televizyon izlerken sen izlemek istermisin diyen koca

diyelim ki hiçbişey yapmadi szn dediginiz gibi olsun bi ozur dilemek bu kadar zor mu bari siz yapmayin ya bu kadar mi duygusuz olunur
Hamilelik hormonları sizi costuruyor ama eşiniz size uyumayacak. Kendinize gelin suçu olmayan adam sizden neden özür dilesin.

Bir de ilk açtığınız konudan devam etseniz iyi olur.Sürekli aynı konunun devamını açmak olmaz.

Çünküm çayın da bir derdi var. Beklediğinde acıdığına soğuduğuna göre. Hem çay var içersen ben var seversen. Ayrıca da çay huzu.. Tamam tamam sustum. Ama şunu da söylüycem. Çaya ülkemizde çok önem ve değer veriliyor yuva kurtarması da beklenir çünkü hassas noktamız milletçe sevdiğimiz ortak şeylerden biri tüketimde dünyada 1.ciyiz Doğu Karadeniz Türkiye'nin çay ihtiyacına yetmiyor ithalatını bile yapıyoruz yetmedi kaçak çay bile getirtiyoruz Hatta edebiyatını da yapıyoruz yaa:KK69:

Edit: Ben ne demişim ya bugün çok yorulmuşum anlaşılan :confused:

Edit2: Konu sahibi her şeyin suçlusu hamilelik hormonları sandalye tepesinde niye oturuyorsun koltuğa yayılsana
Ahshdjdj
Kahvenin sosyolojisi gibi olmuş. Anthony annem sen misin??? :D

Sen ne psikopat kadinsin cocuk gibisin adetlimisin nesin ne bu naz ya ben cekemem seni adam nasil cekiyo. Milletin kocasi karisinin istedigi kanali aciyomu acaba psikopat seni

Ben de kocama çay demleyip işkillendiğim bir konuda üzerine gideyim de bakalım o çayı içecek mi içmeyecek mi? Eğer içmezse bilmeliyim ki suçluluk duygusundan.......... Vay arkadaş tesbite gel.. Hayat bu kadarcık şeyleri büyütmek için çok kısa.. Neymiş eski sevgilisinin üniversitesini Tweeter da takip ediyormuş ... Olaya bak... Hamilelik hormonları ele geçiriyor biliyorum fakat bence hamile olmasanız da sizin karakteriniz böyle... Yazık.. Böyle bir ömür nasıl geçecek? Az mantıklı olun da kendinize zehir etmeyin hayatı...

Back
X