Telepati

selincicekci24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
70
17
3
27
konunun yeri burasi mi emin olamadim ama acayim dedim,2 haftadir telepatiyle ilgili arastirmalar yapip denemelerde bulunuyorum ama hic basarili oldugumu ve odaklanabildigimi hissedememistim taa ki dun geceye kadar dun gece sevdigin kisinin ruyasina gir diye bir video izledim ve telepatiyi uygulayayim dedim oncelikle sevdiginizi uyurken hayal ediyorsunuz sonra kendi 3.gozumden cikan enerjinin sevdigim kisinin 3.gozundeki kapiyi acip girdigini iceride bir cok kapi oldugunu ve oradaki ruya kapisindan girdigini imajine edip orada telkinlerde bulunuyordum iste buradayim ruyandayim uyaninca beni ara gibisinden orada telkinlerde bulunurken vucudumun kus tuyu kadar hafifledigini sanki vucudumda degilmisim de sevdigim kisinin beynindeymisim gibi oldugumu o ruya odasindan ciktiktan sonra da sevdigim kisinin odasindaymisim gibi hissettim ve kalbim ona telkinlerde bulunurken cok degisik hissetti asik oldugunuzda olan duygu var ya ama ilk kez asik oldugunuzda kelebekler falan ucuyor gibi o his oldu sizce basarili olmusmuyumdur ve kendi vucudumda degilmisim gibi hissetmem normal mi

O gece Jüpiter ve Neptün etkileşiminde zirve noktasıydı. Niyetler naif, gönülden aracısız ve akışta olmuşsa gökyüzü gönlünüzden geçenleri gerekli yerlere taşımıştır. Öyle olmuş görünüyor.
Bende enerji ve bilinçaltı temizliği yapmıştım o gece. Ve niyet çalışması..
Bakalım başarmış mıyım ? zaman gösterecek..
Sonuç olarak arandınız mı peki ?

O gece Jüpiter ve Neptün etkileşiminde zirve noktasıydı. Niyetler naif, gönülden aracısız ve akışta olmuşsa gökyüzü gönlünüzden geçenleri gerekli yerlere taşımıştır. Öyle olmuş görünüyor.
Bende enerji ve bilinçaltı temizliği yapmıştım o gece. Ve niyet çalışması..
Bakalım başarmış mıyım ? zaman gösterecek..
Sonuç olarak arandınız mı peki ?

aranmadim malesef :( ama ilk kez basarmis gibi hissettim ve vucudum cok hafifti korkup cabuk bitirdim ritueli

Bir anksiyete hastasi olarak bu telapati işlerini asla beceremiyor oluşum beni bir kez daha uzdu :işsiz:

Mutlaka o enerjiyi almıştır zaten telapati videolarında hep diyor ki kişinin kendi hür iradesine müdahele edemezsiniz.
Yani sen ona ara vs. dedin o bunları belki çok yoğun hissetti ama arayip aramamak yine onun hür kararina kalıyor.

Bir anksiyete hastasi olarak bu telapati işlerini asla beceremiyor oluşum beni bir kez daha uzdu :işsiz:

Mutlaka o enerjiyi almıştır zaten telapati videolarında hep diyor ki kişinin kendi hür iradesine müdahele edemezsiniz.
Yani sen ona ara vs. dedin o bunları belki çok yoğun hissetti ama arayip aramamak yine onun hür kararina kalıyor.
oyle de ilk kez basarmisim gibiydi

Back
X