Tembelim?

bi+
canım ben gk-gy hazırlandım benim planım şu şekildeydi, şubata kadar konularım bitecek( ekimde başlamıştım), ondan sonra deneme+ konu tekrarları, sınava 3 hafta kala deneme+ezber genel planım buydu, haftalık olarak ise şöyle yaptım, ilk 2 ay sırf tarih çalıştım şu şekil, kendim not defteri hazrıladım ve bir daha hiç kitaptan çalışmadım, o konuyu bildiğin ezberler, ardından ramazan hocanın videolarını izler ve elimde olan 5 tane tarih kitabının o konuyla ilgili tüm testlerini çözerdim.Bu şekilde 2 ay sırf tarih çalıştım.
pazartesi
ilk türk devletleri+video+soruları
salı
türk islam devletleri (kültür medeniyete kadar ezberle)+ video
çarşamba
türk islam devletleri kültür medeniyet+ video+ soruları
şeklinde sadece tarih için program hazırladım. bütün konularım bittikten sonra da:
pazartesi
osmanlı kuruluş-yükselme-duraklama tekrar+ soru
coğrafya iklim+soru
1 deneme
şeklinde devam ettim, sen bu stili kendi alanına uyarlayabilirsin, öğretmensen bu prgorama çok yakın bir program işini görür ama A grubu isen, biraz daha farklı bi stratejiye ihtiyacın var ama en önemlisi hadi de başla
Canim oturdum ramazan yetkini izliyorim.isten gec geliyorim ve gunduz uyanamiyorum.bu yuzden gece ders dinleyip not alcam.Guzel bi not defteri tutcam.Sonra bi yandan soru cozcem.kendim konu calisinca olmuyo ama bak suan dinliyorum tarihi anlamaya ve sevmeye basladim.cok sagol.guzel bir program yapicam :-)

Tek diyecegim kesinlikle cok uyuma. Sana samimi soyluyorum bir ara gunde sadece 4 - 5 saat uykuyla durdum. Sabah okula gidiyordum 4 te cikiyordum 5 te ise gidiyordum butun zaman ayaktasin insanlarla ugrasiyorsun gece eve gelmem 1 i buluyordu bazen. Dus alıp yatiyordum sabah 7 gibi kalkip ayni tempo devam ettim.
Ama bende uyumaya firsat yoktu :)
Çokta guzel idare ediyordum. Uyudukca uykun gelir.

Tek diyecegim kesinlikle cok uyuma. Sana samimi soyluyorum bir ara gunde sadece 4 - 5 saat uykuyla durdum. Sabah okula gidiyordum 4 te cikiyordum 5 te ise gidiyordum butun zaman ayaktasin insanlarla ugrasiyorsun gece eve gelmem 1 i buluyordu bazen. Dus alıp yatiyordum sabah 7 gibi kalkip ayni tempo devam ettim.
Ama bende uyumaya firsat yoktu :)
Çokta guzel idare ediyordum. Uyudukca uykun gelir.
Evet bak dun 1de yattim.Bugun 2civari yataktan ciktim.Bir saat tarih dinledim netten.Sabahta 9gibi uyanmayi dusunuyorum.Calismam lazim vicdanim rahat degil

Back
X