telgrafin telleri

Telgragin tellerine kuşlar mi konar
Insan sevdigine canim böyle mi yanar
Yanima gel yanima da yani yani başıma...

Daha ne olsun adam resmen sana cikma teklif etmiş :KK70::KK70::KK70:

Kuşlar diye tanımladığı bir grup vardır, onlara laf etmiş olabilir....Paylasim hangi gune ait, tarih söylerseniz daha iyi de yorumlayabilirim...

galatasarylı sanırım fenerbahçeye gönderme yapmış : D ahahahha maçta bu şarkı çalmıştı fenerlileri kızdırma amaçlı , sizlik durum yok yani :KK48:

bana da yazmış olabilir hatta hahaha
kendi kendine gelin güvey olmakta kızlar bir numaradır zaten :D ay bana baktı beni seviyor hesabı
bence bana yazdı,çünkü dun tam o saatlerde balkonun tellerini siliyordum,gökyüzünden de bir kuş süzülüyordu..tanıma en çok ben uyuyorum..aayy evli oldugumu da bılmıyor,basıma bela alcam..

Çalışıyorum ve öğlen aralarinda hemen hemen her gün gördüğüm bi cocuk var bana bakıyor bnde farkettim bunu ve birgun yemekte bana meraba dedi o gunden beri sadece selamlasiyoruz adini filan biliyorum ama tanisma olmadi facebookta ekli degiliz tesaduf öğrendim adini facede gonderi paylasmis ''telgraf tellerinden uzak durun kuşlar'' diye herkese acik yapmış bu ne anlama geliyor sizce

Dun GS FB macinda galatasaray gollerini bu sarkiyla kutladi..

bence üzerinize alınacak birşey yok boşuna çıkarımda bulunmayın. kendinizce gelin güvey hesabı yapmayın

bence bana yazdı,çünkü dun tam o saatlerde balkonun tellerini siliyordum,gökyüzünden de bir kuş süzülüyordu..tanıma en çok ben uyuyorum..aayy evli oldugumu da bılmıyor,basıma bela alcam..
olabilir çıtır hatunsun ne bilsin evlisin ama alınma canım üstüne bence görmezden gel alma başına dert ah güzellik basa bela

''Dün bizim evin önüne genç,yakışıklı bir delükanlu arabasını park etti,gitti. Ayyy arabasını bana hediye etti sandım'' gibi bir şey bu :D Kızlar lütfen her hareketi kendi üstünüze alınmayın. Kaşı oynadı bana işaret verdi,hapşurdu aşkımdan hasta oldu :)

Back
X