Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Mrb kızlar Bn ankarada gürgan klinikte dondurulmuş embriyo tedavisi gördüm 9nkasimda konuldu şuan evdeyim benim gbi olan var mı bekleyiste olanlar

Mrb kızlar Bn ankarada gürgan klinikte dondurulmuş embriyo tedavisi gördüm 9nkasimda konuldu şuan evdeyim benim gbi olan var mı bekleyiste olanlar
Merhaba ben varım. 2 kasımda koyuldu, pazartesi test yapacağım ama hiçbir belirtim yok, pek umudum yok.

Slm 11.11.2016 dün transfErim oldu nelere dikkat etmeliyim bu 4 cu diğer 3 transfer basarisuz

Cnm benim transferim çarşamba oldu yani 3gun geçti bndee belirti hissetmiyorum eşim sürekli okuyor ananas yiyorum badem ceviz tüketiyorum bndee kirikkale deyim ankarada yaptırdım havuç suyunu duymadım dur bu izleyeyim

Kızlar bişey sorcam 3, gun embriyosu olup tutan birinin değeri kaç olması lazım 5 ve üzeri demeyin onu biliyorum yani şöyle gönül rahatlığıyla sevineceğim bi değer en az kaç olmalı bilen var mı

Sabirsizlaniyorum ama beklemekten başka caremde yok..bu arada ankaradayim ben ve drum Sarp özcan Acibademde dr..Ankarada tüp bebek düşünenlere gözüm kapali tavsiye ederim..

Merhaba, çok zaman geçmiş üzerinden umarım gönlünüze göre olmuştur bu süreç.
Ben de Sarp Beye gitmeyi düşünüyorum ancak doktorun normal doğum hakkındaki fikrini öğrenmek istiyorum, müdahalesiz kendi seyrinde normal doğuma teşvik ediyor mu yoksa sezeryan ön planda mı acaba?

Back
X