Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Beyaz_karanfil_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
159
61
18
33
Merhabalar arkadaslar. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım

Evlenmeden once bunu bilemezdin tabiki. Ama esin senin hayatinda cok onemli bir yere sahipse ten uyumszlugu asilabilecek bir sorun gibi geldi bana. Bu kadr anlayisli iyi biriyse al karsna konus. Terapiste gidin birbirinizi mutlu etme yolu elbette vardir.
Peki o nasil? Yani ne dusunuyordur bu konuda onunla konusmadan bilemezsin.
Ama insanlar mutlu iyi bi evlilik yasmaaya daha buyuk problemleri cozmeye calisirken senin buna sahip olup da bunu bitirmeye calisman bana anlamsiz geldi.

İnan bitirmeye çalışmıyorum. Cozum arıyorum. Konuştuk bu konuyu. Terapiste gidecek düzeyde olduğunu düşünmüyor anladığım kadarıyla ama elinden geleni yapacağını söyledi. Israr etsem belki gider bilmiyorum. Daha önce birliktelik yaşamamış eşim kimseyle. Bu konuda tecrübesiz olabilirim ama biseyler izleyerek öğrenmek istemiyorum sen yönlendir diyor. Bende bunu istemiyorum

Aslinda caba isteyen bi durum bu. Esini yonlendirmeyi basarirsan cozulur gibi duruyor. Emin ol cok daha buyuk sorunlar var ikili iliskilerde. Bu ikiniz arasinda biraz acik sozlulukle enin ol giderilir bu sorun. Hep oyle kalmaz duzelir ama sadece ondan biseyleri ogrenmesini bklememek lazm sende onun bazi seyleri anlamasi ogrenmesi icin caba gostereceksin

Eski konulara baktım da.. insana gerçekten üzen yaranıyor.

Eşinizden en azından beraberlik kısmında olayı biraz ateşlemesini isteyin. Erotik şeyler izleyip bi şeyler kapsın.

Bulmuşta bunuyor demek geldi içimden kusura bakmayın
Zamanla ve tabi ki konuşarak çözülebilir bir sorun bu , sadece bunun için boşanmak mantıksız ..

Eski konulara baktım da.. insana gerçekten üzen yaranıyor.

Eşinizden en azından beraberlik kısmında olayı biraz ateşlemesini isteyin. Erotik şeyler izleyip bi şeyler kapsın.
bu öyle izleyip ögrenip de yapılabilecek bisey değil ten uyumu çok farkli ve özel gün içinde kolu kolun değince bile huylaniyosan içinde biseyler kipirdaniyosa her ortamda her kosulda darginken bile arzuluyosan ten uyumu var demektir bence.bu bi büyü ve izleyerek ögrenerek degil icgüdüsel oluyo.aksine izledigin şeyleri uygulamaya calistikca durum iyice keyifsizleşiyo ödev halini aliyo

Doğrudur hiç araştırmadım böyle konuları.. konu sahibi normal bi evlilik yapmamış zaten eski sevgilisindeki tutkuyu arıyor

Eşiniz konusunda hem şanslı hem şanssızsınız. İyi bir eş olması bence yataktan daha önemli ama bu demek değil ki yatak odası mühimsiz bir konu. Bence farklı kaçamaklar denenerek cinsel hayatınıza biraz heyecan katabilirsiniz belki o adrenalin ortamı sizi eşinize karşı şevklendirebilir.

Katiliyorum size. Belki monotonlastiniz. Bir seyler izlemesi kendisini kiyaslamasina yol acar. Hic bulasmayin. Siz biraz yardimci olun. Isveli cilveli olun oyle giyinin. Eve gelince kapiyi gecelikle acin. Ev disinda bir yerlere gidin. Mesela otele. Kacamak olsun yani. Evin konforundan uzaklasin biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…