TELEPATİ

mutlugunlerdenkalma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
626
1.067
33
merhabalar:)

telepati deneyen, başarabilen var mı aramızda?

incelikleri nelerdir nasıl uygulanır?

ne için uyguladınız ne sonuç aldınız?

telepati öyle 1-2 çalışmayla yapılan veya ha deyince olan bi şey değil maalesef..çok ince ve detaylı bi konudur.herkes yapar mı bilemiyorum ama bazılarının bu özelliği doğuştandır..ama çok istekli biri uzun çalışmalar sonucunda bunu elde edebilir.

özellikle konsantrasyon istediğini biliyorum. benim 6.hissim kuvvetlidir bir de fallarımın çıktığı da olur, acaba yapabilir miyim dedim bir an.

bir de açıkçası iletişime geçmek istediğim biri var:)

özellikle konsantrasyon istediğini biliyorum. benim 6.hissim kuvvetlidir bir de fallarımın çıktığı da olur, acaba yapabilir miyim dedim bir an.

bir de açıkçası iletişime geçmek istediğim biri var:)
işin içine duygu karıştırmak olayın boyutunu değiştirir..her zaman nötr olmalısınız..6. his ile telepatinin pek bi alakası yok :) ikisi çok farklı..telepati ille ki mesajı yollayan değil alan da olabilir :) alıcı ve verici misali..bazen 2 side :)

size denk geldiğime çoook sevindiiimmm:) özelden konuşabilie miyiz, paylaşabilir misiniz deneyimlerinizi? öğretir misiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…