- Konu Sahibi esraylmz03
-
Parex baby :) Hani şu dönerek sıkan model var ya, 1o numara tavsiye ederim.Kızlar burda ki tecrübeli bayanlardan yardım istyrum orta büyüklükte bi evim var yerler granit açık renk hepimiz gibi benim de saçlarım çok dökülüyor yerlere ben önce süpürgeye tutuyorum sonra eğilerek dizimi yere koyarak siliyorum ama çok yoruluyorum her tarafım ağrıyo ben sizden pas pas tavsiyesi istyrum hangi ama bole sildiğim zaman toz bırakmayacak bi tane aldım azıcık ittirdim tozda benle beraber geldi ben mi beceremiyorum acaba bi tavsiye verirseniz sevinirim
Kızlar burda ki tecrübeli bayanlardan yardım istyrum orta büyüklükte bi evim var yerler granit açık renk hepimiz gibi benim de saçlarım çok dökülüyor yerlere ben önce süpürgeye tutuyorum sonra eğilerek dizimi yere koyarak siliyorum ama çok yoruluyorum her tarafım ağrıyo ben sizden pas pas tavsiyesi istyrum hangi ama bole sildiğim zaman toz bırakmayacak bi tane aldım azıcık ittirdim tozda benle beraber geldi ben mi beceremiyorum acaba bi tavsiye verirseniz sevinirim
BİM e indirime gelmişti mop çok memnunum hatta duvarları dolapları bıle onla sıldım
hayatta yere eğilip de silmem
fakir'in professional 2 in 1 buharlı mop unu kullanıyorum gayet memnunum.
Viledanın Robotu var kılı tüyü topluyo
Şarj ediyosun salıyosun onu eve kendi kendine kılı tüyü topluyo 1 saat falan çalışıyo.
Kıl tüy işini bununla halledebilirsin yerleride elinle silme vileda tarzı bişey kullan
O nasıl bişey ya, kendi kendine evi mi dolaşıyor? Temizliyor mu hakkaten?Viledanın Robotu var kılı tüyü topluyo
Şarj ediyosun salıyosun onu eve kendi kendine kılı tüyü topluyo 1 saat falan çalışıyo.
Kıl tüy işini bununla halledebilirsin yerleride elinle silme vileda tarzı bişey kullan
Ne aletler çıkmış ya hiç bişeyden haberimiz yok...
O nasıl bişey ya, kendi kendine evi mi dolaşıyor? Temizliyor mu hakkaten?
Nasıl bir şey bu alet, ben biraz bu konularda cahilim de anlatabilir misiniz? Süpürge gibi vakumlu mu? Netten baktım çok anlamadım.
şu buharli olandan mi bahsediyorsunuz ?
bende buharli mop olmak niyetindeyim ama emin olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?