temizlik robotu almalımıyım

Bir arkadasim tavsiye etmis ti yillar once ilk once biraz esim yok eder mi o kadar para bir supurge falan dedi bende arkadaslarimin dedigine uydum esime uydum(almadim)neymis efendim cok tefaruatliymis da suymus da buymusta zor zahmetliymiste aslinda hic de degil esim bir kac ay evvel kronik astim teshisi konuldu doktor-OZEL FİLTRELİ SUPURGE dedi bizde arastirdik karsimiza ihlasin Temizlik robotu cikti aldik esimin yataktaki oksuruk nobetleri falan gecti ilk onceleri tak cikar fazla geliyordu sonra bize tanitan cocuk yok abla oyle degil kurulu bitak dedi kutusuna kaldirma dedi oyle yaptim gercekten cok guzel yikamasi ise harika

Evde çok yer kaplayan hantal robotlara gerek yok bence ona vereceğin parayla dyson süpürge al inan başka hiçbişeye ihtiyaç duymazsın alerji sorunun varsa dyson alerji serisi mükemmel

LİBELLE SAĞLIK VE TEMİZLİK ROBOTU DÜŞÜNENLERE KAMPANYA LİBELLE TEMİZLİK ROBOTU KAMPAYADA
İSTEYEN HERKESE ÜCRETSİZ TANITIM YOLULA BULUŞTURUYORUZ
ULAŞMAK İSTEYENLER ... adresinden bana ulaşabilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
astım bronşit üst solunum yolu hastalıklarına son vermek istiyorsan bana ulaşın

Ben,temizlik robotu kullanan bir kişi olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.Özellikle evin havasını temizlemesi,derin süpürücü denilen aparatıyla halıların silinmiş gibi olması mükemmel bence.Fiyat olarak biraz yüksek ama kesinlikle değer diye düşünüyorum.Karşıki komşum geçenlerde çok uygun bir fiyata hem de 9 taksitle aldı.O da çok memnun kaldığını söyledi:))

LİBELLE TEMİZLİK ROBOTU ARAYANLAR
KADINLAR KULUBÜNE ÖZEL KAMPANYA
SON 15 GÜN

Back
X