- 19 Ekim 2016
- 23
- 2
- 1
- Konu Sahibi Nergiscicegi
Merhaba arkadaşlar, konudanda anlaşılacağı gibi benim artık hayatimi mahveden temizlik takıntısı.Temizlik diyorum ama sorun artık aldı başını gitti. Benim TUVALET VE BANYO TAKINTIM var. Artık evliliğine fazlasiyla zarar veriyor bu iki yere girip çıkmam neredeyse günümün çoğunu alıyor. Tuvalette en az yarım kalıyorum ve neredeyse 10 veya 20 ibrik dolusu şu harcıyorum her gittiğimde. Ciktiktan sonra banyoya girip ellerimi saatlerce yıkıyorum ve hatta banyoya giriyorum bazen ve saatlerce kendimi temizliyorum. Surekli aklımda idrar ve diski var. Başka birşey düşünemiyorum. Heryeri kirli görüyorum. Ama sureklı bunlarla ilgilendiğim için ne evle ilgilenebiliyorum nede kocam ve çocuğumla. Ne yapacağımızı şaşırdık denemedigimiz tedavi çeşidi kalmadı neredeyse. Birçok psikiyatriye gittim çeşitli ilaçlar kullandım ama yok iyilesemiyorum. Birçok terapi yöntemleride denedik yok olmuyor. Çocuğumun altını bile ben değiştiremiyorum ve bu beni çok üzüyor. Lütfen Allah rızası için birinin bit fikri varsa yardım etsin. Çok ama çok zor durumdayım. Şimdiden tesekkurler.