Temmuz anneleri bana yardım edin :((

karen67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
147
57
98
Canlarım ben 32+4 günlüğüm geceleri uyku denen sey yok. soluma yatmaktan belim ağrıyor ve nefes alamıyorum cam pencere acık yatıom nefes almak bu kdr mı zorlasır. bugun de kasıklarımda hafifi bi agrı gibi değil de sızı var. cok az da sağ belim ağrıdı. sizlerde durum nasıl :( ben gibi olan var mı ??

benim de soluma yatmaktan kaburgam ağrıyor; biraz da bebek ayaklarını mı uzatıyor kaburgama doğru nedir, ondan da olabilir.. sıcak basması bende de var canım.. ama geceleri uyuyamayacak kadar değil şimdilik. tabi bulunduğumuz yerin sıcaklığı da önemli burada. 34+ 4üm ben de.. az kaldı canım, bebeğimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız inşallah :nazar:

33+3 haftalığım, ben de aynı durumdayım ya. Geceleri nefes alamıyorum,boğuluyorum sanki.Sağıma soluma dönmek tam bi işkence,sürekli uyanıyorum.Çok zormuş anne olmak :)

Evet gerçekten cok zormuş. Rabbim yardımcımız olsun bana karnım şimdilik cok buyuk değil ama büyüünce daha cok zor olucak sanırım neyse 1 bucuk ayım kaldı. Allah cumlemizi bir avaz da kurtarsın inş kızlarr:49:

Merhaba bende'De geceleri uyku yok çok erken yatıyorum ama gece 2,3 gibi uyanıyorum 2,3 saat etrafı izliyorum sonra ancak dalıyorum uykuya ama karnımın üstüne çok yatıyorum yoksa uyuyamıyorum ne yapıcam bılmıyorum :(

Canlarım ben 32+4 günlüğüm geceleri uyku denen sey yok. soluma yatmaktan belim ağrıyor ve nefes alamıyorum cam pencere acık yatıom nefes almak bu kdr mı zorlasır. bugun de kasıklarımda hafifi bi agrı gibi değil de sızı var. cok az da sağ belim ağrıdı. sizlerde durum nasıl :( ben gibi olan var mı ??

35+4 haftaligim sikayetlerinin hepsi birebir bende de var. Benim bide ayaklarim yaniyor ustune zor basiyorum.

35+4 haftaligim sikayetlerinin hepsi birebir bende de var. Benim bide ayaklarim yaniyor ustune zor basiyorum.

Canımm daha ayaklarım falan yanmaya baslamadı ama iki bacak aramın kenarları ara ara ayrılcak gibi oluyor sanki :( zaman yaklaştıkca şikayetlerimiz artacak tabi. Annelik kolay değillll :(:18:

Benim de geceleri çok ağrım oluyor. Soluma yatıyorum bi uyanıyorum sol tarafım tamamen uyuşmuş, dönmek istiyorum ama tam bi işkence inleyerek yavaş yavaş dönüyorum. Tabi bu arada uyku da kalmıyor tekrar uykuya geçmek uzun zaman alıyor. Bide son iki gündür yürüdükçe sol kalcamda çıkık varmış gibi bi ağrı var. Allah yardımcımız olsun çok az kaldı sabredicez birazcık daha.

Beni de az uykuya dalayım ateş basıyor.Bi uyanıyorumki terden sırılsıklam olmuşum.Neyse bel ağrım olmasında buna razıyım :)

Evet kızlarrr az kaldı yavrucuklarımız için katlanırız napalım. Onlar rahat olsunlar iyi olsunlar ben çekeriz ...

Back
X