Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duymak istediğim değil,gerçek yorumcu arayışındayım...Deli saçması fal bakan ve falın f sinden anlamayan insanlar profillerine ''benim durugörüm var ,tüm fallarım çıkar kendime güveniyorum''yazmasın..Örnek TELWE-KAHİNABLA Durugörüsüne güvenip şartlı fal atması da cabası :))))) Şartlı fal; yorum ve puanlama yapılamayan,para iadesi olmayan fal demek...Yani bu din sömürüsüyle fal bakan Kahinablamıza yorum da yapamadım sıfır puan da veremedim..duymak istedikleriniz neyse baştan söyleyin onları desinler![]()
Aynen yahu zaten fal buduymak istedikleriniz neyse baştan söyleyin onları desinler![]()
Kahin abla mi çıktı?Bir falcı istediğinizi söylemediği için burada neden bu kişiyi linçliyorsunuz bu şekilde. Ayıp değil mi? Baktırmayın o zaman.Baktırdıysanız da neden ulu orta böyle yazıyorsunuz. Bana söyledikleri hemen çıkmamıştı ama yaklaşık 2 aylık süreyle yaşadım söylediklerini.
Şöyle bende bana vade vermişti o vadeden önce gerçekleşmişti olay. Bir de boş konuşmuyor olumsuzsa direkt söylüyor.Kahin abla mi çıktı?
Bana çıkmadı ya gerçi vade de vermedi .