Temmuz ayina hamile girmek isteyenler

Merhaba bugun hsg cekildim bu ay umutluyum insAllah benim gibi bu ay isteyenler beraber bekleyelim konusalim insAllah
Hadii hayırlısı olsunn canım inşallah nerde yapıldın hsgyi sonucun olumlu geçmiştir inşAllah 🤗

• Beğen
Reactions: Jou
Bendede heterezigot doktorum 9 ay boyunca igne kullancaksin dedi bide simdiden coraspin kullaniyorum pcos icin gynositol argiwomen folik asit diaformim kullaniyorum
Doktor bana bebeğin kalp atışını duyduğun anda iğneye başlıyacaksın dedi öncesinden coraspirin önermediğini söyledi her doktor farklı farklı seyler söylüyor 🤦🏻‍♀️Ek takviye bende kullanmaya başladım pcos görünüyo dedi ama adetim düzenli. Kilomda normal.

Doktor bana bebeğin kalp atışını duyduğun anda iğneye başlıyacaksın dedi öncesinden coraspirin önermediğini söyledi her doktor farklı farklı seyler söylüyor 🤦🏻‍♀️Ek takviye bende kullanmaya başladım pcos görünüyo dedi ama adetim düzenli. Kilomda normal.
Sizin iki tarafradami var pcos benim tek tarafta adetim bazen erken yada gec olabiliyor bazen

Benim doktor onceden coraspirin baslayinca kanama olmuyor diye baslatti onlem amacli

Back
X