• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temiz bir kadın olmak istiyorum

Bluetooth kulaklık öneririm:) telefon görüşmelerinizi yaparken bir yandanda işinizi yapın sıkılmazsiniz.Gunun erken saatlerinde ise baslarsaniz erken den bitirir kendinize zaman ayirirsiniz.

Herkese merhabalar ben 2 aydır evliyim evim hiç temiz düzenli değil aşırı üşeniyorum ben hep böyleydim anneme de yardım etmezdim hiç bir zaman düzenli tertipli olmadım pü dediğinizi duyar gibiyim ama artık bu durumdan kurtulmak istiyorum eşim bir şey demiyor cicim ayından dolayı sanırım ama ben artık istemiyorum huzursuzum mutsuzum lütfen önerilerinizi bekliyorum
Hahaha ya niye pü diyelim yapmak istiyorsanız yaparsınız istemiyorsanız yapmazsınız.Böyle bşr konu açtığınıza göre yapmak istiyorsunuz e yapın o halde.mini düzen videoları izleyin instgrmdan sadeleşme videoları izleyin biraz size ilham olur 🌸

10 yıllık evliyim bende aynıyım. Fakat 10-19:00 çalıştığım için zor geliyor. Bu arada pis değil dağınığım 😁

1 yıl olacak buraya yazalı biraz gelişme var ama çamaşır denilen canavarla baş edemiyorum ve gözümde büyüyor ince detaylar çok şükür salon oturma odası düzgün ama yatak odası efsane kötü mutfakta bir düzenli bir dağınık ve yeni bir sorunum var hsushsushushs Yemek yapmamak ya ne yapıcamla geçiyor akşam oluyor makarna bu arada sırf düzenli olayım diye kayınvalidemlere taşındım altlı üstlü oturuyoruz her an biri gelebilir korkusundan ama yatak odası özel alan olduğu için dağınık işte şimdiki sorunum çamaşır pencere mutfak dolapları vs ve yemek yapmak :(

1 yıl olacak buraya yazalı biraz gelişme var ama çamaşır denilen canavarla baş edemiyorum ve gözümde büyüyor ince detaylar çok şükür salon oturma odası düzgün ama yatak odası efsane kötü mutfakta bir düzenli bir dağınık ve yeni bir sorunum var hsushsushushs Yemek yapmamak ya ne yapıcamla geçiyor akşam oluyor makarna bu arada sırf düzenli olayım diye kayınvalidemlere taşındım altlı üstlü oturuyoruz her an biri gelebilir korkusundan ama yatak odası özel alan olduğu için dağınık işte şimdiki sorunum çamaşır pencere mutfak dolapları vs ve yemek yapmak :(
Nefis yemek tarifleri app indirin orda her gün öneri veriliyor damak tadınıza uyanları ordan yapın. Mutfağı da kirlettiğiniz anda temizleyin yoksa işi büyüyor. Bir şey kızarttığımda dolaba mı sıçradı direkt siliyorum mesela. Çamaşırı da tam makineyi dolduracak kadar beklemiyorum lazım renk varsa makinenin yarısı kadar olsa da yıkıyorum.

Herkese merhabalar ben 2 aydır evliyim evim hiç temiz düzenli değil aşırı üşeniyorum ben hep böyleydim anneme de yardım etmezdim hiç bir zaman düzenli tertipli olmadım pü dediğinizi duyar gibiyim ama artık bu durumdan kurtulmak istiyorum eşim bir şey demiyor cicim ayından dolayı sanırım ama ben artık istemiyorum huzursuzum mutsuzum lütfen önerilerinizi bekliyorum
Merhaba bnim listem var günlük listem odaları havalandırma yatak toplama dağınıklık toplama turu hızlıca çamaşır yıka katla tuvaleti duşakabini hızlıca temizle
Haftalık temizlik listemse şu şekilde buzdolabı kontrolü atık çürük varsa ayıkla sil mutfak dolap dışını sil çarşaf nevresim değiş koltuk sandalye örtüsü yıka evin zeminini komple sil süpür aylık listemde de camlar kapılar gerekliyse dolap içi var . Bizim evde eskiden ultra temizlik vardı artık yok azaltılmış hali bu

Yemek listem var canım haftalık pazar alışverişinwe göre yazıyorum buzluktan hazır çıkarcaksm yanına çorba ekliyorum

Maşallah gelişme hızınıza diyelim 😂 benim bir bebeğim var ve hiç bir şey yaptırmıyor uyanıkken.evi harabeye çeviriyor.Dün artık son nokta oldu evim büyük temizlik istiyordu temizlik ücretinin iki kişi 5.500 - 6000 olduğunu duyunca kolları sıvadım dün ve bugüne işleri böldüm.Hala bitirebilmiş sayılmam banyom ve salonum kaldı.yarın da onları yapacağım.Günlük işlerimi aksatmasam da büyük temizlik uzun süre götürüyor en azından.camasırları biriltirmem sürekli yıkarım.Askıdan alırken katlama adeti edindim çok rahat oluyor.Bizim tek sıkıntı evdeki tüylü kedim ve Tazmanya canavarı kızım canları sağolsun evin ağzına mıcıyorlar 🫠😂😂😂

bende yemek yapmayı sevemedim 17 yıllık evliyim alışıyor insan mecbur :) liste yap en iyisi yemek için haftalık alışveriş yapar çok rahat edersin google yemek listeleri var sevdiğiniz yemeklerden liste oluştur . mis gibi
çamaşır için de haftada bir yıkama çalış ben çalışıyorum cuma yıkayıp kurutmadan çıkartıp ütülecekleri ayırıp değerlini kaldırıyorum oldu bitti oluyor :)
hafta sonunu da kendimize ayırıyorum

Back
X