maalesef aynen öyle katılıyorum. Televizyon insanları geliştirirde, aptallaştırırda. Günde kaç saat tv izliyoruz. Bazıları izlemiyorum sadece Tv açık oluyor diyor.
Peki ilk uyandığımızda ilk yaptığımız şey ne oluyor_? TV yi açmak mı? TV nin açılmasıyla tüm işlerde kalıyor evde.
Koca akşam işten eve geliyor, yaptığı şey eşi mutfakta yemek hazırlarken, Bilgisayar başında. Kadın sofra hazır demesiyle yemek yenilir sofra kaldırılır, koca yine bilgisayar başında.
Kadın artık evde tv başında otura otura sıkılıp, dört gözle akşamın olup kocasını beklemektedir bir kaç sohbet edebilmek için. Fakat en ufak bir şey de, koca buna alınır, bir akşamım var zaten, bırakta işlerimi internette halledeyim der.
Yani ben başlığı şu şekil değiştireyim müsadenizle: Teknoloji geliştikte, insanlar sosyalleşemiyor. Bunu sadece TV değildir, İnternet zaten baş düşmanı.
Artık evde interneti olana 'sosyal' deniliyor. Artık komşuluk, arkadaşlık denen birşey kalmıyor. İnsanlar artık internet üzeri görüşüyor, cep telefonuyla 3 G bağlantısını kurarak birbirleriyle görüşmektedirler. Artık Karı koca bile bir teknoloji sayesinde bir araya gelmeden cinsel ilişkide bulunacaklar.
En büyük baş düşmanımız biziz. Çünkü Teknoloji gün geçtikce ilerleyebilir, doğru bir şekilde kullanabilmek önemli olan!!!
Paylaşım için Teşekkürler!