• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller ten rengi açma, beyazlatma ve çiller

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

asianalis

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
21
0
6
Eskişehir
benim hem çillerim var hemde ten rengim normalde olduğunda daha koyu şuan budas beni çok rahatsız ediyo.expigment kullandım ama hala iyi bi sonuç alamadım gerçekten iyi bi sonuç alabiliceğim çillerime veya ten rengimin açılmasına yarayabilicek bi krem yada ona benzer herangi bişey (yeterki işe yarasın) bilen var mıı?

benim hem çillerim var hemde ten rengim normalde olduğunda daha koyu şuan budas beni çok rahatsız ediyo.expigment kullandım ama hala iyi bi sonuç alamadım gerçekten iyi bi sonuç alabiliceğim çillerime veya ten rengimin açılmasına yarayabilicek bi krem yada ona benzer herangi bişey (yeterki işe yarasın) bilen var mıı?
merhaba bi 10 gün önce alışveriş merkezinde cosmo home den clin-oil adlı yağ aldım günde 2 kez kullanıyosun rengim ve lekelerim açıldı cildim nemlendi aslında çatlaklarım için almıştım çok memnunum. haftada 1 kezde kahve telvesi ve limon yaparsan peeling yapmış olursun o da baya açıyor

pirinç maskesini denedim işe de yarıyor biliyorum ama çok az bi fark oluyo çok uzun süre kullanmam gerekiyo sanırım yinede tekrar başlicam

merhaba bi 10 gün önce alışveriş merkezinde cosmo home den clin-oil adlı yağ aldım günde 2 kez kullanıyosun rengim ve lekelerim açıldı cildim nemlendi aslında çatlaklarım için almıştım çok memnunum. haftada 1 kezde kahve telvesi ve limon yaparsan peeling yapmış olursun o da baya açıyor

bahsettiğiniz o clin-oil gerçekten gözle görülecek kadar iyi sonuç veriyor mu?
ve lekelerim diye bahsettiğiniz sizinde benimkiler gibi çiller mi?

3-4 kaşık yoğurda limon sık yoğurdun suyuyla kendi suyuyla beraber yüzüne sür beklet bu renkaçıyo ben kullanıyorum bide beyaz sabun işe yarıyo diyolar. expigment bende de işe yaramadı

bahsettiğiniz o clin-oil gerçekten gözle görülecek kadar iyi sonuç veriyor mu?
ve lekelerim diye bahsettiğiniz sizinde benimkiler gibi çiller mi?

en az 3 ay günde 2 kez kullanın yazıyor benim cildim kuru ve lekeli. yalnız benim sonradan güneşten oluşan lekelerdi o lekeler açıldı cildim nemlendi doğal bi yağ karışımı yanık ve yara izlerinide kırışıklık vs içinmiş ben beğendim ama herkeste aynı sonucu verecek değil canımben kahve yoğurt vs onları düzenli yapamıyorum bu rahat oldu benim için

lancome dream tone diye bi krem var onunla ciltteki koyu lekeler güneş lekeleri gidiyor cildiniz bir ton kadar açılıyor lekeler için tavsiye ederm ama biraz pahalı

ten rengi problemimden kurtuldum pirinç maskesini düzenli kullandım ve işe yaradı fakat çillerimden hala muzdaribim :/
alsam faydasını görür miyim acaba.siz gördünüz mü?

çünküü bende bilmiyodum ama doktorum çiller derinin alt tabakasında bu yüzden onları patlatmadan (yakmadan) hiç bi zaman kaybolmaz demişti.derinin üstünde gibi görünüyor ama değill :(

sanırım lazerden başka çarem yok :/ bi kontrole gidiyim en iyisi artık doktorun yönlendirmesine göre bakıcam bişeyler.kimyasal peeling falanda oluyormuş tedavi sürecinde inşallah kısa zamanda kurtulurum şu çillerden

sanırım lazerden başka çarem yok :/ bi kontrole gidiyim en iyisi artık doktorun yönlendirmesine göre bakıcam bişeyler.kimyasal peeling falanda oluyormuş tedavi sürecinde inşallah kısa zamanda kurtulurum şu çillerden

git tabiki , kendi doktorumuda önerebilirim , cilt rengine göre seans sayında değişir, benimki tek seansta geçti mesela

ten rengi problemimden kurtuldum pirinç maskesini düzenli kullandım ve işe yaradı fakat çillerimden hala muzdaribim :/
alsam faydasını görür miyim acaba.siz gördünüz mü?

çiller konusunda bilim yok, arama motoruna lancome dream tone yazarak web sitesinden bilgi alabilirsiniz

Clin Oil yagı için bizimle irtibata geçebilirsiniz. ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X