merhaba arkadaşlarım...
konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum çıkmazdayım..bebeğim var henüz 6 aylık onunla ilgileniyorum bir taraftanda çok yoğun çalışıyorum akşam eve 20:30 gibi oluyorum çocuğu yıka yatır doyur derken saat 22:00 oluyor zaten eşimin tek yaptığı pc karşısına geçip oturmak ve saat 18:00 gibi evde oluyor hiçbirşeye dokunmaz afederseniz evi b. götürsün umrunda olmaz diyorki boşver ya sende yapma eşyaların kölesimi olucaz
ama biz yapmazsak kim yapacak bu evin temizliğini.. ayrıca evde bebek olduğu için daha dikkatli olmalıyız temizilik konusunda bende yapmadığımda oldu acaba neyapacak diye ama hiç umursamıyor mesela etrafta soda şişesi var ona dokunma aylarca durur orda
artık çok yoruluyorum valla 2. çocuğu akılımın ucundan dahi geçirmiyorum ne eşler var ya görüyoruz bir yardımcı bayan almayı düşünüyorum bugun öyle diyerek salonu temizlettim adam başım ağrıdı diyerek uyudu
erken kalkmış güya ya ben sabah 07:00'da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum çocuğu doyuruyorum ayrıvca gecede 2 defa kalkıyorum ben neyim makinamıyım valla kuaföre bile gidemedim bu işlerden ciddi manada Ankara batıkentde güvenilir bir yardımcı arıyorum şimdilik ayda 2 defa alacağım ütüde olacak bunun yanında önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim
konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum çıkmazdayım..bebeğim var henüz 6 aylık onunla ilgileniyorum bir taraftanda çok yoğun çalışıyorum akşam eve 20:30 gibi oluyorum çocuğu yıka yatır doyur derken saat 22:00 oluyor zaten eşimin tek yaptığı pc karşısına geçip oturmak ve saat 18:00 gibi evde oluyor hiçbirşeye dokunmaz afederseniz evi b. götürsün umrunda olmaz diyorki boşver ya sende yapma eşyaların kölesimi olucaz