- 15 Ocak 2012
- 540
- 6
- 118
- 44
ınsan sadece kendi basına gelıyor sanıyor bu musibetleri.hepimizin ayrı ayrı bır endişesi var ,derdı var halbuki. gayet normal hamılelık gecırıp sureklı mızmızlananları gördükçe fitil oluyorum kızıyorum . gene de dıyorum ki Allahım sen kımseye dert verme benım derdımıde devasız bırakma yasadıklarımı kafi gör ...mevlana hazretlerının bir sözü var ne zaman bebeğimin endişesine kapılıp aglasam o gelır aklıma “ÇARESİZLİK ALLAHTAN GELEN EN GÜZEL İŞARETTİR.DUANIN VAKTİNİN GELDİĞİNİ GÖSTERİR…SÜZÜLÜYORSA GÖZLERİNDEN YAŞLAR…HÜZÜNLÜYSE GÜZEL YÜZÜN…RABBİN SENİ ÖZLEMİŞ ,SESİNİ DUYMAK İSTEMİŞTİR….”ne .güzel özlenenlerdenim demekki diyorum içimi huzur kaplıyor .tum anneler ve bebeklerı ıcın dua edıyorum.en güzel ilaç oldugunu bılerek dertlerımıze...ınsallah Rabbım senın de yavrunu bagıslayacak bıze anne olmayı musade eyleyecek...duanı eksık etme canım...melihacım ilk yazını okuduğum günden beri dualarım seninle...ben inanıyorum allahım sağ salim kucağına almayı nasip edicek oğlunu...bende dün aşımı oldum kolum çok ağrıo ama zor hareket ediyorum...pztsi kontrolüm wardı...daha öncede bahsetmiştim guatr hastasıyım ben..tiroitlerim sürekli düşüyor...ilacımın dozu yükseliyor..allahtan tek dileğim bebeğim bu düşüşten etkilenmez..28 cm olmuşuz bir hafta önden gidiyormuşuz doktor öle dedi....allah hepimize iyilik güzellik ve hayırlı şeyler yaşatsın...