Bebek Beslenmesi Temmuz 2016 anneleri ve sorunları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Fulyaada1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
63
26
38
37
Bebeğim 3TEMMUZ DA DOĞDU VE emme sorunu yaşıyoruz..pes etmek istemiyorum...sonuna kadar mücadele de ne zaman rahat emmeye başlar acaba??..bazen çok sinirlerim bozuluyor..bebeğim de ben de savaşmış gibi yoruluyoruz.meme ucum içindeydi yeni yeni sağarken çıkmaya başladı..önce sağıp memeucunu çıkarıp sonra bebişime veriyorum..3.180 gr doğdu.dün doktora gittik 3.440 gr olmş..az kilo almş dedi moralim bozuldu:( kızlar görüşünüze ihtiyacım varr..daha fazla emmesi için ne yapmalıyım

Stres yapma canim bende 8 temmuzda dogum yaptim ne zaman memeye tutsam kivraniyor gaz sancisindan kesintisiz ememiyor sakin bir odaya geciyorum loş ışık yapıyorum biraz farkediyor ama once sen sakin ol endise duyma hissediyorlar az kilo almis demesini anlamadim bence iyi bebegim 3450 dogdu bir hafta sonra 3600 iyi dedi doktor humananin still tea sut arttirici cayini yine humananin rezene cayini iciyorum birde rezene anason bitki cayim var onu demleyip iciyorum dene istersen sutun artar sende bebekte sakinlesirsiniz kolayliklar dilerim

Öyle rahatladım ki yazdıklarınızdan sonra..çok tşkkr ederim...humana yı ben de kullanıyorum..bebeğim bugün mememi iyi kavradı biliyo musunuz.. Nasıl mutlu oldum anlatamam...sanırım güçlenmeye başladı..

Ben de 22 Temmuz da doğum yaptım. Ikinci bebegim. Ilkinde emzirmek sorun olmuştu. Şimdi gaz sorunu . Üç günlük bebek nasıl bu kadar gaz sorunu yaşar anlamıyorum. Süt zaten yeni geldi

Ben de 22 Temmuz da doğum yaptım. Ikinci bebegim. Ilkinde emzirmek sorun olmuştu. Şimdi gaz sorunu . Üç günlük bebek nasıl bu kadar gaz sorunu yaşar anlamıyorum. Süt zaten yeni geldi
Bende 23 temmuzda doğum yaptım bizde de var o gaz sorunu günde 1 bardak anason demliyorum 1 cay kasıgı kızıma vrıyrm geri kalanını ben içiyorum faydası oluyor kolay cıkarıyor gazını

Bende 23 temmuzda doğum yaptım bizde de var o gaz sorunu günde 1 bardak anason demliyorum 1 cay kasıgı kızıma vrıyrm geri kalanını ben içiyorum faydası oluyor kolay cıkarıyor gazını
Anasona zararlı diyorlar ama. Ilkinde ben de bir kere yaptım anason papatya rezene demledim. Bir iki kaşık kızıma verdim gerisini kendim içtim. Çocuk cin gibi ben ölüyorum uykudan bir daha da yapmamistim:KK48:

benimde beş temmuzda kızım doğdu beş DK tek emiyor bırakıyor hemen uyuyor sütüm az diye doktorumuz mama takviyesi yaptı Nestlenin nan adında Bi mama vermek istemiyorm Sütümü Nasıl arttırabilirim yurtdışında olduğum için istediğim her şeyi bulamıyorum

benimde beş temmuzda kızım doğdu beş DK tek emiyor bırakıyor hemen uyuyor sütüm az diye doktorumuz mama takviyesi yaptı Nestlenin nan adında Bi mama vermek istemiyorm Sütümü Nasıl arttırabilirim yurtdışında olduğum için istediğim her şeyi bulamıyorum
Humana still tea diye bir çay var bulabilirsen cok işe yarıyor milupa ve hipp onlarında çayı var süt arttıyor dereotu yine cok sut yapar bide bol su

tatlım bu yazıya bir bak istersen.

BirAnneTavsiyesi .Com sitesinden Arama kısmına Bebeği Doğru Emzirebilme diye yaz.
Linki paylaşıyorum ama olmuyor. Bu şekilde sitenin arama motoruna yazarsan ilgili yazıya ulaşabilirsin.

Merhaba bende 21 temmuzda doğum yaptım. Göğüs uçlarım ufak olduğu için bebeğim memeyi kavramadı. Emzirmek hem benim için hemde bebeğim için çile olmuştu ki aventin silikon göğüs ucunu aldım. Hemen yakaladı ve emdi. Zaten silikonla emdikçe göğüs ucunuz silikonun içine giriyor yani göğüs ucunuzu çıkartıyor. Benim tavsiyem önce silikonla emzirin ucunuz çıkınca memeyi direk verin. Ben bunu çok sonra akıl ettiğim için şimdi bebeğim silikonsuz emmiyor. Direk temasta süt daha çok artar dediler ne yazıkki bizim aramızda hep bir yapay madde var ama olsun karnı doysunda napalım

Back
X