Lekeler, Çiller ten rengini açmak için cathy doll krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kris_ez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
54
0
46
30
Kırıkkale
evet kızlarr dün forumu karıştırırken ten rengini acan maddenin glutathione olduğunu öğrendim .sonra kısa bir araştırmayla cathy doll L-Glutatione Magic Cream diye bir kreme rastladım. daha çok güneş koruyucu bir krem gibi ama ten rengini de açıyormuş. youtube falan kullananlar olmuş karşılaştırmışlar ve kız gerçekten beyazlamış.google kremin adını tam yazınca asyalı kapalı bir kızın videosu çıkıyor. oradan da izleyebilirsiniz . ben gerçekten şok oldum. ilk defa bu kadar kesin bir sonuçla karşılaştım. videoda kız iki ay kullandığıni ve kalıcı olduğunu söylemiş. ama asıl sorun şu ki bu krem türkiye de yok sanırım. nasıl alacağımı bilmiyorum.

içeriğinin iyice araştırılması gerek bence.. renk açmak kimyasal gerektirir.ama illa almak istersen alibaba.com var amerikada türklerin kurduğu bir online site....malezya ürünü sanırım

Canım bunun yerine sarımsak yada avakado kullan glutathione içerir.zaten glutathione vücut tarafnda üretiliyor cilt kararmasını fazla melanini durduruyor

ebay den de alabilirmişiz baktım şimdi. ama daha önce hiç yapmadım netten alışveriş bir de yurtdışından gelecek tırstım biraz. krem üzerinde doğal olduğu yazıyorr birde güneş kremi gibi olması rahatlattı beni biraz. fiyatıda yüksek değil .. kullanmak istiyorum cidden.ilk defa bu kadar umutlandım.

türkiye de satılsa bu kadar ucuz olmaz emin ol.zaten herkes saldırır kreme sahtesi falan da üretilir. ben yine de kaçın diyorum... yazın bronzlaşırız, kış mevsiminde daha beyaz oluruz..yani kullansan da kalıcı olmaz..ten çevresel ve iklimsel şartlara göre mutasyona uğrayıp esmerleşiyor ya da beyazlıyor. :52:

Back
X