Temmuz anneleri bebek reflüsünü bilen varsa bi bakıverin lütfen..

sarisin27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
209
3
96
Gaziantep
Selam herkese...
Kızlar ben 4 temmuzda dogum yaptım.27 günlük bir bebegim var..Fakat bebek reflüsü var..günde 3 kez veya 4 kez gaz cıkarırken emdiği süt agzından burnundan geliyor genzine sıcrıyor..kaldırmasam cocuk bogulacak gibi oluyor.Buna sebep olanda asırı gazının olması.Ne yapacağımı sasırdım.Doktor nurse harwey,zinco verdi.bunlar bile işe yaramadı.
Varmı bunla ilgili bi bilgisi olan..Ay bi cozum bulsam öyle cok dua edeceğim ki size.

cok gecmıs olsun kanguru alınn emdıkten sonraa bır suree dık tutun emınımkıı faydasını goruceksınızz benım kızımda 6 aya kadar kustu zıncon cok fayda ettı .. cok gecmıs olsun.. :nazar:allah yavrunuzu sızlere bagıslasın

cok gecmıs olsun kanguru alınn emdıkten sonraa bır suree dık tutun emınımkıı faydasını goruceksınızz benım kızımda 6 aya kadar kustu zıncon cok fayda ettı .. cok gecmıs olsun.. :nazar:allah yavrunuzu sızlere bagıslasın

Amin canım cok sagol.perisan durumdayız,uyku uyumuyorz nefes alamıcak tıkanacak diye.kanguruyu deneyicem fakat yeni dogan 1 aylık kanguruda tasınırmı onu bilmiyorm.kafasını tutarak tasırız bizde..

Selam herkese...
Kızlar ben 4 temmuzda dogum yaptım.27 günlük bir bebegim var..Fakat bebek reflüsü var..günde 3 kez veya 4 kez gaz cıkarırken emdiği süt agzından burnundan geliyor genzine sıcrıyor..kaldırmasam cocuk bogulacak gibi oluyor.Buna sebep olanda asırı gazının olması.Ne yapacağımı sasırdım.Doktor nurse harwey,zinco verdi.bunlar bile işe yaramadı.
Varmı bunla ilgili bi bilgisi olan..Ay bi cozum bulsam öyle cok dua edeceğim ki size.

ve aleyküm selam...
Benim bebeğime de bebek reflüsü teşhisi koymuştu doktorumuz öyle bir kusuyordu ki anlayabiliyorum seni..
Bize yattığı yatağı hafif eğilimli yapmamızı istedi yastık koyma ama yatak eğimli olsun dedi hani bebekleri kontrol ettikleri yataklar var ya onlar gibi demişti tam olarak kaçıncı ayına kadar sürdü hatırlamıyorum ama şu anda 1 yaşındayız umarım senin bebeğin de tez zamanda şifa bulur sürekli tedirgin olma duygusunu çok iyi biliyorum

bizimde vardı bebek reflüsü hemde günde 10- 15kere kusuyordu çok zor bir süreç ama sana tavsiyem ilaç kullanma ben ilk başat kullandım ama çok bi faydası olmadı ağlama sayımız ve süremiz arttı sadece sonra bıraktık 6. aydan sonrada yavaş yavaş ortadan kalktı. ben doktorun tavsiyesiyle beşiğimizin altına 3-4 kalın kitap koyarak eğim yapmıştım gündüzleride yanımızdaysa yastık koyuyordum

Back
X