Telegram kullanıcıları eşime gelen msj tesadüfen mi yoksa daha önce katıldığı sohbetlerden mi

Azraefe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
10
0
1
33
Öncelikle merhaba ben telegram kullanmıyorum eşim kamp ve malzemeleri için telegramda gruplarda var ama lakin dün gece 2 de telegramdan eşime🔞 video geldi altında kuzenimle beraberiz gibi sapıkça falan şeyler yazıyordu sordum kendisine işte konum açık kalınca yakınlarda ki bayanlar hatta gaylar falan böyle msjlar atıyor dedi hatta bu 2 oldu dedi bende telegram dedim gruplara sohbetlere katılmadan kimse seni bulamaz dedim ısrarla konumdan açık kaldı dedi daha öncede Facebook gizli msjlarında da böyle 🔞 videolu gruplar gördüm onların reklamdan dolayı baktığını sayfaları tıkladığındığı için olduğunu söyledi burda görüşme varmı özellikle telegram olayında yardımcı olun akşam mahkemesi görülecek tabi şimdi temizlik yapmıştır.

Bu tarz gruplara girmis mi bilmem ama bazen bi bakiyorum beni girmedigim borsa gruplarina eklemisler 🤦🏼‍♀️ nasıl yapiyorlar bilmiyorum. Bide yabancıymiş gibi ozelden yazanlar var fotolarida hep yapabci kadin oluyor

Su WhatsApp ayarlarında düzenleme yapmamisti da hepimiz telegram indirmiştik ya o zaman da hiç tanimadigim biri beni görüntülü aramıştı telegramdan engellemiştim hemen
Hâlâ daha tam kullanmini bilmiyorum oranin kullanmıyorum da öyle duruyor
Belki de olabilir esinizin dediği degisik bir uygulama

Konum diye birşey var önce bunu söyleyeyim hatta bir arkadaşim ile fark ettik size yakın çevrede telegram kullanan kişiler düşüyor ama onlarında konumu açık olmaliymis, üye olduğunuz gruplardaki insanlar mesaj atabiliyor arayabiliyor hatta ama bunu numara üzerinden değil telegram üzerinden yapıyor eşiniz söylediği şeyde haklı ama öncesi için yorum yapamam, hem telegram kullanan biri bunun konumdan geldiğini biliyorsa neden kapatmıyor onu düşünmek lazim

benimde üye olduğum gruplar var işte oturduğum ilçenin haber kanalları gibi. bir kere bir habere emoji attım atmaz olaydım bir sürü abuk subuk mesajlar geldi tanımadığım kişilerden
Tam olarak can alıcı yer burası bence. Gruplara üye olmuşsunuz ama hic mesaj gelmemiş. Ne zaman emoji atıp etkileşime girmişsiniz ozaman başlamış mesajlar. Çok şey anlatıyor sanki...

Tam olarak can alıcı yer burası bence. Gruplara üye olmuşsunuz ama hic mesaj gelmemiş. Ne zaman emoji atıp etkileşime girmişsiniz ozaman başlamış mesajlar. Çok şey anlatıyor sanki...
aynen öyle onun dışında sadece üye olduğum sayfalardan güncel haberler geliyordu ne zaman bir habere emoji attım tanımadığım kişilerden mesaj gelmeye başladı. ama üye olmadığım bir sayfadan mesaj gelmedi hiç

Öncelikle merhaba ben telegram kullanmıyorum eşim kamp ve malzemeleri için telegramda gruplarda var ama lakin dün gece 2 de telegramdan eşime🔞 video geldi altında kuzenimle beraberiz gibi sapıkça falan şeyler yazıyordu sordum kendisine işte konum açık kalınca yakınlarda ki bayanlar hatta gaylar falan böyle msjlar atıyor dedi hatta bu 2 oldu dedi bende telegram dedim gruplara sohbetlere katılmadan kimse seni bulamaz dedim ısrarla konumdan açık kaldı dedi daha öncede Facebook gizli msjlarında da böyle 🔞 videolu gruplar gördüm onların reklamdan dolayı baktığını sayfaları tıkladığındığı için olduğunu söyledi burda görüşme varmı özellikle telegram olayında yardımcı olun akşam mahkemesi görülecek tabi şimdi temizlik yapmıştır.
Evet var konumundan bulabiliyorlar açıksa eğer kapatırsa sorun çözülür

Telegramla kamp malzemelerinin alakasi nedir? 😬
Geçen de bi uye vardi eşinin ticaret ve iş icin snap kullandigini saniyordu.

Bu adamlar sizi çok fena yiyor olabilir. 😂😂😂 Siz kullanmiyorsaniz da en azindan bir bakin neymiş bunlar diye.
snapchate baya güldüm.. ama telegram konusu dogru. mesajlaşma programından cok facebook gibi grupların paylaşım yaptıgı bi uygulama aslında. mesela bi ara çok vardı bitcoin grupları. adam grup açıyo millet gruba giriyo sürekli adamın paylaşmları mesajları görüyo vs bunun gibi abidikgubidik bir sürü grup var. kamp malzemeleride kampseverler tarafndan açılmış şuraya gidin şurda kamp yapın şu malzemeyi alın vs yardımlaşmak amaçlı kesin grup vardır yani. o kısım dogru

snapchate baya güldüm.. ama telegram konusu dogru. mesajlaşma programından cok facebook gibi grupların paylaşım yaptıgı bi uygulama aslında. mesela bi ara çok vardı bitcoin grupları. adam grup açıyo millet gruba giriyo sürekli adamın paylaşmları mesajları görüyo vs bunun gibi abidikgubidik bir sürü grup var. kamp malzemeleride kampseverler tarafndan açılmış şuraya gidin şurda kamp yapın şu malzemeyi alın vs yardımlaşmak amaçlı kesin grup vardır yani. o kısım dogru

Vardir da onlari ogrenecek telegram mi kaldi yani bir tek. 😬 Bilemedim

Vardir da onlari ogrenecek telegram mi kaldi yani bir tek. 😬 Bilemedim
vala çokta mantıksız değil uygun fiyatlı ekipman paylaşılıyodur ben olsam bende katılırdım. instada ki işbirlikçi kücük fenomenlerin bile telegram kanalı var insta storye atıp üstüne bide o indirimi telegramdan paylaşıyo :KK70:

Back
X