Nerede var bu? Bir de konumu nerede gösteriyor? Hiç haberim yok.Ayarlardan kimler mesaj atabiliri ayarlayabilirsiniz
Burnuma pis pis ihanet konuları geliyorÖncelikle merhaba ben telegram kullanmıyorum eşim kamp ve malzemeleri için telegramda gruplarda var ama lakin dün gece 2 de telegramdan eşimevideo geldi altında kuzenimle beraberiz gibi sapıkça falan şeyler yazıyordu sordum kendisine işte konum açık kalınca yakınlarda ki bayanlar hatta gaylar falan böyle msjlar atıyor dedi hatta bu 2 oldu dedi bende telegram dedim gruplara sohbetlere katılmadan kimse seni bulamaz dedim ısrarla konumdan açık kaldı dedi daha öncede Facebook gizli msjlarında da böyle videolu gruplar gördüm onların reklamdan dolayı baktığını sayfaları tıkladığındığı için olduğunu söyledi burda görüşme varmı özellikle telegram olayında yardımcı olun akşam mahkemesi görülecek tabi şimdi temizlik yapmıştır.
Akşama kadar akıl alır vereceği cvba bakalım. Ayrıca geçmiş falan çıkar mıKonumla ilgisi yok sıcmıs sıvıyor esiniz.Telegramda öyle konuma göre mesaj gelseydi 20k lık bir ifsa grubundayım oradan bana yagması lazım? Bir tane bile gelmedi.
Evet 2 dk videoluMesaj telegram üzerinden mi geldi ?
Aldatıyor gibi geldi banaKafamı karıştıran numarası gizli neden farklı bir gruptan değildegrubundan geldi gece yarısı ilgi alanı kamp ve araç
Napıyorlar orda görüntülü sohbetmi amaç neBurnuma pis pis ihanet konuları geliyor
Telegraph’ın ayarlarını değiştirin mesela ben istemeden kimse benim numaramı gormuyorÖncelikle merhaba ben telegram kullanmıyorum eşim kamp ve malzemeleri için telegramda gruplarda var ama lakin dün gece 2 de telegramdan eşimevideo geldi altında kuzenimle beraberiz gibi sapıkça falan şeyler yazıyordu sordum kendisine işte konum açık kalınca yakınlarda ki bayanlar hatta gaylar falan böyle msjlar atıyor dedi hatta bu 2 oldu dedi bende telegram dedim gruplara sohbetlere katılmadan kimse seni bulamaz dedim ısrarla konumdan açık kaldı dedi daha öncede Facebook gizli msjlarında da böyle videolu gruplar gördüm onların reklamdan dolayı baktığını sayfaları tıkladığındığı için olduğunu söyledi burda görüşme varmı özellikle telegram olayında yardımcı olun akşam mahkemesi görülecek tabi şimdi temizlik yapmıştır.
Hiç duymadım konumun açık kalmasını vesaireÖncelikle merhaba ben telegram kullanmıyorum eşim kamp ve malzemeleri için telegramda gruplarda var ama lakin dün gece 2 de telegramdan eşimevideo geldi altında kuzenimle beraberiz gibi sapıkça falan şeyler yazıyordu sordum kendisine işte konum açık kalınca yakınlarda ki bayanlar hatta gaylar falan böyle msjlar atıyor dedi hatta bu 2 oldu dedi bende telegram dedim gruplara sohbetlere katılmadan kimse seni bulamaz dedim ısrarla konumdan açık kaldı dedi daha öncede Facebook gizli msjlarında da böyle videolu gruplar gördüm onların reklamdan dolayı baktığını sayfaları tıkladığındığı için olduğunu söyledi burda görüşme varmı özellikle telegram olayında yardımcı olun akşam mahkemesi görülecek tabi şimdi temizlik yapmıştır.
Aynı şey benim de başıma geldi. Ayarlardan düzeltme yapılmamışsa her önüne gelen gruba alıyor.Geçen gün Telegram’da birkaç tane Kpss grubuna katıldım ve daha sonra hiç anlamadığım bir şekilde tanışma/görüntülü sohbet gruplarına dahil edildim. Ayarlar kısmından sadece kişilerimin beni gruplara ekleyebileceğini seçtikten sonra bir daha olmadı. Eşinizin de başına böyle bir şey gelmiş olabilir, eşinize güveniyorsanız üstünde durmayın bence.
İnşallah öyledir güveniyorum ama insan oğlu işte sürprizlerle dolu bir hayat başıma gelmez diyemem neler duyuyoruzGeçen gün Telegram’da birkaç tane Kpss grubuna katıldım ve daha sonra hiç anlamadığım bir şekilde tanışma/görüntülü sohbet gruplarına dahil edildim. Ayarlar kısmından sadece kişilerimin beni gruplara ekleyebileceğini seçtikten sonra bir daha olmadı. Eşinizin de başına böyle bir şey gelmiş olabilir, eşinize güveniyorsanız üstünde durmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?