televizyondaki filmler sayesinde gebelik hakkında takıntılı olmaya başladım

ikra38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
234
6
96
Van
fatmagülün suçu ne filminde fatmagüln yengesi hamile
cennet mahallesinde sultan doğurdu
arka sokaklarda zeynep doğudu hüsnünün karısı ise futbol takımı kuracak
kızım nerede de kemalin karısı hamile
küçük sırlarda arzu hamileydi düşürdü gerçi
sihirli annemde defno joy hamileydi
yaprak dökümünde leyla doğurdu
aşkı memnuda peyker doğurdu
muhteşem yüzyılda hrrem zaten fabrika gb doğuruyor
öyle bir zaman geerkideki cemile bile hamile
dahada aklıma gelmeyen niceleri.......
yeterrrrrrrrr artık gebelik içermeyen bir film istiyorum bu filmi çekenler bebeği olmayanları hiç düşünmezlermi acaba gerçekten artık psikolojim bozuldu interfiliteyle savaşırken bütün bunlar zor geliyor aartık:43::43::43::43::43::43:

Allah ınsallah sızede bıran evvel annelıgı tattırsın ınsallah tum ısteyenlerle beraber amin...

fatmagülün suçu ne filminde fatmagüln yengesi hamile
cennet mahallesinde sultan doğurdu
arka sokaklarda zeynep doğudu hüsnünün karısı ise futbol takımı kuracak
kızım nerede de kemalin karısı hamile
küçük sırlarda arzu hamileydi düşürdü gerçi
sihirli annemde defno joy hamileydi
yaprak dökümünde leyla doğurdu
aşkı memnuda peyker doğurdu
muhteşem yüzyılda hrrem zaten fabrika gb doğuruyor
öyle bir zaman geerkideki cemile bile hamile
dahada aklıma gelmeyen niceleri.......
yeterrrrrrrrr artık gebelik içermeyen bir film istiyorum bu filmi çekenler bebeği olmayanları hiç düşünmezlermi acaba gerçekten artık psikolojim bozuldu interfiliteyle savaşırken bütün bunlar zor geliyor aartık:43::43::43::43::43::43:

Ahhhh be güzelim bunlar çıkınca tv kapatıyorum geçiyor yaa sokakta ne yapalım:47:Kim görse aaaa bebek yokmu:47:Yawww sana ne sana ne yok işte yok olmuyo:47:Memleketten ararlar hala mı yok bişi" E yok napim benimde kendimi en yakın köprüden atasım var ama yok işte ":14:
BAYILAZAYİMMMMMMM,ÇILDIRAZAYİMMM:84::84::84::84::84::84::84:

Ahhhh be güzelim bunlar çıkınca tv kapatıyorum geçiyor yaa sokakta ne yapalım:47:Kim görse aaaa bebek yokmu:47:Yawww sana ne sana ne yok işte yok olmuyo:47:Memleketten ararlar hala mı yok bişi" E yok napim benimde kendimi en yakın köprüden atasım var ama yok işte ":14:
BAYILAZAYİMMMMMMM,ÇILDIRAZAYİMMM:84::84::84::84::84::84::84:

aynn valla bebek yokmu niye yok neden olmuyor yaşın geçiyor bir an önce yap bak ilerde olmaz bide hamile kalanlar aramazmı ben hamileyim kızım oluyor teyzesi valla doktora gitmem lazım benim en kısa sürede ben böyle değildim herkesin karnını kıskanır oldum ya vallahi televizyon kanallarına tek tek mail atacam vallahi birtane tüp bebekle uğraşan veya çocuğu oolmayan bi konu olsun filmlerde allah rızası içinde bende kendimin sıradan bir insan olduğuna inanayım şimdi fimlerde görüyorumya benimde olmuyo ben kendimi uzaydan gelmiş bi yaratık gb hissediyorum nede olsa karnım şişmiyo:)

birde dizilerdeki hamileler göbeğini tuta tuta geziyor.
görmemişler gibi ne gıcık bir durum halbuki gerçek hayatta öyle bişey yok.

aynn valla bebek yokmu niye yok neden olmuyor yaşın geçiyor bir an önce yap bak ilerde olmaz bide hamile kalanlar aramazmı ben hamileyim kızım oluyor teyzesi valla doktora gitmem lazım benim en kısa sürede ben böyle değildim herkesin karnını kıskanır oldum ya vallahi televizyon kanallarına tek tek mail atacam vallahi birtane tüp bebekle uğraşan veya çocuğu oolmayan bi konu olsun filmlerde allah rızası içinde bende kendimin sıradan bir insan olduğuna inanayım şimdi fimlerde görüyorumya benimde olmuyo ben kendimi uzaydan gelmiş bi yaratık gb hissediyorum nede olsa karnım şişmiyo:)

Dimi ama bizide düşünün..Dün sağlık ocağına gittiim anam bebeğini kapan gelmiş ben sıra beklerken belki 10 tane bebek geldi:53:..Dedim yok kesin sorun bende.Ben normal değilim.Millet çatır çatır doğurmuş..:19:Hele geçen hafta vapurda bi kadın gördüm biri bebek arabasında belki 1,5 yaşında biri karnında rahat 7 aylık..Yuh dedim yuh güzel allahım beni de gör ne olur...:5:Eşime dedim tutma beni atıcam kendimi denizlere...

off off diyecek kelime yokki herkes hamile hele ben her işi becerebilen ben bi onu beceremedim:43::43::43:

Evet ya nefret ediyorum bende dizilerden.hemen kanal değiştiriyorum.ama çevre baskısına ne demeli?ona cevap bile veremiyorum.kızım çalışmıyosun neden yapmıyosun?sanane ya sanane yapmıyorum işte var mı diyeceğin dicem ama anlamıyokı insanlar...kpss ye hazırlanıyorum diyorum atandıktan sonra diyorum...hemen hazırlar aman sen yap bi tane büyür.beddua etcem ama etmiyorum çünkü allah kimseye yaşatmasın çok zor...gecen akşam hele bi arkadaşın dediği daha feci...babaannesi dermişki düşmanın varsa çocugun olsun diyecekmişin...söylenin 4 aylık kızı var.bşka bi arkadaşımızında hamile olduğunu öğrendik..neymiş efendim;4 aylık kızı olan temizlk yapamıyomuşta.yeni hamile olan yapıyomuşta o da üzülüyomuş..çocugu dogursunda diyo diğeri görcem ben onu....o akşam o kadar üzüldüm ki geldim eve ağla ağla kendimi yedim...ya benim olsunda ben hicbisey yapmıcam,çalısmak da istemiyorum,ev işi de yapmıcam,sadece ama sadece bebeğime bakcam yaaa....içimi sizlere döktüm arkadaşalar çünkü sadece beni siz anlarsınız kimse anlamıyo çünkü:(

ah canim size yinede es dost akraba soruyo bana ise ötöbuste giderken tesadufen kayin validemi kiracisini ve arkadasini görduk bizimkiler hos bes derken kiracini arkadasi ötöbuste ilk defa gördum cocugun varmi sordu ee tebi yok deyince sorun kimde falan kac yillik evlisin görumcem dogum yapti is arkadaslari bebek görmesine gelmisler ordada ayni mu habbet ben kikm ilk defa gördüysem o bile sordu ama bende onlara sorucam neden cocugun var diye niye yaptin diye soruyomuyum onlara mevlam neylerse guzel eyler vardir bir hayir

ben de en çok tecavüze uğrayıp uğrayıp hamile kalmalarına sinir oluyorum. millet o kadar uğraşıyo bebek yok, bunlar bi kerede tutturuyolar nasıl yapabiliyolarsa:))) hem de sonradan kürtaj olalım diye doktor doktor geziyolar falan... çok sinir bozucu hakkaten:)))

Allah'ım bir ara en çok taktığım şeydi bu..hatta en sevdiğim dizileri bile izlemek istemiyordum.sinirlerim çok bozuluyordu.ben bebek diye çırpınırken millet pat hamile kalıyodu ve sonra o bebekleride istemiyorlardı falan filan:)..şimdi çocuklarım var,tüp bebek tedavisiyle oldular,yine böyle dizileri gördükçe sinirlerim bozuluyor!

ben de en çok tecavüze uğrayıp uğrayıp hamile kalmalarına sinir oluyorum. millet o kadar uğraşıyo bebek yok, bunlar bi kerede tutturuyolar nasıl yapabiliyolarsa:))) hem de sonradan kürtaj olalım diye doktor doktor geziyolar falan... çok sinir bozucu hakkaten:)))

valla bende anlamiyorum yok yumurtalrin olusum süresi yumurlama dönemi yok hücre bölunmeleri normali olmamuyor sonra tedavi ilac derken tüp bebek denemeleri sonra elimizde patliyo paladi gitti vede ilk gecede hamile kalanlar arti ben istemiyordum erken falan korun dugum halde kaza ile oldu diyenler ha birde hamile kalipta o kisinin arkadasin olur yada akraban olur hamile oldugunu duyunca ve sordugum da hamilemisin diye yoooo yok öyle birsey diyenler hadi bunlarin hepsi taktiri ilahi sabir dilemekten ve dua etmekten baska birsey yapamayiz birde yasak iliski yasayip 5 10dk lik bir zevk icin hamile kalipta dogurduktan sonra cöpe atanlarmi kömurlükte kafasina vurupta savunmasiz melegi öldumelerimi dersin valla öylelerine yüce mevlam veriyo ama allahin bir bildigi vardir ondan sorgu sual olunmaz

Allah'ım bir ara en çok taktığım şeydi bu..hatta en sevdiğim dizileri bile izlemek istemiyordum.sinirlerim çok bozuluyordu.ben bebek diye çırpınırken millet pat hamile kalıyodu ve sonra o bebekleride istemiyorlardı falan filan:)..şimdi çocuklarım var,tüp bebek tedavisiyle oldular,yine böyle dizileri gördükçe sinirlerim bozuluyor!

sen ka yııl bekledin canım ya çok sevindim analı babalı büytmak nasip etsin bu kadar sorundan sonra nasıl bi duygu yaşadın kucağına aınca ben pat dşşer bayılırım galiba tüp bebek anasayfalarındaki başarı hikayelerini okuyunca bile hüngür hüngür ağlıyorum ağlaya ağlaya 2 yumurtam vardı onlarda yok olacak:43::43::43::43::43::43::43:

Anlattıklarınızın hepsini belki fazlasıyla bende yaşadımmm
aglaya aglaya dua ettigimi bilirimm
hamile haberi duyunca sevinememeye başlamıştım artıkk
ama kurban oldugum allahımm ilk tüp bebek denemesinde nasip etti
inşallah kollarıma almayıda nasip eder
herzaman dua ediyorumm allah buyolda kimseyi boynu bükük bırakmasınn
hepinize nasip etsin inşallahhh

kızlar çevre baskısına ses çıkarmazsanız üzerinize daha çok gelirlerr
artık kalp kırmaya başlamıştımm
bana herdefasında "yokmuu bişiiiiiyyy boşmusun hala "diyenlere karşıı
ha ne oldu hamile kaldım buseferde nasıl olduu
"tedaviylemiiiiii "diye soruları yokmuuu
fitil ediyolarr

sen ka yııl bekledin canım ya çok sevindim analı babalı büytmak nasip etsin bu kadar sorundan sonra nasıl bi duygu yaşadın kucağına aınca ben pat dşşer bayılırım galiba tüp bebek anasayfalarındaki başarı hikayelerini okuyunca bile hüngür hüngür ağlıyorum ağlaya ağlaya 2 yumurtam vardı onlarda yok olacak:43::43::43::43::43::43::43:

canım hikayemi bu topikte anlatmıştım aslında ama 1 yıl falan geçti üstünden tabii..profilimden açtığım konularıma bak,orda tüm yaşadıklarımı yazdığım bir başlık var"işte hikayemiz Denizim ve Kağanım benimle" diye..hepimizin hikayesi benzer aslında.belki biraz eksik belki biraz fazla ama gerçek şu ki yaşanılan acılar hissedilenler hep aynı...çocuğum olmayacak düşüncesiyle başlıyor bu yolculuk,sonra ne yapabilirim kısmı geliyor.ordan burdan,çevreden,netten yapılan araştırmalarla kafa iyice karşıyor..çevredeki tüm hamileler göze batmaya başlıyor.gelen hamile haberlerine bile sevinemez oluyorsun.tv deki hamileler bile sinirlerinin yıpranmasına,aniden gözyaşlarının boca olmasına yetiyor..sonra tüp bebek diye birşeyin varlığından haberdar oluyorsun.önce uzak gelsede,sıcak bakmasanda çaresizsin..sonra tüp bebek hikayeleri,merkez araştırmaları,bütçeyi ayarlamalar falan..ve tedavi...uzuuuun bir yol sanki hiç bitmeyecekmiş gibi gelen..ama 3 hafta kolay geçiyor(şimdi böyle düşünüyorum tabii:)..ve test günü..heyecan,sıkıntı,karamsarlık,dua ve umut..en önemliside umut işte.eğer o varsa yüreğinde hiçbirşey yıldıramaz seni!eğer test negatifse büyük bir hayal kırıklığı,keder,gözyaşı ve yeni umutlar..eğer pozitifse zaten anlatmaya gerek yok..ve hamilelik..benim için işkence gibiydi ama bir çok kişi için dünyanın en güzel şeyi:)eğer erken doğum riskiniz yokda tabii....ve bunun gibi birbirine çok bezeyen bir kaç hikayeden birisi işte benimkide.

kucağına alınca demişsin...ben üç gün göremedim yavrularımı.erken doğdukları için yoğun bakımdalardı..ilk 48 saati aşarlarsa yaşar dediler..aştılar Şükür..ilk dokunuşumu anlatamam,kelimelerim yetmez..iki tane çöp adam,iki minik kalp ve iki ışıldayan göz..kaybettiğim üçüncü yavrumun canını taşıyan iki melek,onun emanetleri...benim olan,Allah'ımın mucizesi iki can...

şimdi dualarım benim gibi bu acıları yaşayan,evlat hasretiyle yanıp tuttuşan herkesle..darısı isteyen herkesin başına İnşallah..

canım çok duygusal yaklaşmışsın ama biliyosun onların hiçbiri gerçek değil ALLAH hayırlı zamanda sanada hayırlı bır evlat nasip etsin umutsuzluğa kapılma.:16:

cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bnde aynı durumdaydım bu birazda bizim içinde bulundugumuz durumlada alakalı emn ol bizden baskasınnıda dikkatini cekmiyodur coluk cocuk sahibi kadınların mesela ... bnde 2009 da bir dıs gebelk yasadım tek tüpüm alındı cocugum olmaz die umutsuzlukara kapıldıgım bir donm bn bi tatilden dondum 1 er ay arayla bütün ark larım hamile kaldı cevremde tam 15 hamile vardı evden cıkmıyordum onları gormeyim die tv izleyim diyodum dedigin gibi her dizide ama sanki hamile kadrosu olması lazım gibi kurtlar vadisinde bile hamile vardı dizileri bıraktım magazin haberleri mankenler sanatcılar resmn moda olmustu o sene hamilelik kliplerde her yer hamile bunlar beni 2 kat yıprattı cocugu olan beni etkilemiyo ama nerde hamile gorsem aglayasım geliyordu artık hamiile haberi duymaktan sıkılmıstım bu sene cok sükür daha iyi gecti subattada umut hast gittim ve yaz için tüp bebek yapmaya karar verdk yarın test günüm insallh pozitif sonuc alıcam ve bu yasadıklarımn hiç birini bi daha hatırlamıycammm

bide bu dizide hamile kalanların en gıcık yanı bi kere birlkte oluyolar hamile kalıyolar hiç birinnide adet gününe yok yumurtlama bittikten sonraya denk gelmiyo bu tecavuz bir ay içerisinde 48 saatleri var hamile kalmak için masallh hepsi o güne denk geliyo

cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bnde aynı durumdaydım bu birazda bizim içinde bulundugumuz durumlada alakalı emn ol bizden baskasınnıda dikkatini cekmiyodur coluk cocuk sahibi kadınların mesela ... bnde 2009 da bir dıs gebelk yasadım tek tüpüm alındı cocugum olmaz die umutsuzlukara kapıldıgım bir donm bn bi tatilden dondum 1 er ay arayla bütün ark larım hamile kaldı cevremde tam 15 hamile vardı evden cıkmıyordum onları gormeyim die tv izleyim diyodum dedigin gibi her dizide ama sanki hamile kadrosu olması lazım gibi kurtlar vadisinde bile hamile vardı dizileri bıraktım magazin haberleri mankenler sanatcılar resmn moda olmustu o sene hamilelik kliplerde her yer hamile bunlar beni 2 kat yıprattı cocugu olan beni etkilemiyo ama nerde hamile gorsem aglayasım geliyordu artık hamiile haberi duymaktan sıkılmıstım bu sene cok sükür daha iyi gecti subattada umut hast gittim ve yaz için tüp bebek yapmaya karar verdk yarın test günüm insallh pozitif sonuc alıcam ve bu yasadıklarımn hiç birini bi daha hatırlamıycammm

hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin canım sonu aldınmı peki

canım hikayemi bu topikte anlatmıştım aslında ama 1 yıl falan geçti üstünden tabii..profilimden açtığım konularıma bak,orda tüm yaşadıklarımı yazdığım bir başlık var"işte hikayemiz Denizim ve Kağanım benimle" diye..hepimizin hikayesi benzer aslında.belki biraz eksik belki biraz fazla ama gerçek şu ki yaşanılan acılar hissedilenler hep aynı...çocuğum olmayacak düşüncesiyle başlıyor bu yolculuk,sonra ne yapabilirim kısmı geliyor.ordan burdan,çevreden,netten yapılan araştırmalarla kafa iyice karşıyor..çevredeki tüm hamileler göze batmaya başlıyor.gelen hamile haberlerine bile sevinemez oluyorsun.tv deki hamileler bile sinirlerinin yıpranmasına,aniden gözyaşlarının boca olmasına yetiyor..sonra tüp bebek diye birşeyin varlığından haberdar oluyorsun.önce uzak gelsede,sıcak bakmasanda çaresizsin..sonra tüp bebek hikayeleri,merkez araştırmaları,bütçeyi ayarlamalar falan..ve tedavi...uzuuuun bir yol sanki hiç bitmeyecekmiş gibi gelen..ama 3 hafta kolay geçiyor(şimdi böyle düşünüyorum tabii:)..ve test günü..heyecan,sıkıntı,karamsarlık,dua ve umut..en önemliside umut işte.eğer o varsa yüreğinde hiçbirşey yıldıramaz seni!eğer test negatifse büyük bir hayal kırıklığı,keder,gözyaşı ve yeni umutlar..eğer pozitifse zaten anlatmaya gerek yok..ve hamilelik..benim için işkence gibiydi ama bir çok kişi için dünyanın en güzel şeyi:)eğer erken doğum riskiniz yokda tabii....ve bunun gibi birbirine çok bezeyen bir kaç hikayeden birisi işte benimkide.

kucağına alınca demişsin...ben üç gün göremedim yavrularımı.erken doğdukları için yoğun bakımdalardı..ilk 48 saati aşarlarsa yaşar dediler..aştılar Şükür..ilk dokunuşumu anlatamam,kelimelerim yetmez..iki tane çöp adam,iki minik kalp ve iki ışıldayan göz..kaybettiğim üçüncü yavrumun canını taşıyan iki melek,onun emanetleri...benim olan,Allah'ımın mucizesi iki can...

şimdi dualarım benim gibi bu acıları yaşayan,evlat hasretiyle yanıp tuttuşan herkesle..darısı isteyen herkesin başına İnşallah..

kaybettiğinbebeğine çok üzldüm ama neyseki diğerleri seninle beraber allah tırnağına taş getirmesin uzun ömür versin onlara canım benim iyi dileklerin içinde teşekkür ederim :)

Back
X