tembel olan ben

eymen seymen

Evli mutlu iki çocuklu☺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
101
40
13
38
Bıktım her gün aynı işten kızlar ya doğalgaz yok soba pisliği ile uğraş kül dök gece kalk sönmesin diye bak evi her gün süpür aynı iki küçük çocuğum var evim hep dağınık toplarken görüyorum yemek bulaşık çamaşır derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum ve bazen usanıyorum hiç birşey yapmak içimden gelmiyor depresyona giriyorum resmen saldım iyice bende enerjik olmak isterdim ama içimden gelmiyor

gayet normal hissettiklerin..emin ol bizde doğalgaz olduğu halde ve çocuğum olmadığı halde aynı durum söz konusu...oyüzden bazen akışına bırak..arada kendine mola ver..

Herşeyin peşinden koşamazsınız zaten. Bazende sallayın gitsin. Dağınıklığın bize batmamasını öğrenmemiz lazım sanırım bebek olduktan sonra :KK48:

Bunun tembellikle alakasi yok ki, bu saydiklarinizin hepsini her gun yapmak zaten normal degil. Her gun evi supurup silip kendinize ve cocuklariniza nasil vakit ayiriyorsunuzo_O

Bencede caniniz sag olsun evlatlariniz yaninizda olsun ev daginik olsada olur.
Bi küçük mesgale bulun cocuklarinizla etkinlik yapin evde...

Sıkma canını Allah başka dert vermesin.
Takmamaya çalış evin halini.

Evet normal belki ama camlarim kirlendi mutfak dolapları desen gözüme batiyor günlük işlerden ince işlere zaman kalmıyor böyle olunca kendimi pis hissediyorum psikolojim bozuluyor resmen eskiden hiç böyle değildim çünkü tabiki evlatlarimiz sağolsun

çok haklısın soba işi zordur, çok yorulmuşsun belli ki. ama biz doğalgaz kullandığımız halde evimiz ısınmıyor. ellermiz ayaklarımız buz tutuyor. hem üşüyoruz hemde milyonlarca fatura geliyor. o yüzden iki küçük çocuğa soba şart, en azından büyüyene kadar. sana gelince biraz nefes alma vaktin gelmiş. çocukları hallet, ya birine bırak ya da bir yolunu bul yada beraber çıkın, bir yerlere gidin, gezin biraz, olmadı parka git, yada akrabaya eşe dosta. hava al, kafanı dağıt vs. sonra evi halledersin

Back
X