Temmuz Anneleri Süt Parasını Aldınız Mı?

didos86

hayat bir maraton
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
1.099
927
323
merhaba güzel anneler
ben eylül annesi olmayı bekler iken temmuz annesi oldum. ikiz annesiyim bu arada . kızlarım çok şükür iyiler.
sizler süt parasını aldınız mı? postaneye gittim bankaya yatacak dediler hala yatmamış ???
ayrıca doğumdan hemen önceye ait 10 günlük raporum var.onu da yatırırlar mı, dilekçe falan yazmalı mıydım?
eşim işlemleri yaptırdığından net bilgim yok. 10 günlük rapor için 4,5 aylık doğum izni parası ile birlikte alırsınız demişler?? yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba.. ben Kocaeli'ndeyim.. burda süt parası değil, bir kart ile süt dağıtılıyormuş.. adımı yazdılar, yanlış yazdılar, doğrusunu yazdılar, telefon açtılar, bir sürü iş yaptılar kendi çaplarında, en nihayetinde oğlum 4 aylık olduğunda süt kartı çıktı git bankadan al dediler.. :S

İyi dediler de dünyadaki tek bebek bizde babamıza göre :) oda işte ve bebeğimle tek başıma ancak site içerisinde dolaşabiliyorum yoksa kıyamet kopuyor evde :) oğlum 8 aylık.. gidip kartı alamadım. :)

Başka yollardan alabilen varsa bana da bir nasihat verebilirlerse sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…