıma geldi . Markası note 2 idi .
Eşim yenisini alırız olmazsa napalım diyor . Ama ben yinede üzgünüm daha yeni allmştk . Bir sürü masraf şimdi .. O kadar paraya yazık yani . Telefonsuzda kaldm .. :(

Bende klozete düşürmüştüm 2 sene önce. İphone 5'ti. Bide bataryası da çıkarılmıyordu. Hemen yıkayıp saç kurutma makinesine tuttuk bizde. O esnada bana inme indiği için ne yapıyolar anlamamıştım. Sonradan öğrendimki saç kurutma makinesine falan tutmamak gerekiyormuş hatta pirinç dolu bi yere koymak lazımmış. Hiç şarja falan takmamak, enerji vermemek lazımmış. Sonra aldığım yere götürdüm bi ton para daha sayıp yaptrdım bi ay sonra geldi telefonum. Ön kamerası çalışmıyordu. Sonrada çok fayda vermedi. Senesine hiç açılmadı :) yani diyeceğim o ki; yaptırsanda fayda etmiyor. Geçmiş olsun...

uzun bir zaman önce bende temizlik yaparken su dolu kovaya düşürdüm. hiç açmadım. hemen parçaladım. havluya serdim kuruttum falan. 1 gün bekledim. önce sesi cıyak cıyak değişmişti ama sonraki günlerde iyice kuruyunca düzeldi. kısaca hemen açmayın. iyice kurutup açın.

diğer telefonum tamire verdim. tamir ettirmeyin bencede. çünkü tamirden sonra yine arızalar devam ediyor. hoparlör bozuluyor, konuşurken ses gidip gelmiyor, kamera bozuluyor falan filan. tamir parası boşa gidiyor.

masraf konusuna gelince, evet çok para ama onsuzda olmuyor

Back
X