Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla tutunurlarBenimde 9 haziranda opu yapıldı ikinci reglimi bekliyorum. 2 embriyom var sadece ve ikisi transfer edilecek![]()
Merhaba. İnşallah sorunsuz geçer transfer sürecin sağlıkla tutunurSelam ben de transfer hazırlığı icin regli bekliyorum. İlk transferim başarısız oldu ilacliydi 2. Transferim icin dogal denedik ama yumurtam buyumedigi icin transferim iptal oldu. Duphaston kullandim şuanda da regli bekliyorum.
Normalde 13 Temmuz gösteriyor takvimim. Bana doktorum ilaç vermedi regli olmam için ama Opudan sonraki regli bazılarında gecikebiliyormuş. Normalde regli belirtilerim benim 14-15 gün önceden başlar ama şu anlık yok beklemedeyim. Umarım sizinkiler de tuutunur. Benim ilk deneyimim. Eşimde ileri derece de varikosel var sperm sayımız, hızımız ve morfolojimiz oldukça düşük o yüzden tüp bebek denedik ilk defaİnşallah sağlıkla tutunurlarne zaman regl olacaksın ?
29 unda bitti 3. Gun bugün biteli ama hic regli belirtilerim yok nedenseMerhaba. İnşallah sorunsuz geçer transfer sürecin sağlıkla tutunurduphaston ne zaman bitti
İnşallah çok gecikmeden olursun evet bende geciktiğini duydum. Ben zaten ilaçsız olmadığım için mecbur bekliyorumNormalde 13 Temmuz gösteriyor takvimim. Bana doktorum ilaç vermedi regli olmam için ama Opudan sonraki regli bazılarında gecikebiliyormuş. Normalde regli belirtilerim benim 14-15 gün önceden başlar ama şu anlık yok beklemedeyim. Umarım sizinkiler de tuutunur. Benim ilk deneyimim. Eşimde ileri derece de varikosel var sperm sayımız, hızımız ve morfolojimiz oldukça düşük o yüzden tüp bebek denedik ilk defa![]()
Benim duphastonum yarın bitecek bende sonra gelmesini bekleyeceğim29 unda bitti 3. Gun bugün biteli ama hic regli belirtilerim yok nedensehissederim ben normalde geleceği zaman 1 2 gun önceden. Embriyolarinizin kalitesi nedir bilginiz varmi genetik falan yaptirdiniz mi ? Benim 5ab transferim tutmadi genetige yollamadigima embriyolarimi cok pişmanım
Benimde hic gebeligim yok. Banada onermedi ama 5. Gün 5ab kalite tutmayınca. Sağlıksız embriyo denk gelmis olabilir dedi. Yastan dolayida 1 tane transfer ediyor bari 2 tane etselerdi en azından biri tutmazda biri tutma ihtimali olurdu. O da yok, bu sefer bende ister istemez korkuyorum tutmayacak bu da diye. Insallah bekleyen herkes guzel sonuc alır.Benim duphastonum yarın bitecek bende sonra gelmesini bekleyeceğimbana sadece iyi kalite denildi skor olarak söylenmedi. İlk tüp beneğim olduğu içinde genetik önermedi doktorum. Daha öncede düşük vs geçmişim yok. O yüzden gerek görmedi galiba
Evet yaştan dolayı banada 2 transfer edilemiyor. Bende aynı düşüncedeyim en azından 1 i tutar diye. 2. Transferin içinde mi önermedi genetik testBenimde hic gebeligim yok. Banada onermedi ama 5. Gün 5ab kalite tutmayınca. Sağlıksız embriyo denk gelmis olabilir dedi. Yastan dolayida 1 tane transfer ediyor bari 2 tane etselerdi en azından biri tutmazda biri tutma ihtimali olurdu. O da yok, bu sefer bende ister istemez korkuyorum tutmayacak bu da diye. Insallah bekleyen herkes guzel sonuc alır.
Bu konuyu hic konuşmadık açıkçası ama çözüp yaparlarsa tekrar dondurmaları gerekecek sonuclar icin. Coz dondur işlemde kaliteyi dusurebiliyormus. Zaten bundan sonrakilerin kalitesi ilkine gore daha dusuk. yaptiranda var ben yinede yaptırmak istemedim. bu transferimde tutmazsa artik 2 tane koyulma hakkım olacak.Evet yaştan dolayı banada 2 transfer edilemiyor. Bende aynı düşüncedeyim en azından 1 i tutar diye. 2. Transferin içinde mi önermedi genetik test
Evet evet onu bende duydum. Artık hayırlısı bence bu sefer olacak pozitif düşünelim hiç sonrakileri düşünmeyelimBu konuyu hic konuşmadık açıkçası ama çözüp yaparlarsa tekrar dondurmaları gerekecek sonuclar icin. Coz dondur işlemde kaliteyi dusurebiliyormus. Zaten bundan sonrakilerin kalitesi ilkine gore daha dusuk. yaptiranda var ben yinede yaptırmak istemedim. bu transferimde tutmazsa artik 2 tane koyulma hakkım olacak.
Merhabaa. Sürecin hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar bugün regl başladı sizce transferim ne zaman yapılır. İlaçlı olacak transfer hazırlığım. Estrofem, duphaston, prednol, prolutex iğne, corasprin verdi. Bu iğne kalçadan mı göbekten mi oluyor acaba?
Aminnn amiiinnBen de 15 Mayıs’ta opu olmuştum, Haziran’da tekrar rahim filmi çekildim önceki filmim eski olduğu için. Şu an transfer hazırlığındayım, doğal siklus yapılıyor. 4 embriyo pgt’ye gitmişti, sadece bir tanesi sağıklı geldi. 6. gün embriyosu sağlıklı geldi, 3 tane iyi kalite 5. gün embriyosu maalesef genetikten sağlıksız gelmişti. O yüzden tek embriyo transfer edilecek. İnşallah hepimiz pozitif haberleri alırız![]()
Histereskopi nasıl geçti canım? Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar bende hazırlık sürecindeyim histereskopi oldum aksi bir durum var mı diye görmek istedi doktor regl bekliyorum sonrasında neler olacak bakalım hepimizin transferi pozitif olup doğum ile sonuçlansın inşallah![]()