TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

melekler-engelchen

Çok yordun beni hayat
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
5.268
6.092
198
HAMILE ARKADAŞLAR

1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
15)@kafein_
16)@xiexie
17)@endless love
18)@morordek
19)@hasretsinan65

Son düzenleme:
Muhtemelen dr un 3 ay korun dedi ve sen temmuzu bekliyorsun ama bana kalırsa 1 adet geçirdikten sonra çalışmalara başlayabilirsin.tabi bebeğinin kaç haftalık olduğu da önemli.genelde 10 haftaya kadar olanlarda 1 2 ay diyorlar ama ne zaman olacağını rabbim bilir hayırlısı.

Muhtemelen dr un 3 ay korun dedi ve sen temmuzu bekliyorsun ama bana kalırsa 1 adet geçirdikten sonra çalışmalara başlayabilirsin.tabi bebeğinin kaç haftalık olduğu da önemli.genelde 10 haftaya kadar olanlarda 1 2 ay diyorlar ama ne zaman olacağını rabbim bilir hayırlısı.
Bebegim 19 haftalikken karnimda öldü. Mecburi kürtaj oldum. Doktor 6 ay korun dedi. Bizde temmuzda hayırlısıyla hamile olmayı planlıyoruz

Bebegim 19 haftalikken karnimda öldü. Mecburi kürtaj oldum. Doktor 6 ay korun dedi. Bizde temmuzda hayırlısıyla hamile olmayı planlıyoruz
Senin de küçük değilmiş canım.başın sağolsun rabbim eyüp peygamber sabrı versin.ben bebeğimi 5 ay beklemiştim onun için şimdi dr ne derse desin 1 adet geçince korunmayı bırakacaktım zaten.pisikolojik olarak da kendimi iyi hissediyorum.
Dediğin gibi hayırlısı..

Back
X