merhaba bi 10 gün önce alışveriş merkezinde cosmo home den clin-oil adlı yağ aldım günde 2 kez kullanıyosun rengim ve lekelerim açıldı cildim nemlendi aslında çatlaklarım için almıştım çok memnunum. haftada 1 kezde kahve telvesi ve limon yaparsan peeling yapmış olursun o da baya açıyorbenim hem çillerim var hemde ten rengim normalde olduğunda daha koyu şuan budas beni çok rahatsız ediyo.expigment kullandım ama hala iyi bi sonuç alamadım gerçekten iyi bi sonuç alabiliceğim çillerime veya ten rengimin açılmasına yarayabilicek bi krem yada ona benzer herangi bişey (yeterki işe yarasın) bilen var mıı?
merhaba bi 10 gün önce alışveriş merkezinde cosmo home den clin-oil adlı yağ aldım günde 2 kez kullanıyosun rengim ve lekelerim açıldı cildim nemlendi aslında çatlaklarım için almıştım çok memnunum. haftada 1 kezde kahve telvesi ve limon yaparsan peeling yapmış olursun o da baya açıyor
bahsettiğiniz o clin-oil gerçekten gözle görülecek kadar iyi sonuç veriyor mu?
ve lekelerim diye bahsettiğiniz sizinde benimkiler gibi çiller mi?
yoğurdu denemeyi düşünüyorum.başka önerisi olan var mı?
lancome dream tone diye bi krem var onunla ciltteki koyu lekeler güneş lekeleri gidiyor cildiniz bir ton kadar açılıyor lekeler için tavsiye ederm ama biraz pahalı
sanırım lazerden başka çarem yok :/ bi kontrole gidiyim en iyisi artık doktorun yönlendirmesine göre bakıcam bişeyler.kimyasal peeling falanda oluyormuş tedavi sürecinde inşallah kısa zamanda kurtulurum şu çillerden
ten rengi problemimden kurtuldum pirinç maskesini düzenli kullandım ve işe yaradı fakat çillerimden hala muzdaribim :/
alsam faydasını görür miyim acaba.siz gördünüz mü?
Su cilt lekesinden cekmeyen bilemez bıktım siz ve sizin gibi reklamcılardanClin Oil yagı için bizimle irtibata geçebilirsiniz. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?