Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadii hayırlısı olsunn canım inşallah nerde yapıldın hsgyi sonucun olumlu geçmiştir inşAllahMerhaba bugun hsg cekildim bu ay umutluyum insAllah benim gibi bu ay isteyenler beraber bekleyelim konusalim insAllah
Çok şükür normal sonucum kadıköy sonomed te cekildiHadii hayırlısı olsunn canım inşallah nerde yapıldın hsgyi sonucun olumlu geçmiştir inşAllah![]()
Merhaba bende hsg çekildim bu ay size özelden mesaj atmak istedim ama kapalı sanırım bana özelden ulaşır mısınızMerhaba bugun hsg cekildim bu ay umutluyum insAllah benim gibi bu ay isteyenler beraber bekleyelim konusalim insAllah
YazdımMerhaba bende hsg çekildim bu ay size özelden mesaj atmak istedim ama kapalı sanırım bana özelden ulaşır mısınız![]()
Her ay olduğu gibi bu ayda umutluyuz. İnşallah hayırlı sonuçlar alırızz inofolic kullanmaya başladım inşallah faydasını görürümMerhaba bugun hsg cekildim bu ay umutluyum insAllah benim gibi bu ay isteyenler beraber bekleyelim konusalim insAllah
Herhangi bir sorununuz varmı :) hsg cektirdiniz n miHer ay olduğu gibi bu ayda umutluyuz. İnşallah hayırlı sonuçlar alırızz inofolic kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüm![]()
Martta hsg + ofis histeroskopi çekildim. Benim sorun miyomlardı nisanda cerrahi histeroskopi oldum. Bu ay tekrar ofis h/s oldum. Suanlık bi sorun gözükmüyorHerhangi bir sorununuz varmı :) hsg cektirdiniz n mi
İnsAllah bu ay guzel habeler aliriz bende yeni hsg çekildimMartta hsg + ofis histeroskopi çekildim. Benim sorun miyomlardı nisanda cerrahi histeroskopi oldum. Bu ay tekrar ofis h/s oldum. Suanlık bi sorun gözükmüyor![]()
Bende kan pıhtılasmasi var hafif düzeyde pcos var hsg sonucum temiz cikti çok şükürMartta hsg + ofis histeroskopi çekildim. Benim sorun miyomlardı nisanda cerrahi histeroskopi oldum. Bu ay tekrar ofis h/s oldum. Suanlık bi sorun gözükmüyor![]()
Bendede bi gen heterezigotBende kan pıhtılasmasi var hafif düzeyde pcos var hsg sonucum temiz cikti çok şükür
Bendede heterezigot doktorum 9 ay boyunca igne kullancaksin dedi bide simdiden coraspin kullaniyorum pcos icin gynositol argiwomen folik asit diaformim kullaniyorumBendede bi gen heterezigotPcos için herhangi ek takviye alıyomusunuz
Doktor bana bebeğin kalp atışını duyduğun anda iğneye başlıyacaksın dedi öncesinden coraspirin önermediğini söyledi her doktor farklı farklı seyler söylüyorBendede heterezigot doktorum 9 ay boyunca igne kullancaksin dedi bide simdiden coraspin kullaniyorum pcos icin gynositol argiwomen folik asit diaformim kullaniyorum
Sizin iki tarafradami var pcos benim tek tarafta adetim bazen erken yada gec olabiliyor bazenDoktor bana bebeğin kalp atışını duyduğun anda iğneye başlıyacaksın dedi öncesinden coraspirin önermediğini söyledi her doktor farklı farklı seyler söylüyorEk takviye bende kullanmaya başladım pcos görünüyo dedi ama adetim düzenli. Kilomda normal.
Benim doktor onceden coraspirin baslayinca kanama olmuyor diye baslatti onlem amacliDoktor bana bebeğin kalp atışını duyduğun anda iğneye başlıyacaksın dedi öncesinden coraspirin önermediğini söyledi her doktor farklı farklı seyler söylüyorEk takviye bende kullanmaya başladım pcos görünüyo dedi ama adetim düzenli. Kilomda normal.
Benimde tek tarafta görünüyor çok şaşmaz günlerim biraz döngüm uzun 33-35 günde bir adet oluyorum.Sizin iki tarafradami var pcos benim tek tarafta adetim bazen erken yada gec olabiliyor bazen
Benimde coraspirin düşüğe sebeb oluyo diye başlatmadıBenim doktor onceden coraspirin baslayinca kanama olmuyor diye baslatti onlem amacli
Aaaa hayir oyle birsey olsa kimseye verilmezzz ki benim gittigim doktorda cok bilgili bir kadınBenimde coraspirin düşüğe sebeb oluyo diye başlatmadı![]()
Bilemiyorum artık ne doğru ne yalnışAaaa hayir oyle birsey olsa kimseye verilmezzz ki benim gittigim doktorda cok bilgili bir kadın
Insallah insAllahh bu ay ovulasyon takibi yapcaktim Ama vazgectim by ay kendi haline biraktim olmazsa diger ay alicamBilemiyorum artık ne doğru ne yalnışHakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah güzel haberler veririz