- 5 Ekim 2015
- 58
- 26
- 8
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben varım. 2 kasımda koyuldu, pazartesi test yapacağım ama hiçbir belirtim yok, pek umudum yok.Mrb kızlar Bn ankarada gürgan klinikte dondurulmuş embriyo tedavisi gördüm 9nkasimda konuldu şuan evdeyim benim gbi olan var mı bekleyiste olanlar
Kuzum daha önceki deneyimlerime dayanarak söylüyorum bndee belirtiler vardı ama olmadı yani karamsarlığa dusme şimdi hiç belirti aramıyorum kendimdeMerhaba ben varım. 2 kasımda koyuldu, pazartesi test yapacağım ama hiçbir belirtim yok, pek umudum yok.
Kelin ilacı olsa ya size bişey diyim mi olacaksa olur inanın hepsi bahane ama biz yinede dikkat ediyoruz biliyorum bu arada siz nerede yaptırdınızSlm 11.11.2016 dün transfErim oldu nelere dikkat etmeliyim bu 4 cu diğer 3 transfer basarisuz
Antalya canım senin kaçıncı günün ender Saraç havuç suyu için diyo taze bi izle istersen internettenKelin ilacı olsa ya size bişey diyim mi olacaksa olur inanın hepsi bahane ama biz yinede dikkat ediyoruz biliyorum bu arada siz nerede yaptırdınız
Sabirsizlaniyorum ama beklemekten başka caremde yok..bu arada ankaradayim ben ve drum Sarp özcan Acibademde dr..Ankarada tüp bebek düşünenlere gözüm kapali tavsiye ederim..