Tellerin ciktiktan sonra dislerin bozulmasi. Ve oyalayan doktor?!

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
eski konumu okuyan bilir tellerim ciktiginda hayalkirikligina ugramistim on dislerimden biri daha ondeydi.
Neyse dedim gectim simdi de dislerim ayrilmaya basladi on dislerim resmen ayrik!
Ayrica cene yapimdada bozukluk vardi duzelmemis bile! On dislerim kapanmiyor
Doktora gittigimde her seye bi bahane buluyor
Kesinlikle suclama kabul etmiyor bende yuzune yuzune bagiramiyorum cekingen biriyim. Annemle babamda oyle cirkeflik yapabilen insanlar degil.
Sizce ben ne yapmaliyim allah icin bisey soyleyin ya
Ben 3 yil bosuna mi eziyet cektim
Emegime zamanima parama yazik
Doktora ne diyebilirim lutfen yardim edin
Yoksa baska bir doktora gidip ustune para verip mi taktirmaliyim
Zaten bi daha suankine guvenemem

Damaklik veriyor doktorlar belli süre çıkardıkları sonra kullanmanız için. Bana da verdiler ama ben tembellik yaptım kullanmadim ve benimde bozuldu. Diş en çabuk bozulan organ cnm

Şeffaf bir nane yapıyorlar ondan verdiler mi?

Dişli, iyi kavga eden teyzen, akraban var mı? Sindirici ve dişli birini görürse siner bence doktorun.

O şeffaf plakla çözemezsen kayan dişinin sinirlerini mi bir şeyini alıyorlar. Ufak bir işlem.

Dr hiçbirini mi yapmadı?

tabipler odasına şikayet edeceğinizi söyleyin, ya da diş doktorlarının bölümü neyse artık.. ne yazık ki diş konusunda çok ehil olan doktorları seçmek gerekiyor.. geçmiş olsun..

Doktorum bozulmamasi icin dislerimin arkasindan tel takti ve buna ragmen bozuldu. Zaten teli ilk cikardiginda da dislerim dumduz degildi simdi daha da kaydi. Yani olay sonradan bozulma fln degil bildigin tedavim tam olarak yapilmadi. Dislerim kapanmiyor ve bir kopek disim daha yukarida mesela

doktor kim ankaradasin galiba cok merak ettim...
benimkide bozuldu adam hemde ankara uni discilik fak.dekaniydi...

Doktorum bozulmamasi icin dislerimin arkasindan tel takti ve buna ragmen bozuldu. Zaten teli ilk cikardiginda da dislerim dumduz degildi simdi daha da kaydi. Yani olay sonradan bozulma fln degil bildigin tedavim tam olarak yapilmadi. Dislerim kapanmiyor ve bir kopek disim daha yukarida mesela
o kadarda olmamasi lazim yaa ...git hakkini ara canim bende senin gibi toydum kucuktum simdi aklim basima geldi ama artik neye yarar...

İste ben cok cekingen biriyim ya lanet olsun ki :KK43: keske hakkimi arayabilsem hemen siniyorum
canim bu sinecek birsey degil gercekten...hic onlarin havalarindan cekinme kac bin tl odedin kim bilir..
bende cok cekingendim...
cekinecek hicbir sey yokmus oysaki...
git konus anlat memnuniyetsizligini...
benim 10 sene gecti disle ugrascak kafa yok yoksa gidip bulcam genede..
sen sicagi sicagina hallet

bak ben hala uzuluyorum aklima geldikce yani keske baska bir doktor olsaydi siradan...

o şeffaf damaklığı taktığım halde benimkilerde bozuldu. yazık o verilen paralara ve çektiğim acılara, ağrıdan bütün dişlerimin başımın zonkladığı günlere :KK43:

Canım ön dişlerinin ayrık olduğunu ve köpek dişinin yukarıda olduğunu söylediğinde doktorun ne diyor. Açıklaması ne şekilde?

Back
X