temizlik,ev işleri, çocuk, koca iş hayatı üzerine...bir yardım lütfen

Nfrtettti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
5.494
7.471
398
merhaba arkadaşlarım...
konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum çıkmazdayım..bebeğim var henüz 6 aylık onunla ilgileniyorum bir taraftanda çok yoğun çalışıyorum akşam eve 20:30 gibi oluyorum çocuğu yıka yatır doyur derken saat 22:00 oluyor zaten eşimin tek yaptığı pc karşısına geçip oturmak ve saat 18:00 gibi evde oluyor hiçbirşeye dokunmaz afederseniz evi b. götürsün umrunda olmaz diyorki boşver ya sende yapma eşyaların kölesimi olucaz:47:ama biz yapmazsak kim yapacak bu evin temizliğini.. ayrıca evde bebek olduğu için daha dikkatli olmalıyız temizilik konusunda bende yapmadığımda oldu acaba neyapacak diye ama hiç umursamıyor mesela etrafta soda şişesi var ona dokunma aylarca durur orda:27:artık çok yoruluyorum valla 2. çocuğu akılımın ucundan dahi geçirmiyorum ne eşler var ya görüyoruz bir yardımcı bayan almayı düşünüyorum bugun öyle diyerek salonu temizlettim adam başım ağrıdı diyerek uyudu:22:erken kalkmış güya ya ben sabah 07:00'da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum çocuğu doyuruyorum ayrıvca gecede 2 defa kalkıyorum ben neyim makinamıyım valla kuaföre bile gidemedim bu işlerden ciddi manada Ankara batıkentde güvenilir bir yardımcı arıyorum şimdilik ayda 2 defa alacağım ütüde olacak bunun yanında önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim:3:

ay canim ya Allah yardimcin olsun.
ins bulursun istedigin gibi birini.
akrabalardan vs yok mu tanidik.
ama bence birazda olsa tanidigin birini bul.arkadaslardan da olabilir mesela.guven olsun mutlaka .neler neler duyuyoruz cunku .

ins iatedigin gibi birini bulursun canim

ay canim ya Allah yardimcin olsun.
ins bulursun istedigin gibi birini.
akrabalardan vs yok mu tanidik.
ama bence birazda olsa tanidigin birini bul.arkadaslardan da olabilir mesela.guven olsun mutlaka .neler neler duyuyoruz cunku .

ins iatedigin gibi birini bulursun canim

çok sağol maalesef bulunduğum yerde akrabam yok birde evin pisliğini tanıdığımın görmesini istemiyorum:17:annemin orda karşı dairede biri varmış olmazsa ona söylicem

çok sağol maalesef bulunduğum yerde akrabam yok birde evin pisliğini tanıdığımın görmesini istemiyorum:17:annemin orda karşı dairede biri varmış olmazsa ona söylicem

annende taniyor biliyorsa olabilir :)
ya gunluk supurulup to alinsa yeter zaten .sende gelince yemegini hazirlarsin kucuk capli biseyler tamam.birde cocuk evde nasil yalniz kaliyor orayi cozemedim bakici tutuyor musun canim?

ya gunluk supurulup to alinsa yeter zaten .sende gelince yemegini hazirlarsin kucuk capli biseyler tamam.birde cocuk evde nasil yalniz kaliyor orayi cozemedim bakici tutuyor musun canim

ya gunluk supurulup to alinsa yeter zaten .sende gelince yemegini hazirlarsin kucuk capli biseyler tamam.birde cocuk evde nasil yalniz kaliyor orayi cozemedim bakici tutuyor musun canim

annem sağolsun o bakıyor eve bırakıyoruz..bugun dedim bari çocukla ilgilen ben temzilik yapıyım ondada kusturdu çocuğu ya offff

oo o zaman neyi dert ediyosun ki canim ;)

gunluk bir saatlik birini tutarsin.sabah 10 gibi gelir evini supurur tozunu alir etrafi toplar gider :)

zaten calisiyosun canim benim illa dort dortluk her gun temizleyemessin ki .
yorulursun zaten .
bebislede ozel ilgilenmen gerek.

bence sen annenin tanidigini bi dene derim :)

Vallahi hem güldüm hem okudum:) bebeğim yok çok şükür ama aynı dertler....boşver ya sen de yapma mı diyor :)))))
Benimki de aynı! Şu an yerlerde peçeteler var hatta ortada zigonlar,gözüne batmıyormuş ki :) öyle diyor.
Bence bayan almakta geç kalmışsın.bu zamana değin nasıl başa çıktın? Helal olsun.ben de çalışıyorum.ayda 2kez geliyor.kazandıklarımızın yararını görecez tabii.eşim başta karşıydı.evde yabancıyı istemiyormuş.asıl sorun bu gibi görünse de her hafta sorduğu soru:bu kadın ne kadar alıyodu bizden ? :) enayi gibi hissetmiştim artık ya... Adam sadece işte çalışır kadın heryerde...ohhh ne ala memleket...en iyisini yapıyosun!

Cnm çalışmakzorundamısın ?? En azından bebek biraz büyüyene kadar...

:))evet ya diyor ki ne uğraşıcaz her hafta aynı muhabbet diyor ama dedim bunlar yapılması gerekiyor sorma ya zorla kavga ede ede evde ortalığı toplatıyordum:Dmesela çok güzel giysi dürer bir onu yapıyordu hamilelik döneminde evde geçirdim hergün toz alıp düzenleyip silerdim ama çalışma hayatında olmuyor hep bir eksiklik oluyor mesela ütü masası salonun dekoru gibi oldu:) misafir almaya korkuyorum ayrıca çalışmam gerekiyor ev, araba + çocuğumuz varken çalışmam lazım bende kadın alarak çözüm bulacağım

Allah herkese erkeğin vicdanlısını merhametlisini nasip etsin, böyle bi eşle çok zor, ben memurum 5te işten çıkıyorum 5-10 dk sonra evde oluyorum haftasonum tatil bebeğimde daha doğmadı ona rağmen eşim herşeye yardım eder aksini düşünemiyorum zaten becerikli hamarat bişey değilim Allah dağına göre kar veriyo, eşin görüyo ki sen yapıyosun karışmıyo bişeye

Allah herkese erkeğin vicdanlısını merhametlisini nasip etsin, böyle bi eşle çok zor, ben memurum 5te işten çıkıyorum 5-10 dk sonra evde oluyorum haftasonum tatil bebeğimde daha doğmadı ona rağmen eşim herşeye yardım eder aksini düşünemiyorum zaten becerikli hamarat bişey değilim Allah dağına göre kar veriyo, eşin görüyo ki sen yapıyosun karışmıyo bişeye

:))napacaksın benimkide böyle :1:ama bende yardımcı alıcam hem o yorulmaz hem ben sağlık olsun gerisi mühim değil...

Back
X