- 12 Mayıs 2018
- 1.157
- 331
- 123
- Konu Sahibi Yemekkalpben
Her gün misafir çağır 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha ya niye pü diyelim yapmak istiyorsanız yaparsınız istemiyorsanız yapmazsınız.Böyle bşr konu açtığınıza göre yapmak istiyorsunuz e yapın o halde.mini düzen videoları izleyin instgrmdan sadeleşme videoları izleyin biraz size ilham olurHerkese merhabalar ben 2 aydır evliyim evim hiç temiz düzenli değil aşırı üşeniyorum ben hep böyleydim anneme de yardım etmezdim hiç bir zaman düzenli tertipli olmadım pü dediğinizi duyar gibiyim ama artık bu durumdan kurtulmak istiyorum eşim bir şey demiyor cicim ayından dolayı sanırım ama ben artık istemiyorum huzursuzum mutsuzum lütfen önerilerinizi bekliyorum
Aslinsa evet abartı ama ben bı şey yiyip içerken mutlaka döküyorum çocuk gibi ya da yemek yaparken döküp saciyorum hep2 günde ev silip süpürmek çok abartı değil mi
Nefis yemek tarifleri app indirin orda her gün öneri veriliyor damak tadınıza uyanları ordan yapın. Mutfağı da kirlettiğiniz anda temizleyin yoksa işi büyüyor. Bir şey kızarttığımda dolaba mı sıçradı direkt siliyorum mesela. Çamaşırı da tam makineyi dolduracak kadar beklemiyorum lazım renk varsa makinenin yarısı kadar olsa da yıkıyorum.1 yıl olacak buraya yazalı biraz gelişme var ama çamaşır denilen canavarla baş edemiyorum ve gözümde büyüyor ince detaylar çok şükür salon oturma odası düzgün ama yatak odası efsane kötü mutfakta bir düzenli bir dağınık ve yeni bir sorunum var hsushsushushs Yemek yapmamak ya ne yapıcamla geçiyor akşam oluyor makarna bu arada sırf düzenli olayım diye kayınvalidemlere taşındım altlı üstlü oturuyoruz her an biri gelebilir korkusundan ama yatak odası özel alan olduğu için dağınık işte şimdiki sorunum çamaşır pencere mutfak dolapları vs ve yemek yapmak![]()
Merhaba bnim listem var günlük listem odaları havalandırma yatak toplama dağınıklık toplama turu hızlıca çamaşır yıka katla tuvaleti duşakabini hızlıca temizleHerkese merhabalar ben 2 aydır evliyim evim hiç temiz düzenli değil aşırı üşeniyorum ben hep böyleydim anneme de yardım etmezdim hiç bir zaman düzenli tertipli olmadım pü dediğinizi duyar gibiyim ama artık bu durumdan kurtulmak istiyorum eşim bir şey demiyor cicim ayından dolayı sanırım ama ben artık istemiyorum huzursuzum mutsuzum lütfen önerilerinizi bekliyorum
Yemek listem var canım haftalık pazar alışverişinwe göre yazıyorum buzluktan hazır çıkarcaksm yanına çorba ekliyorum1 yıl olacak buraya yazalı biraz gelişme var ama çamaşır denilen canavarla baş edemiyorum ve gözümde büyüyor ince detaylar çok şükür salon oturma odası düzgün ama yatak odası efsane kötü mutfakta bir düzenli bir dağınık ve yeni bir sorunum var hsushsushushs Yemek yapmamak ya ne yapıcamla geçiyor akşam oluyor makarna bu arada sırf düzenli olayım diye kayınvalidemlere taşındım altlı üstlü oturuyoruz her an biri gelebilir korkusundan ama yatak odası özel alan olduğu için dağınık işte şimdiki sorunum çamaşır pencere mutfak dolapları vs ve yemek yapmak![]()
Maşallah gelişme hızınıza diyelim1 yıl olacak buraya yazalı biraz gelişme var ama çamaşır denilen canavarla baş edemiyorum ve gözümde büyüyor ince detaylar çok şükür salon oturma odası düzgün ama yatak odası efsane kötü mutfakta bir düzenli bir dağınık ve yeni bir sorunum var hsushsushushs Yemek yapmamak ya ne yapıcamla geçiyor akşam oluyor makarna bu arada sırf düzenli olayım diye kayınvalidemlere taşındım altlı üstlü oturuyoruz her an biri gelebilir korkusundan ama yatak odası özel alan olduğu için dağınık işte şimdiki sorunum çamaşır pencere mutfak dolapları vs ve yemek yapmak![]()