Temmuz ayinda asilama yaptiricaklar buraya

umarim bende birgun senin gibi beklenmedik bir anda hamile oldugumu ogrenirim. anne olmayi cok istiyorum bu hayatta istedigim tek sey.

biyologul

daha once hic asilama yaptirdinmi? kac yasindasin? yas faktorununde onemli oldugunu ogrendim internette okuduklarimdan.
hadi hayirlisi hamileliginle ilgili herseyi paylasirsin sende bizimle. kimbilir belki bizde bu ay hamile oluruz Allah'in izniyle.

baska bir arkadasin hamile oldugunu ogrenmek bile insani ne mutlu ediyor
eger kendim hamile olursam acaba ne kadar sevinirim

ooo gec saat demis igne icin benim biri saat aksam 10:00 digeride saat 8:00 deydi

zaman farkini sorma, oyle anlar oluyor ailemi arayamiyorum, seslerini duyamiyorum. cok zor oluyor
burda yanimda sadece esim var baska kimsemiz yok bide 3 turk aile var o kadar tabii herkesle hersey konusulmuyor biliyorsun.

36 saat sonra yapılıyor ya aşılama.yarın öğlen 1.30da yapacak. o yüzden geç saat söyledi.

aile ve çevre konusunda da allah yardımcın olsun. eminim çok zordur. ben de mesleğim gereği farklı bir şehirdeyim 5 yıldır. o bile zor geliyor. seni düşünemiyorum...

SLM kızlar ben de bir pko luyum üç yıldır bir fiil tedaviler için uğraşıorum aklınıza gelicek her tedavi uygulandı ilaçlı usgler kan tahlılleris sis usg spermiyogram en sonunda iğnelerle yumurtalar geliştirildi ama gene gebe olamadım en sonunda işe başladım ve bu konuyu bir köşeye almaya karar verdim geçiken adet tarihimle farlutal kullanmadan önce test yaptım ve bugün 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim aklınıza ne geliosa sorabilirsiniz ben sağlıkçıda olduğum için bu kadar tedavide olmayan bu bebiş yüce rabbiimin istediği zaman olduğuna kanaa geetirdim sizde ne olur sakın ümidinizi kesmeyin ama kafanızada sakın takmayın

çok sevindim sizin adınıza. İnşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza. bende de pco var. bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım. umarım ben de en yakın zamanda yazarım buraya hamileyim diye:Saruboceq:

sanirim sen ve benden baska kimse olmayacak bu ay asilama
yanliziz bu ay
belkide ikimizde yeni oldugumuz icin bizleri bilmiyor kimse

canım, aşılama yöntemleri ve tecrübelerimiz diye bir bölüm var. orda da temmuz ayında meleğine kavuşmak isteyenler diye başlık var. orda başkaları da var temmuzda aşılama yaptıracak.

dil ogreniyorum canim.
ailemle konustum kamerada okuldan gelince
birce3535 ne diycem benim doktorum asilama yaptiktan sonra hergun 1 tane bebek aspirini icmemi soylemisti o zaten hamile olsanda belli bir zaman aliniyormus bide vitamin burda adi prenatal icinde folik asit ve 16 farkli vitamin iceriyor ben bu vitamini 1 yildir kullaniyorum
ayrica asilamadan sonra kafaini ve tuzu azaltmami, bol bol su icmemi soylemisti bilgin olsun arkadasim
benki cay kolik biri gunde 3 o gun cay icen biri yeri geldi gunlerce cay icmedim

SELAT-I TEFRICIYE 4.444 tane okuyun ne dileginiz varsa Allah kabul edermis
gecen burda bir bayanin yazisinda da MERYEM SURESINI okumak gerektigini ogrendim 7 yil sonra hamile kalmis

Back
X