Temizlik yapınca tureyen bocekler

bayan nihayet

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
2.945
31.111
508
Konu tam da baslikta yazdigi gibi dostlar.
Iki gundur annemle dip bucak temizlik yapiyoruz her zamanki gibi, bugun misafirimiz gelecek.
Az evel mutfağa gittim.....sigarami yaktim. Saga sola bir baktim, degisik bir bocek bir suru hemde geziyor ortalikta. Hayir okadar heryer didik didik temizlenmis olmasina ragmen nerden geldigini de anlamadim bakinsam da.
Annem cildiracak sabah.

Bocek ilacim mevcut degil su an, baska bunlari yok edecek bi onerisi olan var mi ? Karbonat boraks falan diyen var ama ne nedir bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim.

Böcek derken karafatma falan mı Nasıl böcek?
Bizde karafatma oluyo bizde kurtulamadık bende ilaçtan başka bişey bilmiyorum oda sadece anlık sonra tekrar oluyo :KK43:

benimde parke ve fayansları çamaşır suyu vs karıştırıp sildigimde türüyorlar. renkleri gri mi desem bilemedim sanki çekirdeğe benziyo tipleri de. ne yapılır bilmiyorum ama vileda suyuna sirke koymak mantıklı gibi geliyor bana. faydası olabilir belki.

benimde parke ve fayansları çamaşır suyu vs karıştırıp sildigimde türüyorlar. renkleri gri mi desem bilemedim sanki çekirdeğe benziyo tipleri de. ne yapılır bilmiyorum ama vileda suyuna sirke koymak mantıklı gibi geliyor bana. faydası olabilir belki.

Gri degil siyah. Sirkeyle temizlik yaptim dipbucak zaten. O kadar temizlige bunlar nereden geldi onu da anlamadim. Tipi bile degisik

Ben çok korkuyorum Walla bide karanlıkta çıkıyo tuwalete bile gidemiyorum gece çıkacak diye İnş birileri yardımcı olur sizin sayenizde bizde faydalanırız

Ben çok korkuyorum Walla bide karanlıkta çıkıyo tuwalete bile gidemiyorum gece çıkacak diye İnş birileri yardımcı olur sizin sayenizde bizde faydalanırız

Insallah canim. Bi de huylaniyorum ki sorma. Bocekleri gordugumden beri hatara hutara kasinmaya basladim. Birden de yok oluyorlar kendileri ama bulayim da komple yok edeyim diyorum. Sinir oldum gece gece

Bende çok dertliyim böcek konusunda gördüğüm Zaman gece bile uyuyamıyorum korkudan sanki yatağa çıkacak:KK43:

kara fatmalar için en kesin çözüm, bu tabletler var plastik malzemeden koltukların dolapların altına koyabilirsiniz..malesef yuvalarına giden böcekleri zehirliyor ve yuvadakileri de öldürmüş oluyor.. üzülüyor insan yine de.:KK1::KK1:

Gri degil siyah. Sirkeyle temizlik yaptim dipbucak zaten. O kadar temizlige bunlar nereden geldi onu da anlamadim. Tipi bile degisik

bende aynı durumdayım aslında. apartmanda 4 katta 4 senedir evi basan karıncalarla uğraşıyorum. yaz geldi mi geliyorlar kışa kadar.. biri çıksa da söylese yapmadığımiz kalmadı çözüm yok.

kara fatmalar için en kesin çözüm, bu tabletler var plastik malzemeden koltukların dolapların altına koyabilirsiniz..malesef yuvalarına giden böcekleri zehirliyor ve yuvadakileri de öldürmüş oluyor.. üzülüyor insan yine de.:KK1::KK1:
Ewet biliyorum onları eskiden kullanmıştım Cidde'n işe yarıyorda siz söyleyene kadar aklıma gelmedi yarın gidip alayım tşk

Ay bide sırt üstü orda burda bayılıyorlar bide onları toplaması war :KK61:

Insallah canim. Bi de huylaniyorum ki sorma. Bocekleri gordugumden beri hatara hutara kasinmaya basladim. Birden de yok oluyorlar kendileri ama bulayim da komple yok edeyim diyorum. Sinir oldum gece gece
canım ilaçlama fabrikasını arasanız adamlar gelip evi ilaçlıyo böcek ve örümcekten eser kalmıyo. ay huylandım kaşınıyorum şu an

Mutfakta olduğuna göre,hiç yaşamadım ama erzak gözlerinize baktınız mı? Açıkta birşey varsa yada bozulmuş kurtlanmış birşey onlara geliyor olabilir mi?

Böcek derken karafatma falan mı Nasıl böcek?
Bizde karafatma oluyo bizde kurtulamadık bende ilaçtan başka bişey bilmiyorum oda sadece anlık sonra tekrar oluyo :KK43:
onun adı hamam böceği lütfen dikkatliolalım bir böceğe isminiz verilse hoşunuza gidermiydi

Zirrat ilaci satan bir yerden bicek ilaci alin sulandirarak kullaniyor biceklerin ciktigi yeri az cok tahmin edersiniz oralara sıkın 3 ay goremezsiniz karincalar icinde faydali bir ilac bu tur ilaclat camasir suyundan sonra daha cogaliyor nedense

O gri çekirdek gibi olanlar kalorifer böceği olabilir. Eski evimde bende çok uğraştım. İlaçlama firması ile görüştüm o ara da netten bir ilaç ismi buldum. Ne kaybedicez bi deneyelim işe yaramazsa ilaçlatırız dedik. Bayerin K otrine diye bir ilacı var. Eczanelerde sulandırılmış sprey halinde satılıyor. Temizlik yaptıktan sonra süpürgeliklere evin bütün köşelerine kapı altlarına eşiklere sıkıyordum. Gerçekten tam 1 ay etki ediyordu.
Bu arada o böceklerin eve nasıl girdiğini de öğrendik tabi ki. Apartman koridorundan kapı altından giriyormuş ve direr girmez ilaçlı yerden geçtiği için ölüyordu. 1 ay sonra kapı girişinde sersemlemiş ama ölmemiş böcekleri görünce tekrar ilaçlıyorduk.
Şİmdiki evimde daha ciddi sorunlarım var. Müstakil bir evde yaşıyorum ve baharla beraber 2 defa çiyan girdi eve. Sağolsun kedim yakaladı ikisini de.
Bugün ilaçlatma için görüşmeler yapıcam.

Back
X