- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da yazmış olabilir hatta hahahaıyıde nıye üstüne alındın ki..
senın hesaba göre,bana bile yazmış olabılır..
bence bana yazdı,çünkü dun tam o saatlerde balkonun tellerini siliyordum,gökyüzünden de bir kuş süzülüyordu..tanıma en çok ben uyuyorum..aayy evli oldugumu da bılmıyor,basıma bela alcam..bana da yazmış olabilir hatta hahaha
kendi kendine gelin güvey olmakta kızlar bir numaradır zatenay bana baktı beni seviyor hesabı
Çalışıyorum ve öğlen aralarinda hemen hemen her gün gördüğüm bi cocuk var bana bakıyor bnde farkettim bunu ve birgun yemekte bana meraba dedi o gunden beri sadece selamlasiyoruz adini filan biliyorum ama tanisma olmadi facebookta ekli degiliz tesaduf öğrendim adini facede gonderi paylasmis ''telgraf tellerinden uzak durun kuşlar'' diye herkese acik yapmış bu ne anlama geliyor sizce
olabilir çıtır hatunsun ne bilsin evlisin ama alınma canım üstüne bence görmezden gel alma başına dert ah güzellik basa belabence bana yazdı,çünkü dun tam o saatlerde balkonun tellerini siliyordum,gökyüzünden de bir kuş süzülüyordu..tanıma en çok ben uyuyorum..aayy evli oldugumu da bılmıyor,basıma bela alcam..