Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim canımBenbirdost gel canım:)
Benimde öyle sanki bilemedim:) seninle A dan Z ye herşeyimiz aynı ama ben yumurtlama dönemi vajinal enfeksiyon olduğu için antibiyotik kullandım spermleri etkilemiş olabilirGeldim canım
Beraber sayalım şafağı
5.güne girdik çok şükür..
Benim sol kasığım şiş ve çok gergin ama ağrı yok.
Olumsuz düşünme canım ya..Benimde öyle sanki bilemedim:) seninle A dan Z ye herşeyimiz aynı ama ben yumurtlama dönemi vajinal enfeksiyon olduğu için antibiyotik kullandım spermleri etkilemiş olabilirbilmiyorum Allahtan hayırlısı artık
İnşallah canım..ben kasık şiş mi değilmi anlamıyorum inanki:) senin bat ne zaman?Olumsuz düşünme canım ya..
Dr sorun yok dediyse eğer takma...
Canım ben eşime sordum hangi kasığım şiş diye sol dedi.. :))
Ve bacaklarımı uzatıp oturduğum zaman çok gergin oluyor...
Bende çatlatma iğnesinden önce 2 gün boyunca süt buharına oturmuştum..
Inşallah enfeksiyon kapmamışımdır..
24 temmuz canım..İnşallah canım..ben kasık şiş mi değilmi anlamıyorum inanki:) senin bat ne zaman?
Benimde 26-27 temmuz gibi olmam lazım her ay 3-4 gün erkene çekilmeye başladı24 temmuz canım..
Seninki ne zaman ?
Bilmiyorum canım bu araları yinede değerlendir belki başka yumurtan gelişmiştir..Bu arada akıntım hala var ama çok az bu sefer..
Değerlendiriyoruz canım..Bilmiyorum canım bu araları yinede değerlendir belki başka yumurtan gelişmiştir..
Bilmiyorum biz elimizden geleni yapalımda:) benim 3 yumurta vardı 3 üde çatlamış inşallah biri tutar yaDeğerlendiriyoruz canım..
Ama büyüyen yumurtalardan sonraki gelişen yumurtalarda çatlıyor mu öyle??
Ay inşallah hamile kalırız bu ay inşallah...
Inşallah canım ya..Bilmiyorum biz elimizden geleni yapalımda:) benim 3 yumurta vardı 3 üde çatlamış inşallah biri tutar yaseni de en az kendim kadar merak ettim:)
Öyle deme canım ya 5.gündeyiz az kaldı..Uff zaman nasıl geçeceksanki hiç olmayacak gibi geliyor insana
![]()
Yok canım şimdilik testi ne zaman yapıcan?Bu arada hiç ağrı sızı var mı??
14.gün yapıcam canım.. Sen??Yok canım şimdilik testi ne zaman yapıcan?
Valla ağrı sızı olması güzel bende hiç bişey yok belki olmadığındandır bilmiyorum bende 14.gün seninle beraber yaparım ozaman14.gün yapıcam canım.. Sen??
Benim bazen sol kasığım ağrıyor bazen sağ kasığım...
Ve hala sol kasığım şiş..