- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
Ben de varım tatlım aynı şekilde hsg çekildim bu ay olur İnşaAllahMerhaba bugun hsg cekildim bu ay umutluyum insAllah benim gibi bu ay isteyenler beraber bekleyelim konusalim insAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de varım tatlım aynı şekilde hsg çekildim bu ay olur İnşaAllahMerhaba bugun hsg cekildim bu ay umutluyum insAllah benim gibi bu ay isteyenler beraber bekleyelim konusalim insAllah
InsAllah siz nerede cekildiniz sonuc nasil cikti:)Ben de varım tatlım aynı şekilde hsg çekildim bu ay olur İnşaAllah![]()
Kadıköy sonomed :) sonuç küçük poliplerim var ama tüplerim açık gebeliğe engel değilmişInsAllah siz nerede cekildiniz sonuc nasil cikti:)
Bende ovülasyon takibi yapıcam bakalımInsallah insAllahh bu ay ovulasyon takibi yapcaktim Ama vazgectim by ay kendi haline biraktim olmazsa diger ay alicam![]()
Ben de ayni yerde cekıldımKadıköy sonomed :) sonuç küçük poliplerim var ama tüplerim açık gebeliğe engel değilmiş
İnşaAllah canımBen de ayni yerde cekıldımiyi süper bu ay inşallah mucizemiz gelir
![]()
Ek olarak birşey yapıyor musunİnşaAllah canım![]()
Naturellen macun kullandım bu ay canımEk olarak birşey yapıyor musun
Sen yapıyor musun ? Naturellen hem eşime hem kendime kullandım yumurtlamayı çok fazla hissettim bu ay yani yumurtlama günü oturacakken bile ağrım oluyorduEk olarak birşey yapıyor musun
Bende doktorumun versigi yumurtalik icin takviye kullaniyorumSen yapıyor musun ? Naturellen hem eşime hem kendime kullandım yumurtlamayı çok fazla hissettim bu ay yani yumurtlama günü oturacakken bile ağrım oluyordu
Inositol saglikli yumurta olmasi icin veriyor doktorlar takviye olarak gecmis olsun genetik test verdiniz miKizlar benim2 kaybim var bizde tekrar düsünuyoruz ben bisey sorcaktim bu erken dogum olmamasi icin ilac yaziyomus doktorlar progestandan ayri onlar ne bilgi verirseniz sevinirim bide inositollu inozitollu ilaclar ne ise yariyor
Evet test verdik bir suru Allaha sukur hepsi iyi cikti zaten formalite yapti biraz doktor gebe kalabiliyosun ama biz yinede yapalim dedi sonuclarda bisey cikmayinca onlarda senin isin gebe kaldiktan sonra dedi burda cok duyuyorum erken dogumu geciktirici ilac kullaniyorum diye bende merak ettim acaba hangi ilaclar bende belki doktoruma danisirim diyeInositol saglikli yumurta olmasi icin veriyor doktorlar takviye olarak gecmis olsun genetik test verdiniz mi
InsAllah rabbim hayirlisini versin isteyen herkese bende rahim filmi cektirdim beklemedeyimEvet test verdik bir suru Allaha sukur hepsi iyi cikti zaten formalite yapti biraz doktor gebe kalabiliyosun ama biz yinede yapalim dedi sonuclarda bisey cikmayinca onlarda senin isin gebe kaldiktan sonra dedi burda cok duyuyorum erken dogumu geciktirici ilac kullaniyorum diye bende merak ettim acaba hangi ilaclar bende belki doktoruma danisirim diye
Rabbim hayirlisiyla gönlune gore versinInsAllah rabbim hayirlisini versin isteyen herkese bende rahim filmi cektirdim beklemedeyim![]()
selam kızlar bende pazartesi cekileceğim tedirginim biraz. Sonomed fiyat nedir aramadım ama hiçBen de ayni yerde cekıldımiyi süper bu ay inşallah mucizemiz gelir
![]()
800 TLselam kızlar bende pazartesi cekileceğim tedirginim biraz. Sonomed fiyat nedir aramadım ama hiç