• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket telefonunuzu neden degıstırırsınız

telefonunuzu neden degıstırırsınız

• degıstırme meraklısı oldugum ıcın

OY: 0 0,0%
  • telefonumu degıstırmem

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
degiştirmem çünki işimi görüyosa niye degişeyim konuşabiliyorsam msj yazabiliyorsam sorun yok ancak bozuldugunda degişirim

Şuanki telimde radyo yok:kızgın: radyo olmadığı için değiştiricem...Uzun zamandır kullanıyorum...

bana hedıye geldııg ıcın degıstırırım genelde ılk abım ve babamdan mezunıyet hedıyesı gelmısdı sonra eım nısanlıyken hedıye almısdı hala kulanıyorum cok sık degıstırmem bozulmadıkca

Ben telefondan sıkıldığımda değiştirirdim önceleri. Tabiki anneme sıkıldım demezdim de tel orasını burasını kurcalayıp, biryerlere fırlatırdım bozulsun diye. Böylelikle annem mecburen alırdı. Gençlik delilik işte.
Ama artık değiştirmiyorum. Gerekte yok zaten nasıl olsa kimseler aramıyor, turkcellden başka da mesaj çeken yok. Ne gerek var değiştirmeye...

bozulursa değiştiririm işimi görüyosa değiştirmem. şuanki telefonumuda seviyorum çok kahrımı çekmiştir hergün bikere yere düşmezse rahat etmez:) ama bozulmadı telefonum bana sadıksa ben ona niye sadık olmayayım:)))

bozulursa değiştiririm
sadece arama yapan ve mesaj yazan telefonlar tercihimdir oyunsuz olanlar yani

artık kullanılamayacak, arama yapamayacak, aramalara cvp veremeyecek hale gelince..
bu ikinci telefonum, birincisi sağa sola fırlatılmaktan iptal olmuştu 5 sene kullandıydım emektarı..
şu an kullandığım da 6 senelik, çok şükür telefonu fırlatmamı gerektirecek kişiler yok artık çevremde, bir köşede görevini yapıyor, çalıyor falan....

Back
X