Temizlik ufak bi soru

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar burda ki tecrübeli bayanlardan yardım istyrum orta büyüklükte bi evim var yerler granit açık renk hepimiz gibi benim de saçlarım çok dökülüyor yerlere ben önce süpürgeye tutuyorum sonra eğilerek dizimi yere koyarak siliyorum ama çok yoruluyorum her tarafım ağrıyo ben sizden pas pas tavsiyesi istyrum hangi ama bole sildiğim zaman toz bırakmayacak bi tane aldım azıcık ittirdim tozda benle beraber geldi ben mi beceremiyorum acaba bi tavsiye verirseniz sevinirim

Parex baby :) Hani şu dönerek sıkan model var ya, 1o numara tavsiye ederim.

Ya zaten diz kapak üzerinde kimse yer silmesin, çok zararlı eklemlere, kıkırdaklara.

hayatta yere eğilip de silmem
fakir'in professional 2 in 1 buharlı mop unu kullanıyorum gayet memnunum.

hayatta yere eğilip de silmem
fakir'in professional 2 in 1 buharlı mop unu kullanıyorum gayet memnunum.

Nasıl bir şey bu alet, ben biraz bu konularda cahilim de anlatabilir misiniz? Süpürge gibi vakumlu mu? Netten baktım çok anlamadım.

Viledanın Robotu var kılı tüyü topluyo
Şarj ediyosun salıyosun onu eve kendi kendine kılı tüyü topluyo 1 saat falan çalışıyo.

Kıl tüy işini bununla halledebilirsin yerleride elinle silme vileda tarzı bişey kullan

Ne aletler çıkmış ya hiç bişeyden haberimiz yok...
döne döne evde mi geziyoe bir engel falan olsa kanepe koltuk vs. ne yapıyor??

O nasıl bişey ya, kendi kendine evi mi dolaşıyor? Temizliyor mu hakkaten?

Ne aletler çıkmış ya hiç bişeyden haberimiz yok...

3 yıl oldu çıkalı Ozaman 100 liraydı şimdi migroslarda kampanyayla vileda setin yanında hediye 70e falan satıyolar.

Tam robotlarda var akıllı kırılıcak eşyaları algılatıyosun hiçbişey kırmadan kendi kendine temizlik yapıyo

Nasıl bir şey bu alet, ben biraz bu konularda cahilim de anlatabilir misiniz? Süpürge gibi vakumlu mu? Netten baktım çok anlamadım.

hayır hayır vakumlu değil içine su konulan bir haznesi var
ben önce yerleri güzelce süpürüyorum
bi sprey şişesine suyla karışık yer temizleyici doldurdum onu sıkıyorum yerlere
sonra aleti çalıştırıyorum ucunda mikrofiber başlık var bir de 3 seviye buhar veriyor. eğer yerlerde leke falan varsa (mutfakta özellikle) 3. derecede yoğun buhar veriyor yerlere güzelce siliyorum.

bak başlıkları da aşağıdaki gibi köşeler için de uygun

Eklentiler

• EE_2247710.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 65
Bende bıktım kıldan tüyden nerde satılıyor bu dedikleriniz bi tane alıcam ama adam akıllı bişey olsun istyrum yok mu baska tavsiyeler

şu buharli olandan mi bahsediyorsunuz ?
bende buharli mop olmak niyetindeyim ama emin olamiyorum

Yok hayır onu annem kullanıyor ınternetten 70 lıraya almıstım onu koltuk arada halı temızlıgınde fılan fayanslarda kullanıyor ıdare edıyor mükemmel fılan dedğil arkasında bıraz nemlı bırakıyor bizimki ucuz belkı ondan ama kışın arada ahlıları güzel temızlıyor yuzunu parlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…