- 7 Temmuz 2018
- 70
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi selincicekci24
konunun yeri burasi mi emin olamadim ama acayim dedim,2 haftadir telepatiyle ilgili arastirmalar yapip denemelerde bulunuyorum ama hic basarili oldugumu ve odaklanabildigimi hissedememistim taa ki dun geceye kadar dun gece sevdigin kisinin ruyasina gir diye bir video izledim ve telepatiyi uygulayayim dedim oncelikle sevdiginizi uyurken hayal ediyorsunuz sonra kendi 3.gozumden cikan enerjinin sevdigim kisinin 3.gozundeki kapiyi acip girdigini iceride bir cok kapi oldugunu ve oradaki ruya kapisindan girdigini imajine edip orada telkinlerde bulunuyordum iste buradayim ruyandayim uyaninca beni ara gibisinden orada telkinlerde bulunurken vucudumun kus tuyu kadar hafifledigini sanki vucudumda degilmisim de sevdigim kisinin beynindeymisim gibi oldugumu o ruya odasindan ciktiktan sonra da sevdigim kisinin odasindaymisim gibi hissettim ve kalbim ona telkinlerde bulunurken cok degisik hissetti asik oldugunuzda olan duygu var ya ama ilk kez asik oldugunuzda kelebekler falan ucuyor gibi o his oldu sizce basarili olmusmuyumdur ve kendi vucudumda degilmisim gibi hissetmem normal mi