• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temsili Atatürk törende küfretti!

Atatürkü temsil ederken küfürle edeceğiz öylemi. abarttık evet bilgece. kimse insan değil demiyor ama şu küfür hoş değil

Ama adam provada etmis. Bak mesela sirkecide bir adam hep tramvaya biner. Atatürk ölmemiş deseler kendisini Atatürk sanarsin, o kadar benzetmis ki şok olursun. E simdi bu adam hayatinda küfür etmiyor mudur? E ediyordu yani.
Provada soylemis, olabilir. Bana pek abartilacak bir sey olarak gelmedi.
Ha belediye CHP'ninse tepkinizde haklisiniz tabi..

Ama adam provada etmis. Bak mesela sirkecide bir adam hep tramvaya biner. Atatürk ölmemiş deseler kendisini Atatürk sanarsin, o kadar benzetmis ki şok olursun. E simdi bu adam hayatinda küfür etmiyor mudur? E ediyordu yani.
Provada soylemis, olabilir. Bana pek abartilacak bir sey olarak gelmedi.
Ha belediye CHP'ninse tepkinizde haklisiniz tabi..
bu haberde provada demiyor.

CHP‘li belediyeden skandal! Temsili Atatürk törende küfür etti
250820151515171495990.jpg

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Atatürk’ün Tekirdağ’a gelişinin 87. yıl dönümü kutlamaları yapıldı. Temsili Atatürk’ün limandan gelişi esnasında ise ‘Erkekleri S…tir edin. Kadınları huzuruma getirin. Ben tek tek yerleştiririm” demesi ise dehşetle karşılandı.

reklam_icon.png

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Atatürk’ün Tekirdağ’a gelişinin 87. yıl dönümü kutlamaları yapıldı. Temsili Atatürk’ün limandan gelişi esnasında ise “Erkekleri s…tir edin. Kadınları huzuruma getirin. Ben tek tek yerleştiririm” demesi tepki çekti.

Tekirdagtaraf.com'un haberine göre; saniye saniye kameraya yansıyan görüntüde temsili Atatürk yanındakilere, “Bunları not edin. Erkekleri s…tir edin. Kadınları huzuruma getirin. Ben tek tek yerleştiririm” dedi.

CHP'Lİ BAŞKANI SORULARI CEVAPLAMAKTAN KAÇINDI

Yaşanan olay sonrası açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Hoş bir durum deği" demekle yetindi. Konuyla ilgileneceğini kaydeden Albayrak soruları cevaplamaktan kaçındı.

Daha Fazlası İçin

Ne abarttiniz ya, Atatürk bir Ilah ya da Peygamber degil, bir insan. Gayette küfür edebilir haa o zamanki kufurle bu zamanin küfürü bir olmaz belki o kadar..!!
Iyi de Ataturk boyle laflar edebilecek bir kisilik degil ki.. Bir insanin kisiligini anlamak icin ille de peygamber olmasi mi gerekiyor? Bayagi, basit bir artist bozuntusunun terbiyesizligidir olan.. Belli ki o da Ataturk dusmani, firsat bu firsat demis, Atayi da kendi seviyesine cekmek istemis. Orada olsaydim yumrugu yerdi suratinin orta yerine.. Gerci bir anda oldu bittiye getirmis, yanindakiler de ne oldugunu anlayamamislardir. Kim boyle birsey beklerdi ki..
Terbiyesiz herif..

dunya-kadinlar-gunu-ataturk-sozleri-jpg.22675

Bunu diyen bir adam, "kadinlari getirin de ben yerlestireyim" der mi? Erkeklerin icinde boyle bir laf edip de kadinlari asagilar mi? O pislik adamin dedikleri sadece Ataturk'u karalamak icin, bunu anlamak icin kufur uzmani olmak gerekmez.

Bu adam cezasiz kalmayacak, merak etmeyin. Once sosyal medyada topa tutarlar bunu, sonra da bastaki ister istemez cezasini kesmek zorunda kalir. Eskiden olsa daha kolay olurdu ama simdilerde Ataturk'e sovmek prim yaptigi icindir ki biraz daha sancili oluyor cezalandirmak..

görmüyomm kızz bide arkadaşlar profilime bişi yazacaklar açsana yazalım bişiler diyorlar neyi açacam bilmiyorumkii..
Sağ üst köşede isminin üzerine geldiğinde açılan pencereden forum seçenekleri'ne tıkla ordan "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle "yi işaretle ondan sonra görürsün imzaları

Sağ üst köşede isminin üzerine geldiğinde açılan pencereden forum seçenekleri'ne tıkla ordan "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle "yi işaretle ondan sonra görürsün imzaları
Sagol.. Kendi imzami bile goremiyordum, simdi oldu..

İnsanlik hali belki Ataturk de kufur etmistir ama boyle ulu orta degil. Soyledigi cumle bana cok itici geldi. İnsanlarin huzurunda simarmis mi ne olmussa kendini gercekten Ataturk gibi gormus heralde havalara girmis. Kullandigi cumle bana cok artniyetli geldi rahatsiz oldum. Ayip ya o kadar kisinin onunde birazcik saygi!

Ya olay yanlış anlaşıldı. Kimse Atatürkü ilahlastirmiyor saçma bir cümle olmuş.
Oda illaki küfür etmiştir. Konu o değilki. c.Başkanı başbakan vs etmiyo denebilirmi? Ulu orta etmesidir garip olan.

“Erkekleri s…tir edin. Kadınları huzuruma getirin. Ben tek tek yerleştiririm” demesi tepki çekti.

şu laftan belli ne demek istendiğide . neyse. bela okumayayım şimdi birilerine
Bela okuma bence savcılığa git.

Yani şimdiye kadar doğmamışsa bundan sonrada doğmayacaktır.
Bi insandan bahsetmiyorsunuz sanırım !
amacınız belli ne manalara çekmek istediğiniz

Allaha şükür inançlı biriyim hiç bir insanı ilahlıştırmam

Atatürkün nasıl bir insan olduğu besbelli onun gibi bir insan kaldı mı bu zamanda hele bu vakitten sonra onunla denk

bir siyasetçinin önderin gelmeyeceğini iddia ediyorum bir kemalist olarak
temsilini yapan kişilere de o bakımdan dikkat edilmeli

kimlerin kimi ilahlaştırdığı besbelli atatürk için kendini kefenlere saranlar yok

"Yüzyıllar nadir olarak dâhi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki 20. yüzyılın dahisi Türklere nasip oldu ve kader onu bizim karşımıza çıkardı."

David Lloyd George - İngiltere Başbakanı
Atatürk için söylenen sözlerden yalnızca biri...
olur mu yav onlara göre RTE geldi ya bu onun iddalaşması

aynı şekilde o temsil edilseydi kopacak kıyameti gör

ama biz ulu önderimize bu şekilde saygısızlık yapılmasına sessiz kalmalıyız

Back
X