Temmuz Annelerinin En çokk...

Ben Başliiimmm Bariii. Ben En çok
Corummlucadii, Adasuu, Ghanelii,onca, Hidenniskoyu Merak Ediyorum Aklima Gelenler Bunlar
Resimlerini Gördüklerim Sizi Merak Etmiyorum ( Zinedila , Askito)
Bideee Duygu2008 I Merak Ediyorumm.

benim merak ettiklerim
bıdısım
askito
çorumlucadı
semras
gelincik
meral
adasu
nurcanögretmen

şimdilik aklıma gelenler bu kişiler...

Ben herkesi merak ediyorum... Benim resmim zaten var. Hamile kalmadan 1 ay önceki halim balayında çekildiğim fotoğraf.

ayyy canlarım benim teşekkür ederimŞeniz merak edilenler arasında kendimi görmek duygulandırdı beni gercekten hic beklemiyordum kızlar yaa cok sagolun:teselli: vallahi bende sizleri cok merak ediyorum ne yalan söyliyim şimdiden dogum zamanımız yaklaşınca daha cok merak edicegimi biliyorum son günlerde ne olur daha fazla girin sizlerden haberler alalım olurmu merakta kalmayalım ben şimdiden son günlerimizi merak ediyorum hepimizin:asigim:

Ben
Gelincik 01 I
Adasu Kiz Senin Adin Ne Merak Ettim Mahsuru Yoksa Benim Adim Canan
çorumlu Cadi
Yaa Kizlr Bunlar Geliyo Aklima şimdilik Aslinda Herkezi çok Merak Ediyorum

Ben
Gelincik 01 I
Adasu Kiz Senin Adin Ne Merak Ettim Mahsuru Yoksa Benim Adim Canan
çorumlu Cadi
Yaa Kizlr Bunlar Geliyo Aklima şimdilik Aslinda Herkezi çok Merak Ediyorum

Arzu canım adasu ismi göbek adım oluyo benim ikinci ismim yani :icecream:

Teşekkürler Arzucum Yaa Böyle Diyince Bi Hoş Oldum Sanki Aliştikya Adasucum Diye Kiz Benim Biraz önce Bayby Stardan Numunelik Bezler Geldi Minnaciklar Yaaa

Teşekkürler Arzucum Yaa Böyle Diyince Bi Hoş Oldum Sanki Aliştikya Adasucum Diye Kiz Benim Biraz önce Bayby Stardan Numunelik Bezler Geldi Minnaciklar Yaaa

kafana göre takıl canım arzuda adasuda aynı yolda bana birleşiyo :roflol: evet yazdım ya sana diger tarafta yazmışsın 2 tane geldi diye bende cvp yazdım sana banada geldi diye bir bak istersen yerimseniben

Adasucum Okudum Yazdiğini
KIZLAAARRRRRRRR BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM :teytey::teytey:
ANNEMDE BABAMA NİSAN 1 YAPMIŞ.BABAM BENİ ERKEK DİYE BEKLEMİŞ ANNEM EVDE DOĞUM YAPMIŞ SONRA BABAM GELMİŞ YANINA BAKMIŞ YÜZÜME GÜLÜMSEMİŞ ANNEM KIZ DEYİNCE BIRAKIP GİTMİŞ ANNEMLE BAYA Bİ KONUŞMAMIŞ.PEŞ PEŞE 3. KIZ OLUNCA ADAMIN MORALİ BOZULMUŞ.AMA İŞTE OZAMANLARIN CAHİLLİĞİ AMA ŞİMDİ EN ÇOK BENİ VE ABLALARIMI SEVİYO.ERKEK ÇOCUKLARINDAN VEFA GÖRMEYİNCE...
AYYY BAKALIM BİZİM KOCİŞ BANA NE ALICAK HEDİYE GELİNCE YAZARIM SİZE:dance::dance:

ay ben sizii yerimmm.. merak edildigimi okuyunca hemen en son resmimi koydumm.. burda yanlis hatirlamiosam 4 aylik hamileydim.. yani 2 ay önce felan cekmistim .. aslinda sarisindim ama hamileligim sürecinde dip boya yapmak sakincali olabilir die kahveye boyattim .. dogurunca sari ya dönücemm..

benim merak ettiklerim
hafsaa
adasu
corummlucadi
semras

daha var da simdi böle aniden aklima gelenler bunlar..

Adasucum Okudum Yazdiğini
KIZLAAARRRRRRRR BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM :teytey::teytey:
ANNEMDE BABAMA NİSAN 1 YAPMIŞ.BABAM BENİ ERKEK DİYE BEKLEMİŞ ANNEM EVDE DOĞUM YAPMIŞ SONRA BABAM GELMİŞ YANINA BAKMIŞ YÜZÜME GÜLÜMSEMİŞ ANNEM KIZ DEYİNCE BIRAKIP GİTMİŞ ANNEMLE BAYA Bİ KONUŞMAMIŞ.PEŞ PEŞE 3. KIZ OLUNCA ADAMIN MORALİ BOZULMUŞ.AMA İŞTE OZAMANLARIN CAHİLLİĞİ AMA ŞİMDİ EN ÇOK BENİ VE ABLALARIMI SEVİYO.ERKEK ÇOCUKLARINDAN VEFA GÖRMEYİNCE...
AYYY BAKALIM BİZİM KOCİŞ BANA NE ALICAK HEDİYE GELİNCE YAZARIM SİZE:dance::dance:

ayy canım dogum günün kutlu olsunŞeniz nice nice mutlu yıllar dilerim eşinle bebeginle ve sevdiklerinle.. ne güzel bak bebeginle geciriyosun dogum gününü:dance: 24 şubatta benimde dogum günümdü karnımda kızım en büyük hediyem daha ne isterdimki ne güzel mutlu seneler dilerim bebeginle eşinle :asigim:

eşin ne hediye aldıysa yazmayı unutma sakın heee jeyyar:nazar:

Back
X