Telwe,binnazabla,falkutusu,falsepeti hepsini denedim hepsi de donecek dedi

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
123
Bunların hepsini denedim.. Kahve,tarot,katina,yildizname hepsinden de yolladim. Olumlu konuştular, bisey olmayınca başkasına yolladim o da olumlu konuştu yine olmadı başkasına yolladim böyle böyle kendimi kaybettim artık... . Ama inatla Hepsi de aynı seyi söyledi, geri dönecek evleneceksiniz her şey düzelecek dedi, sonra birisi benim adım atmamı soyledi dün akşam yazdım ve dünya başıma yıkıldı resmen... Ailesinin zorla evlendirmek istediği kişi ile imam nikahı kiydirdigni, bu hafta nişanlanacağını öğrendim.
Beni sevmediğini, bitirdiğini, benim de artik bitirip kendime bir hayat kurmam gerektiğini söyledi, kızlar içim parçalanıyor nasıl dayanicam bilmiyorum bu falların biri bile mi tutmaz yaa ((((

falcılar umut ettiğiniz şeyleri söylemezse eğer nasıl para kazanacak cnm?

Fallarlamı devam ediceksin yoluna bence severek evlendi ne zorlaması pek takmazlar erkekler zora koşulan seyleri dünya durmadı kal ve yoluna devam et.

Bakana da karşıyım baktırana da.. Sallapaça söylüyorlar bi ağzın var dese aaaaaa ağzım var gerçekten moduna giriyor kadınlarda.. Çok basitçe

Yani şimdi arkadaşlar laf soylemeyelim bence cahil misiniz diyerek biraz konu Sahibini kırmış olmaz miyiz?
Falan inanma falsiz da kalma demişler
Ama anlıyorum seni hala sevdiğin için hep bi umut bekledin ee falcilar da gazi verince iyice sevgin debreşti
Kimse gerceği bilemez kimse Allah değil ki başımıza ne gelecegini tam anlamıyla görsün
Mesela burada olsun, çeşitli sitelerde olsun ben de baktiriyorum ve yeri geliyor kendimi çok kaptiriyorum olumsuz bişi deseler karalara bağlıyorum guzel bişi deseler havada uçuyorum ama bu yaptığımız aslında çok yanlış bir davranış. .
Her şey allahtan. .
Bundan sonra ne desen boş olumlu düşün dün adım atmasaydin belki suan hala bi umuttaydin. .
Her gecenin bir sabahı var unutma :)
Erkek arkadaşına gelince de erkekler artık acimasiz ve yalancı. .. Seni başından savmis bildiğin yavaş yavaş onu gönlünden aticaksin böylelikle
Yine de canını sıkma
Baktirsan bile öyle çok kafa yorma. ..
Kendine iyi bak :)

sana sormadan tarot açtım.. ilk kart büyük değişime yol açan önemli bir bitiş diyor...çocuklukdan kalma bi yara boşanma ayrılık yada kayıpa yorumlanıyor bu kart bu aralsar fazlasıyla eleştirsel şikayetçi olup çevreni kzdırabilirsin pozitif olmaya bak yolculuk yada yer değişimi oabilir ...bu çocuğu unutup önüne bakarsan gelecekte mutlu olucaksın cnaım benim yorumum bu direk ilk kart bitiş çıktı çünkü.

teşekkür ederim canım

bu ilişki başkaydı, çok seviyordu o istemişti zaten en baştan çok umutluydum, bu bitişi kabul etmekte çok zorlanıyorum. sevdiğinden eminim, doğu kültürü ve zorlama ile akrabadan bir kızı ona sormadan isteyip kabul edilmişler.

Fal sepeti Firuzen'i denedim ben. İnanmam fala arkadaşım yönlendirdi. Ağzım açık kaldı 2011 yılında garanti bankasında çalışmaya başladığımı bildi ve 3 gün sonra gelecek telefonu söyledi. söylediği her şey gerçekleşiyor ama kendini kahin değil bu işin eğitimini almış çakra açan ve seans veren bir yorumcu olarak tanımlıyormuş... baya sohbet ettik çok samimi bir kız çıktı valla ben seansla 3 seans baktırdım değişimi hissediyorum sevgilim oldu ve eskiden sorunlu ilişkiler yaşardım hep artık öyle değil falan işimde yükseldim. Zaten 3 seansta sonlanır her şey ortaya çıkar diyor.

Canım ben yüzlerce kez fal baktırdım internetten ama ilk kez tatmin olduğum site binnazabla.com oldu, orada Natali Derinsu, Ayşe Melek ve Asude Işık favorim oldular, şimdi Asude Işık fal baktı bana ve inanamıyorum gerçekten, dedikleri şeyler karşısında oturup ağladım, geçmişi sanki birlikte yaşadık, geleceği de inşallah tutar, Mayıs' dan itibaren dedi, bakalım gördükçe buraya yazacağım.

Fal bakılacaksa birebir yüzyüze olmalı böyle netten fal bakılırsa olacağı bu , verdiğin parayla kalıyorsun.Tarot baktiranlar hele çok mantıksız enerjin karta geçmeden fala bakılıyor. Akıl ve mantık ön planda olmalı.Allah dediği olur sonuçta her ışte bir hayr vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…