Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

Kızlarrrrrrrrrrrr adete 1 gün kala test yaptım silik çıktııı....inşallahhhh bu sefer tuttuu daha kesin bişey yok ama silik çıkması boşş çıkmasından iyidir...yarın sabah tekrar deniyecemm..

Deryyyaaa nerdesin yaaaaa.....

Kıslarr bu sabah tekrar test yaptım silik çizgi vardı ama daha azdıı ben anlamadım bu işten yaa bugün adet olmazsam yarın tekrar deniyecem....offffff ben kızıma hamile kaldığımda bile bu kadar sabırsız olmamıştım..demekki ikinci çocuk olsa bile heycan aynı heycan...

Deryyyaaa nerdesin yaaaaa.....

Kıslarr bu sabah tekrar test yaptım silik çizgi vardı ama daha azdıı ben anlamadım bu işten yaa bugün adet olmazsam yarın tekrar deniyecem....offffff ben kızıma hamile kaldığımda bile bu kadar sabırsız olmamıştım..demekki ikinci çocuk olsa bile heycan aynı heycan...

kuzum tebrik ederim.kan testi yaptır canım.kesinleşir.ama benim adeti geçtikten sonraki gün bile varla yok arası kadar silik bir çizgi çıkmıştı.

ayrıca teşekkür ederim bütüüüün tebrik edenleri!!! Allah herkese nasip etsin inşallah.

Kızlar hepinize selam öncelikle. Benim bu ikinci bebeğim. Ayın 10u adet tarihimdi. Ama benim tansiyonum cok düştü gecen hafta ve tahlil yaptırdım.ayin 5 inde 88 çıktı.ayin 7 sinde bir daha yaptırdım 260 çıktı.bugun doktora gittim ama ultrasonda göremedi henüz. Tekrar tahlil istedi bugun yaptırdım 1841 çıktı. İkiz gebelik olma ihtimali yüksek dedi doktor çünkü cok erken hala bu sonucların çıkması için. Adetim sadece bir gun gecti. Cok korkuyorum cuma tekrar gideceğim kontrole.. İnşallah hersey yolunda gider. Allah isteyen herkese çocuğunu kucağına almayı nasip etsin. Beni de listenize yazar mısınız? Bat 10 Haziran.

Kızlar hamile olan herkesi tebrik ederim.. Olamayanlara da inşallah Allah önümüzdeki ay nasip eder. Benim bir sorum olucak, hamile olduğu halde sabahları filan kahverengi akıntısı olan var mı? Dün telaşla doktora gittim, ama orda bir daha akinti olmadı. Sadece sabahları tuvalette oluyor. Bu durumu yaşayan varsa ve paylaşırsa cok sevinirim. İlk cocuğumda hic böyle seyler olmadı o yüzden stres oluyorum.

cnm 1 ay oncede benden kan gelmisti.sonra yavas yavas kahverengi akintiya dondu.10 gun boyunca kahverengi akinti olarak geldi ve sonra kesildi.sanirim cok hafif bir kanamadir o.kucuk kanamalar icin zaten doktorlar endiselenmemeyi soyluyor.rengi kirmizi olursa o zaman kork.simdi problem yok.

ne güzel bi sürü hamile haberi..benim bat ım 22 temmuz inşallah bende hamile haberi verebilirim..
benim de 2. çocuğum olacak allah izin verirse..bi listeniz var mı acaba..

oooo kızlar çoğalmışız ne güzel:49::49::49::49::49::49::49: bissürü hamile.........e artık mart annelerinde buluşuruz.arkadaşlar başlık açmış.güzel olmuş.yaşadıklarımızı bilgilerimizi paylaşırız.daha temmuz bitmedi.hayırlı haberleri bekliyoruuuuzzzz kızlar hadi bakalım.

kızlar ya benimde bat 9 twemmuzdu hala tık yok...ama ben o gün test yaptım negatifti şimdide korkuyorum yaaa pazartesiye kadar bekliycem bakalım inşallah kistler yenilenmemiştir..

benimde bat ım 19-20 si gibi merakla beklemedeyim adet sancısı gibi karnımda ağrı gögüslerimde hassasiyet var başkada birşey yok:)

merhaba arkadaşlar bende yeni sayılırım kadınlar klubünde.çoğu şeyide hala çözmüş değilim:)))bebek denemesinde bizimde 2. ayımız olucak.bende pcos var ama çokta tedaviye tutuşmadan kendiliğinden olsun istiyorum biraz zor ama diyetle ,soğan suyuyla falan elimden geleni yapıcam artık.birde mönitör aldım onu kullanmaya başladım bu ay.benim adetlerim pek düzenli değil ama Sat tarihim 29 temmuz gibi.bakalım kısmet.olmazsa umutlar ve dualar ağustos ayına...

kızlar bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım..
yumurtlamamın üzerinden 3 gün geçe test yaptık çok çok silikti..
bugün yani 6 gün geçince yine yaptım baya bi artış vardı..bu şekilde hamile old. anlayanlar okumuştum..
sizce olabilir mi...bat 25 temmuz 2 gün kala test yaparım artık dayanamam..

Back
X