Temmuz ayinda asilama yaptiricaklar buraya

asude78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
105
0
46
A.B.D.
merhaba ben bu siteye yeni uye oldum 2 defa asilama yaptirdim tutmadi bu ay 3.cuyu yaptiricaz. ben amerikada yasiyorum 32 yasindayim. evlendikten sonra 1 yil dogum kontrol hapi kullandim evliligin tadini cikaralim ve evlendikten 15 gun sonra amerikaya gelmistim dil bilmiyordum okula gitmek icin. sonra hapi birakip 1 yil kendimiz denedik olmadi doktora gittik tesaduf kistim ve rahimde yaralar cikti ayrican her ay cok sancili adet oluyordum cok kanamam oluyordu. gecen yil ameliyat oldum. doktorum herseyee bakti 2 tupumde acik,adetlerim duzenli,esimin sperm sayisi iyi ama olmadi. iki asilamamdada 2 yumurta vardi

Umarim yuce rabbim dualarimizi kabul eder.

Merhaba. inşallah olumlu sonuç alırsın bu ay. bende de polikistik over var. ilaçsız yumurtalarım büyümüyor. 7 aydır ilaç kullanıyorum. bu ay aşılama yaptıracağız. iğneleri vuruldum. gün aşırı çağırıyor doktor. bugün tekrar gideceğim. bugün netleşir herhalde. çok korkuyorum bir engel çıkacak diye :(

birce3535

gonal f mi kullandin? yumurtalari buyutmek icin? bana ondan vermislerdi 8 tane gobekten vurulmustum. gittinmi doktora? ne dedi doktorun? anlatmak istermisin? hersey yolunda gittimi?

birce3535

gonal f mi kullandin? yumurtalari buyutmek icin? bana ondan vermislerdi 8 tane gobekten vurulmustum. gittinmi doktora? ne dedi doktorun? anlatmak istermisin? hersey yolunda gittimi?

puragon kullandım. düşük dozla başladık. 5 gün düşüktü. son 2 gün artırdı. bugün gittim. yolundaydı her şey. yumurtalar yeterli büyüklükte. bu gece çatlatma iğnesini vurulacağım. çarşamba da aşılama yapılacak inşallah. biraz rahatladım bugün. çok korkuyordum bir sorun çıkacak diye.

daha baslamadim cunku adet olmadim daha. ilk asilamamda gonal f vuruldum 8 ane sonra catlatma ignesi oldum 2 tane yumurtam vardi tutmadi gecen ayda 5 gunluk hapla 2 tane yumurta yapildi asilama oldu asilamanin ertesi gunu vajinadan 3 tane hap her gece almami soylediler o haplar beyne sinyal gonderip adet olmami engellenme icindi cumartesi gunu test yaptim negatif cikti negatif cikinca devam etmemi soylediler bugun burda tatil yarin ariycak doktoru onlar ne zaman birakacagimi soyluycekler birakincada 1 ile 10 gun icinde adet olucam oyle soylemistiler bu ay gonal fe yapicaz iste boyle canim

daha baslamadim cunku adet olmadim daha. ilk asilamamda gonal f vuruldum 8 ane sonra catlatma ignesi oldum 2 tane yumurtam vardi tutmadi gecen ayda 5 gunluk hapla 2 tane yumurta yapildi asilama oldu asilamanin ertesi gunu vajinadan 3 tane hap her gece almami soylediler o haplar beyne sinyal gonderip adet olmami engellenme icindi cumartesi gunu test yaptim negatif cikti negatif cikinca devam etmemi soylediler bugun burda tatil yarin ariycak doktoru onlar ne zaman birakacagimi soyluycekler birakincada 1 ile 10 gun icinde adet olucam oyle soylemistiler bu ay gonal fe yapicaz iste boyle canim

ilk kez duyuyorum vajinadan hapları. inşallah bu ay olur :Saruboceq: aşılamalarını arka arkaya mı yaptırdın sen?

bu arada 30 yaşındayım canım. o yüzden bir an önce olsun istiyorum. sen kaç yaşındasın?

ilk kez duyuyorum vajinadan hapları. inşallah bu ay olur aşılamalarını arka arkaya mı yaptırdın sen?
bu arada 30 yaşındayım canım. o yüzden bir an önce olsun istiyorum. sen kaç yaşındasın?

bende yasayarak deneyerek ogreniyorum. doktorum asilama yaptirirken ara vermemek gerektigini soyledi. ara verilirse bi faydasi olmazmis. bende 32 yasindayim
ne esim ne ben ailelerimize sorunumuzu soylemedik, kimsenin bilmesini istemiyorum. adimin kisira cikmasini istemiyorum etrafimdakilerden dolayi. zaten yeterince uzuluyorum.

hayatta en cok istedigim sey cocuk sahibi olmak. cocuklari cok seviyorum. ve burda 2 tane arkadasim hamile. biri 7 aylik digeri 8 aylik onlari gorunce kiskaniyorum, neden ben hamile degilim diyorum.

evet ben de sürekli hamile haberi alıyorum. çok kötü oluyordum önceden. ama bu ara biraz daha az üzülüyorum. stres de çok etkiliyor çünkü. insanların ne düşündüğünü de çok umursama bence. ben çevremdekilere bahsediyorum tedaviden. elimizde olan bir şey değil sonuçta.

sen yurt dışında mı yaptırdın aşılamaları? bana aşılamalar arasında ara verilebilir dedi doktorum. zaten aşılamayı yaptırıp memleketime gideceğim. ağustosta bir şey yapmayacağız bu ay tutmazsa. zaten psikolojik olarak da kötü olurum.

ara verebilirsin ama ara vermemek daha iyimis benim doktorum oyle dedi bende onun yalancisiyim. evet amerikada yaptiriyorum. esimin sigortasi var benide kapsiyor, ama burda hastane ve doktor isleri cok pahali, sigortamiz olmasina ragmen ilk asilamada 850 usd harcadik. ikincisindede 250 usd
adet olunca oyle ultrasona giriyorsun 75 usd, kist varmi hersey yolundami diye bakiyorlar sonra gonal f 75 mg yazi doktor catlatma ignesi ovidrol onlari sigorta kapsamadi 522 usd cebimizden odedik sonra igneleri vurulunca tekrar ultrasona giriyorsun yumurtan kac tane ne kadar buyuk diye bakiyorlar yine 75 usd sora esim spermlerini goturuyor yikiyorlar 125 usd iste boyle
dedigin gibi bizim elimizde olan bisey degil bu Allah vergisi ama herkes oyle dusunmuyor canim
ben sonucun negatif oldugunu ogrenince resmen yikildim maf oldum dedigin gibi olumlu olmak lazim guzel seyler dusunmek lazim

evet epey masraflıymış orda. bizim de 600 lira istediler aşılama için. iğneler için ayrı ödedik. 1 milyarı geçti yani. gerçi olumlu sonuç alalım da para gitsin napalım...

Back
X