Merhaba kızlar tam 1 ay oldu ama ağrılarım geçmedi tabi ki.. ufg karnımda şiş.. napcaz ki kendimizi çabuk toparlıcaz bide karnımda yapışıklıklar vardı cerrah olmadığı için kapadılar szde de oldumu sorunlar bildğnz önerileriniz varmı sezeryan sonrası ile ilgili.. peki bebişleriniz nasıllllllll ::1 ::1 ::124 ::124 ::124 ::64
19 temmuzda doğum yaptım. çok şükür bişeyim yok. belki yürümenin faydası olur kızlar. dikişler yürüyüşle iyileşiyormuş. kv hemşire emeklisi, arada bana yürümemi tavsiye ederdi evin içinde :)
45 gün oldu normal ev işimi yapıyorum ama fazla ayakta kalamıyorum fazla yürüyemiyorum.agrılarım azaldı ama devam ediyor acaba yapışıklıklardanmı bilmiyorum ufg karnımdaki şişlik cabası. korse kullanıyorum lohusam 40 . da bitti 41 inde regl oldum(
Merhabalar
3 temmuzda dogum yaptim spinal anestezi ile benim agrilarim cok sukur hic olmadi.ustunden 45 gun gecti dikislerimin oldugu yerin etrafini pek hissetmiyorum poset gibi sanki dokununca icim bi hos oluyo.az hissettigim icin.ama ilk hafta ayaga kalktigimda uzandigim yerden gobegimin sarkikligi canimi coook acitiyodu.sukur oda gecti.bebisim de iyi 3.600 dogdu boyu 50 cm.emiyi sutum de geliyo ama yetmiyo ara sira devam sutu veriyorum.memenin ustune cila ikisinide aliyo cok sukur.sizin bebisler nasil
mrb bizde alşmaya çalışıoz uyku düzeni yok sersem gbiym.. devam sütü arada bnde verdm ama braktm bnce anne sütünü azaltıo. yeternce yer içersen olur bnce. onu boşver vücudm çokbıraktı kendini bacaklarda selulüt göbek vs ... eşimden bile çekiniom artk.. spora başlamak lazm..... bebek eve hapsetti beni eşimle çok gezerdk şmdi zor oluo bnde yük olmak istemiom ona. ne bilim bebeği bıraktm bi kenara.çnki bebek olnca dert büyüormş. eşim benclleşti sanki her yönden. bilmem de iyice durgunlaştım...:/
bebeği sorarsanz pamukçk derdi oldu bnm antbyotk kullanmam yznden 2 . ay az kilo alıodu 20 gnde 300gr almıştı. 7 gün geçti inş. kg almştr.... artk bebekle alakası varmı bilmiom eşim eskisi gibi ilgilenmio zaman geçirmio bnle. eskiden gece 12 de bile gelse senle bugn zaman geçiremedk diye bi tavla oynar şakalaşröle uyurduk ama şimdi hep kendi aleminde kafayıııııııııııııııııı yiiiicem ufggggggggggggggggggg
20 temmuzda doğum yaptım kanama 35 gün falan sürdü. 10 gün sonra tekrar kanama oldu. adat kanaması mı acaba bilmiyorum ama. bebekle hayat çok zormuş gerçekten her açıdan (
20 temmuzda doğum yaptım kanama 35 gün falan sürdü. 10 gün sonra tekrar kanama oldu. adat kanaması mı acaba bilmiyorum ama. bebekle hayat çok zormuş gerçekten her açıdan (
23 temmuzda doğum yaptım ilk 2 gün ağrılıydı biraz onun dışında iyiydi şu anda bi sorunum kalmadı çok şükür.yatıp kalmamak lazım ilk gün başlamak gerekli yürümeye zorda olsa yürünmeli.ALLAH kimseyi bu yolda bırakmasın doğumum çok sıkıntılı geçti normal için çok uğraştılar ölümden döndüm ama kızımın bi gülüşüyle unuttum..darısı isteyipte olmayan tüm kardeşlerimin başına..
12 Temmuz'da doğum yaptım. İlk günler çok zor geçti dik durmam bile 4 günümü aldı oğlum yoğun bakımda kalınca sezaryende felan unuttum :S şimdi 2,5 aylığım ve iyiyim ben 1 ay olunca hamile pilatesi yapmaya başlamıştım belki ondandır