- Konu Sahibi Visnesuyu35
Merhaba arkadaşlar, ben lise hayatım boyunca hep sismandım. sisman tabiri degilde balıketli dıyolar bütün sınıftakı kızlardan daha iri duruyodum cok üzülüyodum. kızlar bana neyın var cnm senın kemiklerin iri diye teselli ediyolardı. lise bitti suan üni 1. sınıfta bitiyor bn hala sismanım. Şismandım dıyorum artık. Yurtta kalıyorum Bi gün kafama taktım zayıflıcam herkes mini mini sort giyio çok gsl tayt giyiyor benım bacaklar igrenc kendımı begenmiyordum. Karar verdım tartıya cıktım 84 kıloyum. çok üzüldüm 20 yasındakı bi kıza yakışmıyan bi kılo. bi sabah kalktım dedım ki artık diyetteyim güzel bi sekılde kilo vericem. hergun kalktım 1 saat yürüdüm geldim dusumu aldım kahvaltımız 11 de kalkıyor o zmna kdr yetiştim hep 9 bucukda kalkıyodum 10 bucuga kdr yuruyodum sdc. duş alıp kahvaltı böyle yaparak 1 ayda 77 kıloya indim bnm için süperdi bacaklarım inceldi herkes cok zayıflamıssın demeye başladı. ailemin yanına döndüm 1 kılo aldım orda sonra yapamadım spor vızeler fln deyince simdi 5 gün önce geri basladım suan 75 kıloya indim 65 olmak istiyorum. Benimle birlikde diyete başlıyacak olan var mı ??????