temizlik sorunsalı

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
merhaba hanımlar,
biliyorum bu dert değil ancak benim gibi temizlik yapmayı pekte sevmeyen ancak istemeye istemeye yapan biri için de sorun
evimdeki sandalyeler beyaz ve artık silinip temizlenme zamanları geldi
bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.etkin bir temizlik için beyaz kumaş sandalyelerimi nasıl ve hangi deterjan ile temizleme mi önerirsiniz
tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaşan,zaman ayırıp okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim

domestos kullan.temizlik benim icinde hep sorun oldu.mutfak islerini seviyorum ama temizlik benim icin hep angarya olmustur,

durulama derdi olmadığı için ben amway'in loc'unu kullanıyorum. benim de koridor ve mutfak halılarım beyaz, onunla sildiriyorum gayet güzel oluyor. ama loc'u sıcak suda çözdürüp, suyun ılımasını bekledikten sonra daha etkili oluyor bunu unutmayın.

durulama derdi olmadığı için ben amway'in loc'unu kullanıyorum. benim de koridor ve mutfak halılarım beyaz, onunla sildiriyorum gayet güzel oluyor. ama loc'u sıcak suda çözdürüp, suyun ılımasını bekledikten sonra daha etkili oluyor bunu unutmayın.

amway'i çok duydum ancak onu alması problem.satışını yapan birini bulmak lazım..sanırım marketlerde satılmıyor.yanılıyor muyum?

amway'i çok duydum ancak onu alması problem.satışını yapan birini bulmak lazım..sanırım marketlerde satılmıyor.yanılıyor muyum?

merhaba gelinim,aynı dertten muzdaribim,salon koltuğum,kadife kırık beyaz hassas bi kumaş kadife,bide beyaz olnca iyce zor,napcam?
kirlenince koltuğum kaplatsam ki:)

merhaba gelinim,aynı dertten muzdaribim,salon koltuğum,kadife kırık beyaz hassas bi kumaş kadife,bide beyaz olnca iyce zor,napcam?
kirlenince koltuğum kaplatsam ki:)

canım benim koltuklar da beyaz..aslında cok seviyorum ferah aydınlık çok güzel
ama bakımı çok zor
kumaşta narin sanki silince inceliyormuş gibi geliyor
koltuklarınki çıkıyor.makinada yıkadım ama tekrar takana kadar minderlerle güreş yaptım resmen
sandalyeleri de ilk defa silicem nasıl olacak bilmiyorum
birkaç sene geçsin ben de daha koyu bir renge kaplatmayı düşünüyorum

koku hassasiyetim ne oldu diye sormuşsun.saol hatırladığın için.
o durum nadiren de olsa devam.bu akşam yediğim etten tuhaf bir koku aldım yiyemedim
bakalım adet günümü bekliyorum
gecikme olcak mı olmayacak mı

Benimde koltuklarım ve sandalyelerim beyaz ben kirçöz ve kosla kullanıyorum ve çokta güzel oluyo tavsiye ederim :)

Benim de halılarım koltuklarım mobilyalarım beyaz. Koltuklarımı ve halılarımı önce iyice bi süpürüyorum sonra beyaz sabunla ardından Locla en son da yumuşatıcıyla siliyorum. Baya bi zaman ve emek alıyor ama değiyor.

Amway girişimcisiyim.İsterseniz Loc temin edebilrim. Nacizane uyarım çamaşır suyu domestos gibi ağır ağartıcıların beyaz mobilyalarınızı bir kaç kullanmıdan sonra yavaş yavas sarartacağıdır. Kullanmayın derim. Tecrübeyle sabittir :((

hatta kampanayası bıttı mı bılmıyorumda
loc 4 lt 68 tl cok ıyıydı fıyatı
o devam edıyorsa onu almayı calısın

Back
X