- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
falcılar umut ettiğiniz şeyleri söylemezse eğer nasıl para kazanacak cnm?Bunların hepsini denedim.. Kahve,tarot,katina,yildizname hepsinden de yolladim. Olumlu konuştular, bisey olmayınca başkasına yolladim o da olumlu konuştu yine olmadı başkasına yolladim böyle böyle kendimi kaybettim artık... . Ama inatla Hepsi de aynı seyi söyledi, geri dönecek evleneceksiniz her şey düzelecek dedi, sonra birisi benim adım atmamı soyledi dün akşam yazdım ve dünya başıma yıkıldı resmen... Ailesinin zorla evlendirmek istediği kişi ile imam nikahı kiydirdigni, bu hafta nişanlanacağını öğrendim.
Beni sevmediğini, bitirdiğini, benim de artik bitirip kendime bir hayat kurmam gerektiğini söyledi, kızlar içim parçalanıyor nasıl dayanicam bilmiyorumbu falların biri bile mi tutmaz yaa ((((
Fallarlamı devam ediceksin yoluna bence severek evlendi ne zorlaması pek takmazlar erkekler zora koşulan seyleri dünya durmadı kal ve yoluna devam et.Bunların hepsini denedim.. Kahve,tarot,katina,yildizname hepsinden de yolladim. Olumlu konuştular, bisey olmayınca başkasına yolladim o da olumlu konuştu yine olmadı başkasına yolladim böyle böyle kendimi kaybettim artık... . Ama inatla Hepsi de aynı seyi söyledi, geri dönecek evleneceksiniz her şey düzelecek dedi, sonra birisi benim adım atmamı soyledi dün akşam yazdım ve dünya başıma yıkıldı resmen... Ailesinin zorla evlendirmek istediği kişi ile imam nikahı kiydirdigni, bu hafta nişanlanacağını öğrendim.
Beni sevmediğini, bitirdiğini, benim de artik bitirip kendime bir hayat kurmam gerektiğini söyledi, kızlar içim parçalanıyor nasıl dayanicam bilmiyorumbu falların biri bile mi tutmaz yaa ((((
+1falcılar umut ettiğiniz şeyleri söylemezse eğer nasıl para kazanacak cnm?
şahsen ben de bakıyorum ama karşımdaki kişileri bazen yerle bir ettiğim de oluyor ama dediğimde doğru çıkıyor..çünkü bi çıkarım yok yada üne sahip olmuyorum ne bilim para kazanmıyorum en azından...
teşekkür ederim canımsana sormadan tarot açtım.. ilk kart büyük değişime yol açan önemli bir bitiş diyor...çocuklukdan kalma bi yara boşanma ayrılık yada kayıpa yorumlanıyor bu kart bu aralsar fazlasıyla eleştirsel şikayetçi olup çevreni kzdırabilirsin pozitif olmaya bak yolculuk yada yer değişimi oabilir ...bu çocuğu unutup önüne bakarsan gelecekte mutlu olucaksın cnaım benim yorumum bu direk ilk kart bitiş çıktı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?