- Konu Sahibi Christian_Louboutin
Kızlar ben 34 haftalık hamileyim. Hamileliğimin son dönemleri artık bi yerlerimi kaldıracak halim yok belimin ağrısından zor duruyorum hala daha kendimi zorlaya zorlaya elimde çamaşır suyu heryeri dezenfekte ediyorum. Üstelik hamileliğimin ilk zamanları düşük tehlikesi atlattığım halde yine hiç durmadım. Eşim kaç defa kadın tuttu ikinciye almadım sırf yaptıkları temizlik içime sinmiyor diye. Ellerim çamaşır suyundan cırt cırt gibi oldu. Eldivende kullanmıyorum illaha elime değecek. Sadece ev temizliği de değil kendimde sürekli banyoya girip derim kızarana kadar keseleniyorum. Buda yetmezmiş gibi eşime de sürekli seni keseliyim mi diyip keselemek istiyorum sanki heryerde mikrop varmış gibi. Şimdi birde domuz gribi çıktı offffff eşim evden içeri girer girmez zorla banyoya itekliyorum bu grip olayından sonra işi abartıp çamaşırsuyuyla yıkanıcam sanırım. Sokakta eldivenle dolaşıyorum bi yere dokunmamak için.
Önceden de temizliği severdim ama bu kadar değildi hamileliğimin başlangıcından beridir bu durum iyice çığırından çıkmaya başladı artık yapmaya gücüm kalmadı yine de kendimi çok zorluyorum. Doktorum istirahat vermişti erken doğum riskin var diyerek bense hiç durmuyorum kendime engel olamıyorum. Acaba psikolojik bir durum mu yoksa hamileliğimin getirdiği birşey mi ? Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı doğumdan sonra geçer mi acaba? Ne yapmam lazım ?
Önceden de temizliği severdim ama bu kadar değildi hamileliğimin başlangıcından beridir bu durum iyice çığırından çıkmaya başladı artık yapmaya gücüm kalmadı yine de kendimi çok zorluyorum. Doktorum istirahat vermişti erken doğum riskin var diyerek bense hiç durmuyorum kendime engel olamıyorum. Acaba psikolojik bir durum mu yoksa hamileliğimin getirdiği birşey mi ? Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı doğumdan sonra geçer mi acaba? Ne yapmam lazım ?